Jump to content

balahu

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  133
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

2 Semleges

balahu névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1972-08-03

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Győr

Város, Autók

 • Autó(k)
  Astra C14SE
 • Város
  Győr
 1. Motor

  Szintén. És rádásul asszem az 5-ös kicsi bele, a 6 os meg már nagy..Hagytam én is a fenébe, maradt benne 1.
 2. Fogyasztás

  Szerintem jó. Szépen kinyit felmegy a hőmérséklet , azt azt is látom , hogy ha kinyit, mert akkor -pláne ebben a hidegben, látom hogy visszaesik a kőmérséklet mutató. Igaz nem megy fel 95-ig (asszem ez az érték jó), hanem alatta nyit -legalábbis a műszer szerint, de szvsz egy huszonx éves cuccba van ennyi pontatlanság,nem hiszem hogy szentirás ami rá van irva
 3. Fogyasztás

  Nyáron, város szintén csak rövidebb távok 9 körül. Városon kívül, 6,5, télen mint említettem 10 körül. Eddigi átlag a fuelio szerint 8.3.
 4. Fogyasztás

  Jaja, sejtettem , csal olyan k..va soknak tűnik. Pláne hogy az ember olvasgatja ezeket a modern autóknál, hogy városban is csak ennyi meg annyi . Igaz nem is annyiból javítják mint én. Bár van egy Citroen Saxo 1.5D-m is, az meg ugyaígy 5 lityi max :).
 5. Fogyasztás

  Mennyire normális az (sajnos sztem az-de kéne egy kis megerősítés ), hogy a C14SE-m városban -pláne most a nagy hidegekbe , rövid távokat menve (~10km), 10L/100km.Jó időben ugyanez 9 körül. A városon kívüli meg olyan, 6,5-7l.
 6. Egyéb csevegés

  Én régen egy autómra (Focus 1) univerzálisat vettem, a hiv. Ford szerviz rakta bele, műszakin se volt gond semmi. De ez kb 15 éve volt
 7. Fogyasztás

  Nem igazán nyomom neki, sőt, de a feleségem fenetuggya hogy megy vele :). No mindegy, majd másik benzinnel is kipróbálom, mert lehet ennek a legolcsóbbnak (ami igazán csak pár forintal olcsóbb mint pl az OMV ..:O )sok a ezanol tartalma, oszt az is lehet hogy rádob pár decit.
 8. Fogyasztás

  1.4 se, csak város az elmúlt 1 hónapban , csak rövid 5-10 km-es távok, nagy hidegek,10l/100 km.. Reális lehet?? Egy picit sokallom, de amint irtam a körülmények nem éppen a spórolásnak kedveztek :).
 9. Általános műszaki problémák

  Nem hiszem, vagy legalábbis nem tűnt fel, de majd ránézek.
 10. Általános műszaki problémák

  Én 1 éve vettem bontóból egy szuper levélrácsot (az előző az jópár helyen elállt 2-3 centikre ..:( ), ami tök passzentos volt, de mára már az is picit eláll. Pedig szilóval ragasztottam oda..Szvsz kb a sziló az egyetlen megoldás, de az se örök. Meg műpadló meghajlítva a pollenszűrő fölé. De az enyém ennek ellenére is továbbra is párásodik mint a rosseb, pedig sehol se jut be víz . Pollenszűrő is kiszedve télre. Sajnos a ventillátor is eléggé gyengén fúj 1-2 ben, meg a levegőzsalu se úgy zár , hogy csak arra a helyre megy ahova van állítva. Ez van, már nem izgatom magam miatta.
 11. Karosszéria

  Bontóból. Egyébként opel boltban is néztem 2 helyen, ott vmi tizenvalahányezret mondtak rá (gyári.. :) ). Bontóban aztán vettem 2000 ért kompletten a ráccsal.
 12. Egyéb csevegés

  7 éves trasporteremben sincs ...:)
 13. Egyéb csevegés

  Egy korrekt vizesem van ha kell majd Zotya.
 14. Általános műszaki problémák

  Ok, köszi. Meg majd megnézem Öttevényen is..
×