Jump to content
 • bejegyzés
  5
 • hozzászólás
  1
 • megtekintés
  5.757

Blog szerzői0 Hozzászólás


Recommended Comments

Nincsenek hozzászólások

Szeretnél hozzászólni? Hozz létre egy fiókot, vagy jelentkezz be.

Regisztrált felhasználónak kell lenned ahhoz, hogy hozzászólást írhass.

Fiók létrehozása

Regisztrálj egy új fiókot a közösségünkben. Nem nehéz!

Regisztráció

Bejelentkezés

Már felhasználók vagy? Jelentkezz be!

Bejelentkezés


 • Legújabb Blog bejegyzések

 • Képek

 • Hozzászólások

  • Attol fugg, milyen GPS, de a legtobbon mikro, vagy mini USB csatlakozo van, ami a masik oldalon is mehet USB-be.
  • Sajnos csak ezt láttam én is, de ez nagy, nem férne ott el normálisan. Apropó, ha a gps kábelt sima usbre cserélem, akkor nem kell a szivaros vége, avval is működne? Nem kaptam hozzá, és nem tudom jó-e lenne, akkkor bátrabban mernék venni usbs bt-t
  • Egyetértek, az 1.4es gyenge a kombiba. Az 1.6os szerintem teljesen rendben van, a 105lovas is. Nekem is az van.
   Nyilván bekapcsolt klímával, 4 emberrel, fullra pakolt csomagtartóval már ez sem versenygép, de talán nem is arra vágyik az az ember, aki Astra kombit szeretne!
   Az én átlagom az elmúlt 13ezer km-re, fővárosi és agglomerációs+autópályás használatban 7.5L/100km opelmuhely.com -on van vásárlási tanácsadó, mindent nem tudsz kiszűrni de jó alapot ad. Az igazolt előélet fontosabb mint az évjárat, az adott pénzért ne a legfiatalabbat vedd, hanem a lehető legjobb állapotút.
   Nem volt igazán mértékadó az a ráncfelvarrás, sokat nem hoz a konyhára. Twinport motorok eltűntek, lettek helyette a változó szelepvezérlésűek, mindkettőnek megvan a maga előnye-hátránya. Arról is találsz ott az Astra H leírások között összehasonlítást. A listához tenném még az első torony szilentek állapotát, nagyon össze tud rohadni és akkor komplett gólyaláb csere szokott lenni, rugóval, gátlóval és egyebekkel. Motortérben ha lepattintod a kis kupakot a toronynál, már látni hogy mi vár rád.
   A nagyon alap verziókban tud hiányozni néhány alapnak gondolt "extra". Gondolok itt arra, hogy az alap verziókban nincs a hátsó üléseknél világítás és elöl is kis bénácska van, nincs világítós tükör a napellenzőkben, esetleg nem dönthető osztottan az ülő-hátlap, nincs könyöklő, nincs deréktámasz, nincs ködlámpa. A középkonzolon lévő kijelző típusok is eltérőek. Olyanokba már nem is megyek bele, hogy az extrásabb kombiknál sötétített a B-oszloptól hátrafelé az üveg, vagy mondjuk krómcsík van az ablakszegélynél, van tetősín, plusz szigetelés az ajtóélnél,  stb-stb. Amik elsőre talán fel sem tűnnek, de mégis meghatározzák az összképet. Szóval mérlegelni kell, hogy mi a fontos és jól megnézni a kiszemeltet mert a sok apró dolog összeadódik.
  • Nem találtam ilyenben a hagyományos Y formát, ami megfelel a kritériumoknak( szivargyujtó+USB+Bluetooh), olyant csak ezt: https://www.mobiltokshop.hu/cikk/82776/szivargyujto-tolto-autos-tolto-eloszto-pohartartoba-helyezheto-beepitett-fm-transmitter-bluetooth-v3-0-edr-usb-aljzat-5v/
  • Szia! Hétköznapi használatra teljesen jó.
×