Jump to content

ihbastra

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  309
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

2 Semleges

ihbastra névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1987-02-12

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://kephost.hu/share-F3C8_4F1318A8.html

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Üllés

Város, Autók

 • Autó(k)
  Astra F C14NZ
 • Város
  Üllés

Legutóbbi látogatók

1.677 profile views
 1. Motor

  Köszönöm a segítséget elsőkőrben! Ahogy írtátok ránéztem az üzemanyagra és indítozásra nem volt az se! Se szikra se üzemanyag! Tehát a hall jeladó feladta! De! A csatira gondoltam ránézek mielőtt alkatrész után megyek, lehúz megnéz ránézésre semmi visszadug! És pöcre indul. Ahogy megmozdítottam a vezetéket leált. A vezetéket a csatiba mozgatva leáll az autó. Arra gondoltam hogy ujra kötöm de nem sikerült kihuznom a vezetéket, gondolom van valami trükje de nem jöttem rá bele meg nem látok. Erőszakoskodni nem akartam nem kéne szétcseszni a csatit! Valaki csinált már ilyet?
 2. Motor

  És honnan tudom meg hogy benzin van vagy nincs?
 3. Motor

  Bocs az elmaradt! c14nz ről van szó!
 4. Motor

  Sziasztok! Segítségeteket kérném. Vasárnap kisebb rángatással kezdte néha néha, mára fokozta hogy utazótemponál rángatás check lámpa forulatszámmérő nullára majd észheztér és megy tovább. Párszor eljátszotta majd ahogy hazaértem leált és nem indult. Később elindult de alapjáraton bele bele fullad majd leáll és el se indult! Miután magátol leált szikrát néztem nem volt! Gyujtásmodulra gyanakszom elsőkőrben. Köszi
 5. Sebességváltó

  Köszi
 6. Sebességváltó

  Heló. A váltórol lesuedtem a kulisszát mert szivárgott alóla az olaj. Vissza raktam de a 4 csavar nyomatékát nem tudom. Valaki tud ebben segiteni? Köszi
 7. Motor

  "Pénz a legkevesebb" sajnos....
 8. Motor

  Ha már lent a hengerfej és viszed gépmunkára én nem szórakoznék a szelepekkel. Ott ha kell rendbe rakják a szelepfészkeket, szelepek!
 9. Motor

  Az viszont nekem felkeltette a figyelmem hogy a kúp fél oldala van kifényesedve! Lehet hogy nem zár be normálisan és farsol?
 10. Motor

  Szuper!:) Akkor passz!
 11. Motor

  Igen, nekem is az egyik tippem a farslevegő a másik az utjeladó. Agyaltam hogy az injektort szétborítani.... Vagy cserélni oracsoportot.
 12. Motor

  Én sokszor kidobálom üresbe és sokszor vissza is teszem mostanában mert ingázik a fordulat az említett fordulat tartományban. Én is már mindent átnéztem, amit kellett kitakarítottam, az alapjárati patyolat tiszta stb, injektor szintén és sorolhatnám de produkálja. Nem bonyolult teknika mégsincs ötletem.
 13. Motor

  De ezt csinálja is meg nem is! Mikor milyen kedve van. Meg ingázik is a fordulat mintha szirénázna a motor.
 14. Motor

  Sziasztok. Egyszer már ezzel a kérdéssel jártam itt de megoldás nem lett rá, hátha azóta valaki találkozott ezzel a hibával és meg is sikerült oldania velem ellentétben! Na szóval százas tempóban utazva majd üresebe kidobva nem esik le alapjáratra a fordulatszám! 1500 tol 1800 ig ingadozik mintha folyamatosan valaki nyomkodná a gázt! Ha megáll az autón elejti a fordulatot! Ezt elég sűrűn csinálja és nagyon idegesítő! Köszönöm
 15. Karosszéria

  Sziasztok! Ha már tetőkárpit a téma segítsetek légyszi abban hogy hol lehet venni, rendelni tetőkárpit anyagot? Milyet mekkorát? Szeretném a gyári kinézetét visszakapni. Nekem is kezdi megadni magát.
×