Jump to content
  • bejegyzés
    4
  • hozzászólás
    2
  • megtekintés
    20.466

Gyorsulás - 2014.03.29

Gelko

1.828 views

blog-0705825001393764064.jpg2014.03.29.-én a dragracing.hu és a MOTE közös szervezéseként megrendezzük a VI.Opel Kupa elnevezésű rendezvényünket. Biztos sokan vagytok akik még nem voltak ilyen rendezvényen és nem is akartok jönni,mert nem gyorsultok, úgy gondoljátok, hogy széria autóval nem érdemes kimenni stb. Leszögezném, hogy nem vagyok egy drag hívő :) Szeretem, megnézem, futamon még sosem indultam és nem a drag-et tartom a motorsportok királyának ( mert az a rally ugyebár :) )

De !

Aki szereti az autókat, aki szereti a benzingőzt annak mindenképpen ott a helye. Összejön egy rakás autómániás ember, közös érdeklődési körrel, a legkülönfélébb gépekkel. Az egész helynek van egy olyan atmoszférája amiért érdemes legalább egyszer ellátogatni egy ilyen rendezvényre. Nem kötelező gyorsulni, de bárki kipróbálhatja a képességeit az aszfaltcsíkon. - igen akkor is ha csak 60 lovas autód van :)

Gyertek minél többen, lesz rengeteg opel és számtalan más autó....és nem utolsó sorban nem csak gyorsulás lesz hanem drift edzés és szlalom OB is...1 Hozzászólás


Recommended Comments

Szeretnél hozzászólni? Hozz létre egy fiókot, vagy jelentkezz be.

Regisztrált felhasználónak kell lenned ahhoz, hogy hozzászólást írhass.

Fiók létrehozása

Regisztrálj egy új fiókot a közösségünkben. Nem nehéz!

Regisztráció

Bejelentkezés

Már felhasználók vagy? Jelentkezz be!

Bejelentkezés


×