Jump to content

bocs

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  1.166
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

bocs last won the day on Január 1 2016

bocs had the most liked content!

Hírnév

139 Segítőkész

bocs névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1979-03-30

Város, Autók

 • Autó(k)
  Astra F 1.7 TDS (1997évjárat),Astra H 1.7 CDTI (2007évjárat), Astra G y17dt 2002 (jelenleg)
 • Város
  Veszprém

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Veszprém
 • Érdeklődés
  Autók,minden mennyiségben.

Legutóbbi látogatók

3.793 profile views
 1. Sziasztok! Egy cc_LEDII-re én is beneveznék.
 2. Sziasztok! Köszönöm a segítségeteket! Azért érdeklödtem a biztosíték után,mert ismerősöm onnan adott tápot a nappali menetfénynek. Azt mondja,ha hosszabb ideig megy az autóval ( nem csak a garázsból áll ki ),miután leállítja a motort,és kiveszi a kulcsot,még majdnem 1 percig világit neki a menetfény,aztán kialszik.
 3. Sziasztok! Z14XEP motorkódú G astránál a fekete dobozban lévő kék villás biztosíték minek a biztosítéka? https://kephost.com/image/BuuR Köszi az infót előre is!
 4. Általános műszaki problémák!

  Szia Gábor! Ezt kilehet valahogy mérni,hogy melyik ABS jeledó haldoklik? Egyik ismerősömnek a Z14XEP-je hasonló jelenségeket produkál,mint zolikaDB autója, és jó volna rájönni mi a hiba.
 5. Általános műszaki problémák!

  Szia! Köszönöm a segítségedet,majd továbbitom ismi felé ezeket a lehetséges problémákat. Üdv. Robi
 6. Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Ismerősömnek 2007-es 1.4 twinport astrája van. Néha világít az ABS lámpája menet közben,kb 1 éve lett cserélve bal oldali kerékcsapágy (akkor is világított neki). Utánna jó volt egy darabig,aztán megint csinálja neki ezt a műsort,de nem mindig. Ha leállítja a mocit,majd újra elindítja,már nem világít. Aztán gondol egyet,és menet közben megint kivillan,és világít folyamatosan. Mit nézzen meg,mivel lehet a probléma? Segìtségeteket előre is köszönöm!
 7. Sziasztok! A beteg egy y17dt. Sajnos elszállt a töltésem. Még haza tudtam jönni az autóval,garázsba beállok,gépháztető kinyit,égett szag csapta meg az orrom. Gyújtást ráadva felpörög a szervó motor,majd kb fél egy perc után leáll. Gondolom a diódahíd adta meg magát. 3 vagy 4 éve lett javítva a generátor, ( diódahíd és csapágycsere volt) most megint megadta magát. A multkor valaki írta,hogy vett új generátort,visszakerestem,de nem találtam,lehet elsiklottam valahol felette annyira ideges vagyok. Tudnátok adni egy mail címet,ahonnan lehet újat rendelni? Ezt nem tudom érdemes-e megcsináltatni. Az új, gyári vagy utángyártott? Ennél a mocinál nagyon nehéz leszedni a generátort,van valami trükkje? Klímás. Segitségeteket előre köszönöm!
 8. Szia! Köszönöm a képet és az infót! Sokat segítettél. Üdv. Robi
 9. Szia! Egy képet tudnál ide feldobni,hogy hova,melyik lábakra forrasztottad,és mekkora diódát? Köszönöm!
 10. Utastér,Belsőtér

  Sziasztok! Kárpitot milyen fajta ragasztóval érdemes vissza ragasztani? Kinek melyik fajta ragasztó vált be? Köszönöm előre is az infót!
 11. Köszönöm a segítségedet! Majd szétszedjük,és megnézzük mi a baja. Üdv. Robi
 12. Szia! Köszönöm az infót! Előfordulhat,hogy a motor kezd megmakkanni,és azért kell kocogtatni,hogy dolgozzon? Azt elfelejtettem leírni,hogy ha fogom a motor külső burkolatát,egy pici "remegést"lehet érezni a kapcsoló megnyomásakor ,csak éppen nem bírja átfordítani a lapátot.
 13. Sziasztok! Ismerősömnek Delphi fűtésrendszerrel szerelt G astrája van z14xep. Valamiért szorul a külső-belső levegő állitó motor. Néztük,nem a tengely van eltörve,ha picit kocogtatva van a motor tökéletesen állítja a lapátot oda-vissza. Azt szeretném kérdezni,hogyha a motort kiszereljük,és óvatosan levesszük a fedelét (ha le lehet egyáltalan ),nem ugrik szét benne semmi? Köszönöm előre is a segítséget! Üdv. Robi
 14. Általános műszaki problémák!

  Szia! H Astrát vezettem én is,hát annál volt úgy,hogy majdnem "kifejeltem" a szélvédőt amikor fékeztem. F Astra után ültem bele.
 15. Utastér,Belsőtér

  Sziasztok! Köszönöm az infót mindkettőtöknek! Valószínű maradok a csúsztathatónál,még körbenézek. Köszönöm! Üdv. Robi
×