Jump to content

Gyorshajtó

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  70
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Gyorshajtó névjegye

 • Felhasználói rang
  Érdeklődő

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

Város, Autók

 • Autó(k)
  ASTRA G CARAVAN X14XE
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

1.254 profile views
 1. Általános műszaki problémák!

  Köszi! Kicsit tengeri beteg lettem a video nézése közben. ez az elektromos bűvészkedés feltétlen szükséges? Nem eleg ha telenyomom féktisztítóval?
 2. Általános műszaki problémák!

  Nem, nincs hibakód se check engine. EGR szelepet nem tudom. Mennyire macera leszedni?
 3. Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy ha nem gyorsítok csak mondjuk tartani szeretném a sebességet (50, 100 mindegy) rángat a motor. Amit eddig cseréltem üzemanyagszűrő, gyertyák, trafó valamint a fojtószelepet megtakarítottam féktisztítóval amennyire lehet (le nem szedtem csak helyben). A másik apró hiba, hogy a hátsó ablaktörlő csak úgy töröl ha ki be kapcsolom, ha viszont mosóra állítom akkor végig törli azt a 2-3 ciklust. 1999-es X14XE kombi Ha van ötlet szívesen meghallgatom .
 4. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Sziasztok! A motorház nyitó bowden elég rendesen meg van nyúlva és szeretném házilag kicserélni. Csak nem tudom hogyan kezdjek neki? Tud valaki iránymutatást adni? Köszi!
 5. Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Szia! Nekem is ilyen évjáratú X14XE-m van. Mennyi km-nél történt ez a probláma?
 6. Szia! A végállás kapcsolót merre találom? :D Köszi!
 7. Az a baj ezzel, hogy ha megakad mondjuk félúton akkor nem is megy tovább csak ha ki-be kapcsolom. Relére én is gondoltam már, de ha rossza a relé akkor hogy bizonyos funciókat jól csinál az ablaktörlő?
 8. Sziasztok! Nekem olyan problémám van a hátsó ablaktörlőmmel, hogy néha félúton megakad és csak ha ki be kapcsolom töröl tovább. Ha viszont az ablakmosót nyomom akkor rendensen töröl 3-at akadás nélkül. Ilyenkor mi lehet a hiba? Köszi a segítséget! :)
 9. Légkondicionáló rendszer (klíma) és fűtőrendszer

  Sziasztok! Tudtok megbízható klíma szerelőt ajánlani pesten, lehet cég is! Tudom ez a két szó, hogy megbízható és szerelő üti egymást, de hátha. :D
 10. Astra gyári "HIFI"

  Akkor nincs mese írok a gyártónak, hogy milyen rádióm van és mit tud ajánlani amivel működik. :) Köszi a segítséget!
 11. Astra gyári "HIFI"

  Szia! Annyi, hogy a rádió kábel kötegén van egy szál ami nincs bekötve és fel van matricázva, hogy "remote control". Még arra gondoltam, hogy ha erre raknék egy jack dugó aljzatot hátha, persze nem értek hozzá, de vajon működhet? :D
 12. Astra gyári "HIFI"

  Sziasztok! Vettem egy connetcs2 típusú kütyüt amivel a Pioneer rádiómat kezelni tudnám a multikormányról. A csomagoláson az van univerzális de sajnos nincs a rádióm hátulján jack dugónak helye így nem tudom össze dugni. Van valakinek ebben tapasztalata? Lefotózom ha kell! :) ezeket vettem http://www.connects2...?id=CTMULTILEAD http://www.connects2...51&p=CTSOP001.2 Köszi!
 13. Sziasztok! Vettem egy connetcs2 típusú kütyüt amivel a Pioneer rádiómat kezelni tudnám a multikormányról. A csomagoláson az van univerzális de sajnos nincs a rádióm hátulján jack dugónak helye így nem tudom össze dugni. Van valakinek ebben tapasztalata? Lefotózom ha kell! :) ezeket vettem http://www.connects2.co.uk/UniversalProductInformation.aspx?id=CTMULTILEAD http://www.connects2.co.uk/ProductInformation.aspx?id=13051&p=CTSOP001.2
 14. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Sziasztok! Az mitől lehet, hogy melegben (nem meleg motornál) ha beindítom 1500-on pörög pár percet a motor. Reggel a viszonylag hidegben 5-7 fok meg semmi, indítok és simán beáll a normál alapjárati fordulatra. :blink: Ha valakivel már volt ilyen és tudja a megoldást megírhatja. motor kód X14XE évjárat 99' Köszönöm!
 15. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Sziasztok! Ma arra lettem figyelmes a szakadó hóesésben, hogy a hátsó ablaktörlőm akadozva töröl. :( Mi lehet a hiba motor vagy a kapcsoló?
×