Jump to content

Kukacka

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  22
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

2 Semleges

Kukacka névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

Város, Autók

 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

303 profile views
 1. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Na holnapig még rendezem soraimat aztán ha kell mehet a menet, a többit max eladjuk facsén meg aprón. Szőnyegben sok élvezendő nincs, ültem Rollsban, na ott már van
 2. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Egyik füle eltört, elfáradt, 12 évet bírt, ez van. Gyári szőnyegek gyári állapotban, nálunk egész évben bent van a gumis tálca is. Nem kevés kiömlött cucctól mentették meg a kárpitot.
 3. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Ez a gyári száma, és ez a gyári szőnyeg lefogatója. Szóval gyanúsan igen.
 4. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Hogyne, de gyári számra instant dobta az oldal, csak keresni kell
 5. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Tudnak törni sajnos. 10-es pakkban kapható Cromaxban, ha szerzel még embert rá bevállalhatjuk
 6. No, ha minden igaz, akkor a héten lesz egy első pár Vectra B fekete bőrülés, amik fűthetőek. Kérdés: simán át lehet rakni az övfeszítőket a Vectra keretére is? Elviekben a 2 ülés váza totál egyforma, de ha valaki megerősítene, annak örülnék. Majd ezután lehet azon is agyalni hogyan legyen bekötve a fűtés. Ez gyárilag 1 fokozatos talán, 2 nem ártana. Mivel szabályoznak ezek gyárilag? G Astra 5 fokozatát tudom, a Vectra kérdéses még nekem.
 7. Abszolút nem a kereskedést védendő, de a lenti "bevágás" az mondjuk pont úgy van gyárilag is a nem ködlámpás lökhárítóban is csak sokkal hosszabban és te annak egy darabját látod. A többi nyilván igényesség kérdése, de ez pont nem az ő hibájuk.
 8. Nézegettem és kérdeztem eladókat, felejtős. Nekem ráment 2 hónapom mire lett, de találtam gyári jobbost és balost is. 8-9k körül összehozható, de szopó. A balos az konkrétan nem létező tétel, jobbosból van sok. Valamikor holnap-holnapután rakom majd be én is őket.
 9. Astra gyári "HIFI"

  Totál ki vagyok borulva, mert 10 bontós mást mondd és a gyári leírás is ami bontja a cikkszámokat. Gyárilag 2 hangszórós volt a Classic II. Ehhez kapott egy gyári bontott szettet hátra. Most pedig kéne 4 csipogó is. Ez és ez valamint ez van ami berakható. Elöl a csipogó kábele megvan, hátul passz. Na, most melyikből kell 2-2? THX!
 10. Köszi, igen, ezt már kigugliztam. Majd ha van idő ledokumentálok, mert nulláról építve a NYÁK verziós dolgok picit bonyolultabbak. 1,5 nap alatt lett meg az első lámpa kiosztása is egy ukrán fórumról
 11. Percig sem mondtam, hogy adatátvitelről van szó Végül 0.5-ös sodrott lesz majd bent, mert ha már rászánom az időt akkor legyen bárki által érthető és ne kelljen külön táblázat a dekódoláshoz. Szépen gyári színkódra from scratch, ha minden igaz, akkor megvan minden cuccnak a kapcsolása is aztán nem kell majd bogarászni mi micsodát rejt. Ha mindenben rendes égő van kereken 5A-t számoltam így gyorsan fejben, nyilván lesz kevés veszteség a hossz miatt, de bőven benne vagyunk. Nem beszélve arról, hogy első dolog lesz kidobálni minden sima izzószálast, utána meg 1A lesz az egész
 12. Én is erre tippeltem, annyira nem nagy tétel ha az alsó is jönne ugyanonnan. Itt fontossági sorrendben az alsó lenne a legérdekesebb. Nyáron piszok munka volt kitakkerolni mindent, mert ez a gépsas jár olyan helyeken ahol sok más SUV sem és tényleg sok a mocsok. Az a kis lyukas kartervédő az nagyon semmi, a kérdés az, teljes-e az átjárás Astrán belül a benzin-diesel és sima Astra ClassicII Astra között.
 13. Ha gyáriban rendelsz kábelköteget, elhiszem, hogy lesz 40k. Ha szervereknek megfelel az a szalagkábel, amit használnak, nekem is jó lesz, nem tűnik kilowattosnak egyik lámpa sem A többi kérdés ami inkább érdekes, mert arra semmilyen gyári rendes katalógus nincs, hiába van meg az összes gyári számom a burkolatokra, nem tudok keresni váz vagy motorszámra.
 14. Az a baj ez a lemez max kartervédő, nálunk az iszonyatos dzsuvát kéne kintebb tartani a motorból. Arra ez nem jó, sőt még rosszabb. 40000Ft? Annyiból fél kocsit veszek. Elektrón és infón van a család fele, a bekötés és kábelezés nem gond, engem a fizikai paraméterek érdekelnek, a többi gyerekjáték
 15. Adott egy Classic II Astra 1.4 XEP, ebbe menne utólag 1-2 dolog, mert kezd zavarni motorteres mocsok, egy kicsit a hang és belül pár apróság: Első körben: alsó motorburkolatból ez is felmegy? Íme. Elvben 8 csavar és 8 patent kell, ilyen meg ilyen. Második: felső burkolatból ez jó? Erről van szó Harmadik: kellene kapcsolható első lámpa és hátsó sorba is egy pilács. Elsőre 2 cuccot találtam: 1 és 2. Hátulra pedig ilyet. Ezekből melyiket célozzam be? Negyedik pedig pilácsos kapaszkodó: ilyet Mindegyik jó vagy valamiben tévedek?
×