Jump to content

Összes tevékenység

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. S.O.S. Veramon kérdés. Középkonzol nélkül felraktam a kijelzőt és az elején amikor kéri, hogy nyomjam meg a fékpedált, nem érzékel semmit és kiírja hogy F38-as biztosíték rossz. Ez check control, ami nekem nincs vagy kellene működjön? Többször kimértem előtte mindent és most mégegyszer ellenőriztem. Biztosan ott van neki a két fék vezeték, a lábakon helyes feszültségekkel, ahogyan a leírásban volt (összecserélve sincs). Ha nem check control, akkor mire kellett neki a két fékvezeték?
 3. Én értem, csak nem ez érdekelt, hanem a sárga-fekete vezeték szerepe. Leírom én mire jutottam. Az S22 kilences lábáról a sárga-feketén a multitimer 12V-ot kap a karról, amikor T vagy I állásban van. Gondolom ez hozza működésbe a multitimert, hogy a relé foglalat lábain vezérli a K10 relét. A K8-nál ezek a foglalat lábak nincsenek bekötve, gondolom a relé foglalat lábain ugyanúgy megjelennek a vezérlőjelek. Ha el lenne vágva, akkor a multitimer nem vezérli a "semmit". Nem vágtam el. Működik!
 4. Tegnap
 5. Sikerült betenni a multi kormányt, végül az átvezető törött műanyag ház kimaradt és át lett rakva csak a vezeték az ép egységbe. Minden tökéletesen működik, és az új bőrözés a kormányon is frankó lett.
 6. Fék, futómű, kormánymű

  Bemenni bemegy, de az egekben lesz a hátulja.
 7. Általános műszaki problémák!

  Z14XE-nél mi az a 185/66 R15 ? Elírás?
 8. Általános műszaki problémák!

  A Bosch az FLR 8 LDCU+ típust ajánlja hozzá, a másik, FGR 8 KQE 0 "túlnyomó részben rövid utak megtételénél" javasolt.
 9. Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Z16SE motorba milyen gyertyát tennétek? Szerintem ideje lenne cserélni, mert nem néz ki túl jól: https://imgur.com/tLndqfx. 52ezer km-t mentek. Próbáltam utánanézni, de kétfélét is találtam hozzá, melyik lehet a tuti? 9195868 1214011 FGR8KQE0 9195109 1214000 FR8LDCU Köszi!
 10. Egy poénnak jó volt. Mint ahogy a klipp is az.
 11. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Reméljük le is volt papírozva, nem csak úgy beletette...
 12. Hogy kikapta a 3 hengeres blokkot belőle!
 13. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Ha még valaki nem látta volna...
 14. Általános műszaki problémák!

  Téves az az infóm, hogy milyen gumival hoztuk ki az autót 0km-esen a szalonból? Na nemár Hadd tudjam már, én magam pakoltam be őket a kocsiba, mert a téliek voltak már fent októberben és a többi a csomiban jött haza. Leírtam világosan az utolsó sorban: "Legyen tiszta: a 195/60R15 a gyári ofisöl méret, ha a 195-ös oldalról nézzük. Ha /65-ről akkor 185 kell hozzá. Minden más meg szürke zóna." Arra próbáltam rávilágítani, hogy még maga a szalon is az olcsóbb és gyáritól eltérő méretet rakta fel és ez biztosan nem egyedi. Remélem így már tiszta minden.
 15. Elektromos

  A 16.5mm-nek 49.7mm-t ír a gyártó mélységnek. 144mm ahova még befér. A hátsóknál ugye ez irreleváns. 4 ohm 40W mindkettő.
 16. Elektromos

  Üdv! Szerintetek első ajtókba ez Hátra meg ez Megfelelne? Az elsők kezdenek megpusztulni. A bal első tekercse alá már beszorult a kosz... legszívesebben gyári újat tennék. Vagy esetleg JBL-t ha lenne a két méretben egy modell de nincs... ezek hasonlítanak a gyárira. Nem kell 60000W meg 9 utas nagy ovál, CAR400-al elfogadhatóan szóljon. Ránézésre belépő szintű modellek. Érdemes velük foglalkozni? Pioneer TS-G 1310F és TS-G 1710F
 17. Általános műszaki problémák!

