kimi1012

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  31
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

kimi1012 névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Város
  Abaújszántó

Legutóbbi látogatók

206 profile views
 1. Okés köszi ;)
 2. Csigavonal azt hogy érted?
 3. Sziasztok szelep fedél tömítésnél parafa vagy gumi a jobb? Meg mennyire húzzam meg a csavarokat,és középről kifelé kezdjem el meghúzni a csavarokat vagy az teljesen mind egy. Válaszokat köszönöm!
 4. Sziasztok! Talpast akarok cserélni az autón de szerintem még a gyári van ott mert nem csavarok fogják akkor a régit vágjam le? Pedig 91-es és még a gyári van alatta igen meg lepődtem de csak az egyik oldalt a másikat már biztos cserélték mert az már csavaros.
 5. Sziasztok gyári fűtésbox van az autóban,de egyik ismerősöm bontja az autóját neki pedig olyan ami nyomja hátra ülés alatt a levegőt mit kell átrakni az enyémbe hogy az enyémbe be lehessen rakni ? Elég hozzá az a két cső ami jön le a kapcsolók mögött meg megy hátra az ülés alatt ? Vagy kompletten kell az egész box? Válaszokat előre is köszönöm !
 6. Okés Köszi majd akkor megnézem mi lehet a baja :D
 7. Sziasztok nekem olyan problémám van hogy a vezető oldalnál hidegebb levegőt fúj mint az anyós ülési oldalon ez mitől lehet? Anyós ülési oldalon fújja rendesen a meleg levegőt de a vezető oldalon meg hideget vagy langyosat fúj csak.
 8. 3. fokozatba rendesen világít 2. ba parázslik.
 9. Sziasztok! Kellene megint egy kis segítség felkapcsolom a fűtést 3. fokozatba és világít a műszerfalon az aksi visszajelző töltésem jó 13,9-14 test kötések meg vannak húzva töltés jó. Mi lehet akkor a gond ?
 10. tudom a középső zārva van mindig nincs betömve semmivel igen be van állítva rendesen,a mutató megy lassan lefele ha meleget fúlyom.
 11. Termosztát nem rég lett cserélve a mutató is ki megy a kékből. Városba jól nyomja a meleget de ha hoszabb távot megyek nagyobb sebességel akk már nem jó.
 12. sziasztok olyan problémám akadt hogy a fűtésem 1-s fokozatba jó meleget ad de ha már 2be felrakom már csak langyoskás meg a tartályban a víz se meleg mi lehet a hiba?
 13. Generátorom kuka lehet köze hozzá?
 14. Az mit jelent hogy kötésproblémák ? Lambdának nem jött szét a csatlakozója ma néztem.
 15. Egy éve cseréltem pont Lambda szondát eddig bírta volna csak ? Hőfok jeladót akartam cserélni mert azt hittem az a hibás. Tavaly is eljátszotta ezt hogy többet eszik az autó de azt hittem hogy lambda szondát már cseréltem akkor hőfok jeladó lesz a hiba de akkor megint a lambda szodától enne többet az autó ?