dsteel

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  1.559
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

dsteel last won the day on March 20 2014

dsteel had the most liked content!

Hírnév

37 Segítőkész

dsteel névjegye

 • Felhasználói rang
  dsteel
 • Születésnap 1977-06-24

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest, Zugló

Legutóbbi látogatók

2.882 profile views
 1. Persze, ezt mondom én is
 2. Szerintem sokan a FB-csoportot nézik. Bár a hozzászólások színvonala (no meg a helyesírás) amott mélyen a béka segge alatt van, az a fórum ott 1000-rel pörög (igaz, a bejegyzések fele-2/3-a vagy konkrétan szemét és nem műszaki tartalomról szól, vagy isméteégetik a kb milyen olajat töltsek bele kérdést.) De nagy előnye, hogy ha értelmesen kérdezel pár percen belül jön a válasz.
 3. Na ezt nem tudtam, köszi.
 4. Szerintem nincs. Legalábbis nem találtam rá. Lefele egyet töröl vagy kikapcsol az automata, felfele meg automata. Néha nekem is jó lenne szakaszos, nem mindig találja el az optimális törlést. Vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy mindig nem találja el a megfelelő fokozatot
 5. Ahhoz elvileg opcom is elég, én azzal csináltam, az jóval több embernek van. Viszont pesti vagyok.
 6. Z13DTH-nál falazás után szoftverből kiírattam, különben hibát dob. Valaki úgy használja, nekem jobban tetszik hibakód nélkül
 7. Köszi a választ, asszem beszerzek egy párat ebből. Bár most ellenőriztem, szépen benne van minden zsír és elég passzentos a kupak is így. De nem árt, ha rákészülök és akkor még 10 évig jó lesz - akkor talán már a következő tulajnak.
 8. Ennyire feltöltötted zsírral, hogy így áll benne? Ott egy lyuk van, legalább 1/4 kiló zsír van benne? Én csak kikentem az egészet körbe, miután 3 hete cserélték a gyári tornyot meg a lengéscsillapítókat. Úgy be volt rohadva, hogy flexelniük kellett. A kupakot én szilóval nyomtam körbe, miután bezsíroztam a tornyot, csak sziló volt ittthon. Tud valaki linkelni egy ilyen új tipusú kupakot? Nekem a régi van és az Opel Müllernél azt mondták, nincs is más, csak a kemény kupak. Viszont vennék rá módosítottat, ha van és nem tudom, hogyan keressek rá, mert nem tudom, mi a neve. Köszi.
 9. Nekem ok akkor Ha szemre nem gyanús a rendőrnek, sztem nem kötnek bele. Én vizsgára mindig kikötöm egyébként a DRL-t és fekete szigszalaggal leragasztom. Nekem szabályszerű a bekötés, pozíció teljesen, de jobb a békesség és ez csak 1-2 mozdulat.
 10. Nekem is ez volt az első gondolatom, kicsit közel ülő szeműnek tűnik + a földtől való távolság...? Már nem emlékszem az adatokra, rajta volt az OSRAM-os dobozon, mikor beszereltem leolvastam és méregettem, de a dobozt már kidobtam.
 11. Igen, nekem szerintem olyan van, sima lámpám van, nem xenon pl, tök alap. Nem lyukasztottam ki, rá tudom húzni úgy is, hogy kicsit megtöröm a kábelt, ráfekszik az úgy is. Lehet, hogy ki lehetett volna lyukasztani, igen, erre én nem is gondoltam...
 12. Épp a múlt héten cseréltem helyzetjelzőt, kiégtek, amit onnan vettem észre, hogy tompított kapcsolásakor nem kapcsolt le a DRL, holott nekem nem dimmel, hanem le kellett volna kapcsolnia. Tényleg katasztrófa a csere, oldalanként volt vagy 20 perc. Én a végén már a kábelénél fogva húztam ki óvatosan a helyzetjelzőt, mivel nem bajonettes, csak pattanásig be kell tolni. Betolni könnyű, mivel elég hozzá az ujjbegyed, kivenni rossz, mivel csiptetni kell az ujjaddal. Mondom, én végül a kábelénél fogva húztam ki. Ha kijött, akkor meg már tudsz jelet levenni róla. Bár túl sok mozgástér nincs, rövid a kábel. Nekem is arra van kötve a DRL. Jobb elöl még a légszűrőházat is kivettem, de lehet, hogy arra nincs szükség. Fel is sértette a kezemet a lámpa mögötti túl kicsi fémlyuk, nem tudom, miért nem lehetett nagyobb lyukat hagyni rá. Lehet, hogy a helyzetjelzőt nehezebb cserélni, mint a többit, mert azokat lehet a kerékjárati ívben lévő kisablakon keresztül...
 13. Van hamutartó is és rendes szivargyújtó is, tehát nem csak az aljzat.
 14. Én ezt nem értem. Nekem látszólag minden gyári, ahogy leveszem a gyújtást, elmegy az áram a szivargyújtóból. Használtan vettem a kocsit, lehet, hogy mókolták, de minek?!
 15. Haverom vett egy Pajerot még a Ferihegyi reptérről. Kb 10E lehetett a kocsiban, 150E-re előretekerve. Természetesen üzemanyag-elszámolás miatt volt ez. Nagyon jó vétel egy ilyen kocsi, ha biztos vagy benne, mennyit ment. Konkurencia nem sok volt a vételkor, az biztos.