  Rövidre zárjuk akkor ezt a gumikérdést asszem... íme a gyári kézikönyv vonatkozó oldalai a gumiméretekről:
 18. Fék, futómű, kormánymű

  Úgy tudom hogy nem. Nem tudom pontosan miért nem, amikor kerestem az enyémbe rugót, akkor mondta valaki hogy nem passzol egyik a másikba.
 19. Általános műszaki problémák!

  Téves az infód! 195/60R15 vagy 185/65R15 szalonból kihozva.
 20. Általános műszaki problémák!

  Mi tehát a probléma? Rámegy az is? Némileg olcsóbb? Inkább azt lehet az üzletben kapni? Akkor hát hadd szóljon! Most nem tudom (mert amikor tavaly cseréltettem a gumikat, nekem is a még gyárilag 195/60R15 voltak rajta), és hogy akkor a 185/65R15 cserénél a valós sebességkijelzést ugyan mennyiben befolyásolja később majd az eltérés? Még nem vetettem össze a műszarfali kijelzést a GPS mérésével. Ha valóban belefér a 3%-os tűrésbe, akkor - gond vele egy szál se. Ez van, ezt kell szeretni.
 21. Előző héten
 22. Általános műszaki problémák!

  Sebmérő csalás lesz kicsit több és köbö ennyi amit észre is fogsz venni. 13 éve megy ezen a méreten a kocsi nyáron és rendes gyári méreten télivel, egyszerűen akkora a diffi az egyes gumik között és annyira gatya a gyári futómű, hogy nem érzed meg. 1 dolog ami talán számít: ha 195/65 van fent akkor a kiállónkban a bukkanón a sárfogó már nem ér le, a téli szett az gyári méretes, ott 2-3mm benne van és horzsolja 2 személlyel is Legyen tiszta: a 195/60R15 a gyári ofisöl méret, ha a 195-ös oldalról nézzük. Ha /65-ről akkor 185 kell hozzá. Minden más meg szürke zóna.
 23. Általános műszaki problémák!

  Amúgy milyen gondok lehetnek egy ilyen méreteltérésnél (akár kisebb, akár nagyobb)?
 24. Általános műszaki problémák!

  Sima lemezfelnin lesz. A dizájn nem fontos, a megfelelő méretet akarom megtalálni de sejtettem hogy a 60 vagy 65-tel lesznek gondok mert olvasok ezt is azt is.....
 25. Általános műszaki problémák!

  Még a szalonból kihozva is 195/65R15 volt rajtuk. Itthon pedig szinte mindegyiken az van, mert olcsóbb. Pár felnivel egész jól is áll. Ha azon múlik akkor belefér.
 26. Astra G LEDezés

  Nekem is megjöttek a Canbus LED-ek, beraktam, a hátsó ajtóknál és a csomagtérnél működik rendben, viszont a térképolvasó lámpával valami nem stimmel. 4 db T10--es izzó való bele, a LED nem világít, majd tettem bele normál izzót és azok sem.A biztosíték jó. Vagy biztosítékok mert 2 db 5A-s biztosítékhoz is írtak utastérvilágítást. Valakinek tipp, hogy mi lehet a gond?
 27. Általános műszaki problémák!

  Esetleg 185/65x15. Ez gond nélküli váltóméret, a 195/65 már éppen túlcsúszik az elfogadott 3%-on.
 28. Fék, futómű, kormánymű

  Üdv! Sedan alá belehet tenni a caravan rugóit? Asszonyka kocsija igencsak megül már egy ember súlyától is hátiul, gondoltam cserélek neki majd két hátsó telot, még a gyáriak vannak benne! De ez ugye csak fél megoldás, és mivel lenne otthon legyengült caravan rugóm gondoltam beteszem alá! Nézegetem bárdinál méreteket, kb 6cm különbség van a 2 rugó között! Ebből ki indulva gondoltam, hogy talán nem emelné a csillagok közé a hátulját!
 1. Még több betöltése
×