Összes tevékenység

This stream auto-updates   

 1. Mai napon
 2. És megvan!
 3. Szerintem még visszatér
 4. Szép!!! Sok balesetmentes kilométert! Mekkora paci van benne?
 5. A megszólított már nincs a fórumon magaviseleti okok miatt, így nem fog válaszolni a kérdésre...
 6. Leginkább a kintről behozott kétes eredetű agyon oda vissza tekert autókra céloztam.
 7. Sziasztok! Segítséget kérnék igaz nem g astráról, hanem toyota corolláról lenne szó. Fateromank 1,4-es 2005-ös corollája vacakol. Indulás után traktorhang. Gyertya csere volt, jelenség megmaradt. Vitték szerelővel próbaútra. Az autó tökéletesen megy. Vitték hegyre semmibaj nem volt addig, amíg meg nem akartak fordulni és a kuplungot nem nyomták ki. Akkor leállt. Másodszora indult, hazafelé tökéletes alapjáraton megmaradt a traktorhang. Szikra mind a négy gyertyán van. Hibakód nincs. Minden ötletet szivesen fogad. Előre is köszön(i)öm.
 8. Köszönöm szépen, sokat segítettél.
 9. Értem, elnézést kérek, akkor játszik az amit a képen látni. Passzoljon a köbcenti, a hossz, a csőátmérő. Mivel fél napja erről van szó, és senki nem mondta hogy hülyeséget beszélek, nem feltételeztem hogy rossz helyen keresem a katalizátort.
 10. Az X16XEL motorkódú astrában nem a leömlőnél van a katalizátor. Vagy az automata az más??
 11. Hát szerintem mivel 10 centi vastag mindenképpen vágni kell utána összehegeszteni, gondolom ezt szerelő ( kipufogós) fogja csinálni, legjobb lenne tőle megkérdezni. Biztos hogy csináltak már ilyet. Pölö: http://www.karosszeria.net/cikkek/katalizator-reszecskeszuro-csere-es-kipufogo-javitas.html akár fel lehet őket hívni árajánlatot kérni, de több ilyen cég is van. A katalizátor betét ára és a garancia miatt nem biztos hogy otthon megéri kicserélni, még ha ért is valaki hozzá.
 12. Ez például akkor nem jó nekem?https://zsu.hu/webaruhaz/htmls/termekcsoport__kipufogó+alkatrészek__Katalizátorok__Benzin__EURO+3__Javító+betét
 13. Komfortosabb lesz a fogása, jobb lesz a megjelenése a kormánynak, ráadásul az utólag bőrözött jobb minőségű alapanyagokkal dolgozik mint a gyári. Pepita Carpit (ha még ebben a formában létezik, de a srácról tudom h mai napig dolgozik), nem olcsó (hanem drága), ellenben első osztályú. http://www.vezess.hu/magazin/2016/07/11/kormanyborozes-kormanybor-ujrahuzas/
 14. Bekerül, a következő műszaki előtt szoktak is szólni, hogy ne felejtsd el, hogy nemsokára lejár, és vidd el hozzájuk előműszakira. Erre amúgy is érdemes oda vinni ahol lesz a műszaki, tehát: elviszed átnézetni ( előműszaki) az opelhez, nem kérsz javítást, de kapsz egy hibalistát. Ezt megcsináltatod bárhol, majd visszaviszed opelékre műszakira. Az elő és a rendes műszaki ára összeadódik ebből lesz a most kábé 22-24 ezer forint.
 15. Üdv! Győr - Zirc - Veszprém környékén tudtok megbízható és jó szerelőt? (aki esetleg "hozott" alkatrészt is beszerel.) Pár hónap múlva műszakis az autóm, így át kellene vizsgálni még a műszaki előtt és ha javítani kell, azt megcsinálni. Műszakiztatni viszont nem annál a szerelőnél szeretném, hanem egy Opel márkaszervizben. Ilyenkor elvileg az Opel rendszerébe is bekerül a műszaki dátuma (nem csak a közlekedési hatóságnál) Vagy ez nagy hülyeség? Elvileg a műszaki vizsgadíj mindenhol azonos nem? Márkaszervizes javítás az autó kora és a szerviz árak miatt szerintem nem játszik.
