Jump to content

kimi1012

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  38
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Everything posted by kimi1012

 1. Elektromos

  Már megtaláltam köszönöm a segítséget.
 2. Elektromos

  Köszi. de a hátulját nem lehet szétszedni mert valami szétugrott benne és nem tudom most a jobbos ablakot kezelni.
 3. Elektromos

  Sziasztok! Elektromos ablaknak a kapcsolóját hogy tudom szétszedni? Ledezni akarom.
 4. Sebességváltó

  Sziasztok váltó rudazatot hogy tudom beállítani? Néztem videót róla de nekem nincs a kulisszánál két lyuk csak egy!
 5. Általános műszaki problémák

  Hali F10-es váltónál hol találom a szintjelző csavart ? vagy mennyi olaj kell bele ?
 6. Általános műszaki problémák

  Sziasztok egy kis segítség kellene elektromos ablak bekötéséhez, 91-es az autó kábelek nincsenek behúzva hogy áljak neki? Esetleg valami képet vagy videót a bekötésről. A segítséget előre is köszönöm.
 7. Általános műszaki problémák

  Csigavonal azt hogy érted?
 8. Általános műszaki problémák

  Sziasztok szelep fedél tömítésnél parafa vagy gumi a jobb? Meg mennyire húzzam meg a csavarokat,és középről kifelé kezdjem el meghúzni a csavarokat vagy az teljesen mind egy. Válaszokat köszönöm!
 9. Fék, futómű, kormánymű

  Sziasztok! Talpast akarok cserélni az autón de szerintem még a gyári van ott mert nem csavarok fogják akkor a régit vágjam le? Pedig 91-es és még a gyári van alatta igen meg lepődtem de csak az egyik oldalt a másikat már biztos cserélték mert az már csavaros.
 10. Fűtés, és klíma

  Sziasztok gyári fűtésbox van az autóban,de egyik ismerősöm bontja az autóját neki pedig olyan ami nyomja hátra ülés alatt a levegőt mit kell átrakni az enyémbe hogy az enyémbe be lehessen rakni ? Elég hozzá az a két cső ami jön le a kapcsolók mögött meg megy hátra az ülés alatt ? Vagy kompletten kell az egész box? Válaszokat előre is köszönöm !
 11. Általános műszaki problémák

  Okés Köszi majd akkor megnézem mi lehet a baja :D
 12. Általános műszaki problémák

  Sziasztok nekem olyan problémám van hogy a vezető oldalnál hidegebb levegőt fúj mint az anyós ülési oldalon ez mitől lehet? Anyós ülési oldalon fújja rendesen a meleg levegőt de a vezető oldalon meg hideget vagy langyosat fúj csak.
 13. Általános műszaki problémák

  3. fokozatba rendesen világít 2. ba parázslik.
 14. Általános műszaki problémák

  Sziasztok! Kellene megint egy kis segítség felkapcsolom a fűtést 3. fokozatba és világít a műszerfalon az aksi visszajelző töltésem jó 13,9-14 test kötések meg vannak húzva töltés jó. Mi lehet akkor a gond ?
 15. Fűtés, és klíma

  tudom a középső zārva van mindig nincs betömve semmivel igen be van állítva rendesen,a mutató megy lassan lefele ha meleget fúlyom.
 16. Fűtés, és klíma

  Termosztát nem rég lett cserélve a mutató is ki megy a kékből. Városba jól nyomja a meleget de ha hoszabb távot megyek nagyobb sebességel akk már nem jó.
 17. Fűtés, és klíma

  sziasztok olyan problémám akadt hogy a fűtésem 1-s fokozatba jó meleget ad de ha már 2be felrakom már csak langyoskás meg a tartályban a víz se meleg mi lehet a hiba?
 18. Általános műszaki problémák

  Generátorom kuka lehet köze hozzá?
 19. Általános műszaki problémák

  Az mit jelent hogy kötésproblémák ? Lambdának nem jött szét a csatlakozója ma néztem.
 20. Általános műszaki problémák

  Egy éve cseréltem pont Lambda szondát eddig bírta volna csak ? Hőfok jeladót akartam cserélni mert azt hittem az a hibás. Tavaly is eljátszotta ezt hogy többet eszik az autó de azt hittem hogy lambda szondát már cseréltem akkor hőfok jeladó lesz a hiba de akkor megint a lambda szodától enne többet az autó ?
 21. Általános műszaki problémák

  Sziasztok! Hibakód olvasásba ha tudna valaki segíteni megköszönném! Itt egy link amit felvettem csak én nem tudom kiolvasni.
 22. Általános műszaki problémák!

  Sziasztok valaki tudna nekem segíteni hibakód kivillogtatásba ? Csináltam róla videót de én nem értem hogy kell kiolvasni.
×