Jump to content

Róóóbi

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  392
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  11

Róóóbi last won the day on Április 5

Róóóbi had the most liked content!

Hírnév

49 Segítőkész

Róóóbi névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1987-06-04

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

Város, Autók

 • Autó(k)
  Opel Astra F (X16SZ), Opel Kadett E (14NV)
 • Város
  Magyarbánhegyes

Legutóbbi látogatók

1.379 profile views
 1. Fék, futómű, kormánymű

  Acélgyapot vagy mikronos polírpapír. Attól szép sima fényes lesz, szerintem a hangja is elmúlik majd.
 2. Egyéb csevegés

  Akkor végképp nem értem, mire ez a feketedés. Amúgy a zöldből is feketedő szofitákat vettem ki. Más: Szoptam egy sort a polccal. Se tipli, se semmi nem maradt meg benne úgyhogy B terv... M5 nemolyan lemez anya, M5 csavar meg csavartakaró, első osztályú lett. Beütős anya, na. 16 fele görnyedve játszottam be.
 3. Egyéb csevegés

  Régi tojás fajtában is van. Tele van velük a wish.
 4. Egyéb csevegés

  Nem csak akkor feketednek be, ha a töltéssel nincs minden rendben?
 5. Egyéb csevegés

  Féényoorgonáázool? Vagány amúgy. Nehéz úgy összegereblyézni, hogy egységes legyen a színhőmérséklet. Alapvetően a műszerfali izzók sárgás fényével nincs bajom, csak látni kevés ugyanez a fény beltérre, kesztyűtartóba. Meg majd itt is megcsinálom a jobb oldalra duplikált csomagtartó lámpát. Egyszőrű de nagyszőrű. A kékben meg a Kadettban is úgy volt.
 6. Egyéb csevegés

  Na én azzal úgy vagyok, hogy sehogy. Jó oda az az 5W-os cseresznye, már minden rendőrségi ketyere éjjel is lát, a mögöttem jövőnek van 110W-nyi tompítottja, nem olvasásórát tart és nem betyárkodom nyilvános helyen. Egyedül az fogott meg benne hogy nem a ledpöttyök látszanak a bura alatt. Na attól ingfarktuxt kapok... És ebből van a napellenzőbe való méretű is, ahhoz a kékes fehérhez képest ez sárga fény.
 7. Egyéb csevegés

  Én nagyon bízom benne, hogy sokáig jó marad. Ez a leginkább feltűnő, ha beülsz és szétnézel. Főleg hogy a középső rész bal sarkából indult a "virág". Emellett tesztüzem van. Én a könnyű, gyors módosítások híve vagyok, kipróbáltam hát ezeket: Régi ki, újak be. Szerencsére nem hideg fényű, kevesebb mint 6000K. Szép fehér fényű, ha tartós, akkor a műszerfal is ilyen lesz. Saját kép nincs, de kb. ilyen a régi izzóhoz képest:
 8. Egyéb csevegés

  Ja jó, mert én először erre gondoltam abból kiindulva, hogy a Kadett műszerfalban ilyenek vannak: Ha sima lemezanya, gyártani nem.nagyon tudok, szétnézek a barkács-akárhol inkább. Ja és berepült a nem pixelhibás TID is.
 9. Egyéb csevegés

  Ja, másik. Zotya, említetted a napokban hogy valami lemezanya kell a kesztyűtartó alatti polchoz. Hogy kéne kinézzen annak ami oda megy? A héjban a csavarok helye ott van.
 10. Egyéb csevegés

  Látom neked is elrepedt a csatlakozó füle (nézd a bunkót nem is a lényeget nézi ) F4sza amúgy.
 11. Egyéb csevegés

  Én arra vagyok kíváncsi, hogy bödönt használva hogy néz ki a fojtószelep ház.
 12. Motor

  Az hogy a vized már meleg, még nem jelenti azt hogy az olaj is. Az majd ~15km múlva lesz jó, de ez még nem okoz gyengülést. Esetleg egy hibás hőfokjeladó miatti indokolatlan túldúsítás de ez csak gyenge tipp.
 13. Motor

  F4sza történet, nem lettem volna ott... Jaja, anyát ráhegeszteni, melegre járatni vagy pluszban kis fékfolyadékkal meg kell kínálni. Hatos csavart szopás, de nem lehetetlen.
 14. Motor

  Igen ismerem, milyen f0s hangja van mikor zörög... Szerintem nem nagyon van olyan festék, ami bírná. Bandázs? Az olyan dizányos.
 15. Motor

  Szerintem nem olvaszt le semmit.
×