 16. Most kikapcsoltam mindent. Győrön belül frankó a vétel, jövő hét végén megyünk kisebb útra, akkor lecsekkolom, hogy jó-e.
 17. Igazából passz, de találtam erről pár mondatot, amivel lehet érdemes foglalkozni: "A Z12XE/XEP motorok nagyon ritkán lesznek hengerfejesek, azt is mondhatnám, szinte soha. Viszont típushiba, hogy a vízpumpa mögött levő vezérműház tömítés tönkremegy így a hűtővíz le tud csorogni az olaj karterbe. Így elfogy a hűtővíz, az olaj felhígul (szint megemelkedik), kávés barna színű lesz." Azt már csak én teszem hozzá, hogy az olajból a víz eltávozik melegen, így a szint emelkedés nem törvényszerű.
 18. Igen,ezt előzőleg olvastam,de ott más hibák is voltak.Majd csak előbujik a probléma.
 19. Sziasztok! Tudom, hogy távgyógyítással nehezen megoldható probléma, de 5000 km alatt kb 1 liter hűtőfolyadék tűnik el a tartályból. Szivárgást egyik csőcsatlakozásnál sem találtam, viszont enyhén olajos a víz, a tágulási tartályon belülről barna kicsapódás látszik. Hengerfej tömítés? 154.000 km-nél ezt kicsit furcsállnám. Van valami más tipikus hibahely ahol keveredhet az olaj a vízzel? Az olaj jónak tűnik, téli mínuszokban volt csak egy kis kávé-habosodás, ami mostanában megszűnt. Z12XE
 20. Apu is csak télen használta kijárni, Schneeberg környékén azért jó volt.
 21. Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, vettem egy OBD olvasót és feltettem a DashCommand-ot a telefonomra, viszont a listából nem tudom kiválasztani az Opel-t. Szerintetek a következő adatokat honnan tudom kinézni: Brake specific fuel consumption Volumetric efficiency FInal Drive ratios Drag Coefficients Frontal area Maximum engine speed Minimum engine speed Shift point Speed correction Amúgy a motor benzines, 1598 köbcentis és 85 kW-os. Próbáltam rákeresni a szavakkal de nem jártam sok sikerrel. Előre is köszönöm!
 22. Én is nagyon szeretem őket, sokkal jobban fognak a jégen, mint a hagyományosak. Azt én is hallottam, hogy Mo.-n nem használható, némileg meg is lehet érteni. Tél, hideg csak mutatóban van, nem fél évig , a szegecsek pedig eléggé koptatják az aszfaltot. Az meg aztán pont nem hiányzik a magyar utaknak. B Corsát már csak elvétve látni, ezt a négy felnis gumit meg nem tudom itt kinek odaadni, ingyen sem kell senkinek Szóval még megvannak, várom a jelentkezőket :D ;)
 23. Sziasztok, Ha valakinek volna egy jobb oldali motoros visszapillantó tükör belső (hangszórós) műanyag borítása eladó (esetleg a műanyag bolhákkal együtt), akkor kérem, hogy dobjon meg egy üzenettel. A neten csak manuális tükrös (lyukas) kárpitokat találtam... Köszönöm szépen!
 24. Nem értek hozzá, de ezen az oldalon pont erről írnak: http://www.opelforum.hu/topic/109-dízel-motorokkal-kapcsolatos-kérdések/?page=120
 25. Sziasztok, Valaki találkozott már a P0370-es hibakóddal?Szivattyu helyzet jeladó meghibásodás.Mi lehet ez?Kitörlöm és kb 500 km-ént ujra dobja.Amugy nincs érezhető jele a hibának,de azért idegesít hogy mi lehet.Köszönöm. Üdv
 1. Még több betöltése