Jump to content

dsteel

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  1.564
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

dsteel last won the day on Március 20 2014

dsteel had the most liked content!

Hírnév

38 Segítőkész

dsteel névjegye

 • Felhasználói rang
  dsteel
 • Születésnap 1977-06-24

Város, Autók

 • Város
  Budapest

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest, Zugló

Legutóbbi látogatók

2.972 profile views
 1. Általános műszaki problémák! - Astra H

  Jogos, így nem tudom.
 2. Általános műszaki problémák! - Astra H

  Hali, hirtelenjében:
 3. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Eddig még mindig igy csináltam, egyszer 6, egyszer 4 évesen vettem, ezen az egy-két éven csak mostanság gondolkodtam el....
 4. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Dettó. Most cseréltem klímakompresszort egy 100-asért... Valahogy egy 100-as mindig elmegy rá évente, de amig nem rohad, marad nálam is szerintem. Asszem már én is csak 1-2 éves autót vennék, öregebbet nem, viszont fapadosat nem szeretnék, úgyhogy sokat kellene rá pluszban költeni. Szóval marad egyelőre, 2008-as Z13DTH Caravan, panorámatetős
 5. Ki kicsoda, avagy ismerjük meg egymást...

  Tök nem olyan a stílus! Mantec csak olajban volt otthon és abban is úgy, hogy kb a netről fellelhető infókat kopizgatta be, ráadásul elég faragatlan volt a stilusa. Ettől függetlenül erthetett az olajhoz. Csaba tök sok értelmeset mond, elektronikában főleg szerintem, igaz, néha kicsit tulragoz ezt azt, de lássuk be,ez főleg akkor, ha van, akiben vitapartnerre talál.
 6. Elektronikák, elektromos kérdések

  Persze, ezt mondom én is
 7. Elektronikák, elektromos kérdések

  Szerintem sokan a FB-csoportot nézik. Bár a hozzászólások színvonala (no meg a helyesírás) amott mélyen a béka segge alatt van, az a fórum ott 1000-rel pörög (igaz, a bejegyzések fele-2/3-a vagy konkrétan szemét és nem műszaki tartalomról szól, vagy isméteégetik a kb milyen olajat töltsek bele kérdést.) De nagy előnye, hogy ha értelmesen kérdezel pár percen belül jön a válasz.
 8. Elektronikák, elektromos kérdések

  Na ezt nem tudtam, köszi.
 9. Elektronikák, elektromos kérdések

  Szerintem nincs. Legalábbis nem találtam rá. Lefele egyet töröl vagy kikapcsol az automata, felfele meg automata. Néha nekem is jó lenne szakaszos, nem mindig találja el az optimális törlést. Vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy mindig nem találja el a megfelelő fokozatot
 10. Elektronikák, elektromos kérdések

  Ahhoz elvileg opcom is elég, én azzal csináltam, az jóval több embernek van. Viszont pesti vagyok.
 11. Z13DTH-nál falazás után szoftverből kiírattam, különben hibát dob. Valaki úgy használja, nekem jobban tetszik hibakód nélkül
 12. Fék, futómű, kormánymű

  Köszi a választ, asszem beszerzek egy párat ebből. Bár most ellenőriztem, szépen benne van minden zsír és elég passzentos a kupak is így. De nem árt, ha rákészülök és akkor még 10 évig jó lesz - akkor talán már a következő tulajnak.
 13. Fék, futómű, kormánymű

  Ennyire feltöltötted zsírral, hogy így áll benne? Ott egy lyuk van, legalább 1/4 kiló zsír van benne? Én csak kikentem az egészet körbe, miután 3 hete cserélték a gyári tornyot meg a lengéscsillapítókat. Úgy be volt rohadva, hogy flexelniük kellett. A kupakot én szilóval nyomtam körbe, miután bezsíroztam a tornyot, csak sziló volt ittthon. Tud valaki linkelni egy ilyen új tipusú kupakot? Nekem a régi van és az Opel Müllernél azt mondták, nincs is más, csak a kemény kupak. Viszont vennék rá módosítottat, ha van és nem tudom, hogyan keressek rá, mert nem tudom, mi a neve. Köszi.
 14. Elektronikák, elektromos kérdések

  Nekem ok akkor Ha szemre nem gyanús a rendőrnek, sztem nem kötnek bele. Én vizsgára mindig kikötöm egyébként a DRL-t és fekete szigszalaggal leragasztom. Nekem szabályszerű a bekötés, pozíció teljesen, de jobb a békesség és ez csak 1-2 mozdulat.
 15. Elektronikák, elektromos kérdések

  Nekem is ez volt az első gondolatom, kicsit közel ülő szeműnek tűnik + a földtől való távolság...? Már nem emlékszem az adatokra, rajta volt az OSRAM-os dobozon, mikor beszereltem leolvastam és méregettem, de a dobozt már kidobtam.
×