Jump to content

Imbuszmester

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  24
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

3 Semleges

Imbuszmester névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

Város, Autók

 • Autó(k)
  Corsa A 1983 12ST egyedi befecsi
 • Város
  Ráckeve

Legutóbbi látogatók

627 profile views
 1. GTE

  Sziasztok. Remélem valaki olvassa és tudna segíteni. 1.8 GTE hez keresek új túlméretes dugattyúkat aminek a csapszeg mérete 23mm . Ez a dugattyú fajta a leg ritkább. Fel merült,hogy a hajtókarokat kicserélem a 84 utáni 1.8 i motoréra de annak nem tudom a hosszát csap középtől csap középig,hogy össze tudjam hasonlítani mert ezeknek a csapszeg mérete 21mm és ilyen dugókat még be lehet szerezni. Ha valaki tudna segíteni,hogy hol lehet 23mm-es csapszegű dugókat venni vagy hajtókar méretében,kérem írja meg. Köszönöm üdv. Imbusz
 2. Corsa A - Általános -

  Hali. Ha a vas blokkod van akkor azt be kell állítani a szelephézagot, az OHC az alu H.fejes esetében nem lehet ott a vezérmű tengely szokott elkopni meg a himbák. A motorok amiknél lehet szelephézagot állítani: 10S , 12NC , E12gv3 ezek vas blokkos láncos motorok. Mi a motorkódod? a motorszám eleje?
 3. Corsa A - Általános -

  Szia. Ha a víz nem olajosodik és az olaj nem vizesedik, hűtőd tiszta és nincs eltömődve, a vízpumpád rendben van azaz nem forog meg a lapátja a tengelyen és kinyit a termosztát akkor cserélj hűtősapkát.
 4. Corsa A - Általános -

  Szia. Mi a problémád? Felforr a víz? Hol áll a mutatód?
 5. Corsa A - Általános -

  Hali. Nem kell ennyit ráköltened meg elég macerás dolog a hengerenkénti, meg aztán nem gazdaságos. Egyszerűbb dolgot mondok. Nézd meg a gyújtásod típusát : Bosch, Delco, GM és az szerint keress egy Astra C16NZ motorvezérlőt és központi befecskendezőt azt tedd fel és máris nyertél pár pacit.
 6. Corsa A - Általános -

  Szia. Itt a link és a dátum, az oldal lap alján.:Corsa A - Általános - - Oldal 399 - Corsa A - B és Tigra A - OPEL FÓRUM - Oldal 399 2013 december 10 - 12:45
 7. Corsa A - Általános -

  Hali. Itt a topikban menj vissza a 7980- as hozzászólásomhoz és ott nézd meg a képet.
 8. Corsa A - Általános -

  Szia. Először is, vegyél új GM gyújtógyertyákat és vadi új kábeleket,szűrőket,teljes vezérlést vízpumpával együtt, fagyállót (pirosat, ne a Tescó, Auchan-ost) azaz vásárlás után szervizeld le az autót és ne foglalkozz mit mondott a tulaj, mert az mindig Vágó István műsora, Fele sem igaz! Ezt nyugodtan csináld vagy csináltasd meg. Elhiheted, hogy mik mennek az autók körül eladás előtt, én szerelő vagyok ezt már tudom, hogy 1Ft-ot nem költenek rá, csak ámítják a vevőket, hogy ezt azt amazt meg csináltatott rajta,ami nem igaz. A rádiód az gyári? mert akkor kódos vagy nézd meg a biztiket.
 9. Általános műszaki problémák!

  Sziasztok. Lenne egy kérdésem, az X14XE motor gyárilag állítható vízpumpával van szerelve és felemás vezető görgők, ez idáig ok de helyére felrakható a fix vízpumpa? Kell görgőket is cserélni vagy nem? Ez visszafelé-is lehetséges, hogy a fix helyére az állítható vízpumpa? Válaszokat előre is köszönöm.
 10. Corsa A - Általános -

  Hali. Válasz a kérdésedre. Igen, de nem biztos, hogy passzol a másik vezérlő a te kötegeddel. Astra F 1.4i nek a vezérlőjét meg próbálhatod, de fenn áll az, hogy ki kell cserélned a motorvezérlő köteget is de arra ügyelj, hogy ha Delco gyújtásod van akkor a másik kötegnek is olyan gyújtásúnak kell lennie. Nem olyan bonyolult átrakni, esetleg fenn áll, hogy egy-két csati nem kompatibilis egymással azt esetleg áthidalod segéd vezeték darabbal, amúgy minden más passzol. Arra figyelj még, hogy 94-es nél ne legyen fiatalabb az Astra ugyanis 94 től előfordulhat immo és az már nem jó
 11. Corsa A - Általános -

  Hali. Sajna ez az összeállításom nem igazán gazdaságos, mivel aszfalt versenyre használtam és nemhogy veseköved de a veséd sem marad a helyén olyan kemény a gép. Azért mondtam amit mondtam mert ott még finom keretek között lehet tartani az étvágyat de enni kér ha meg akarod futtatni a lovakat és ez így van rendlén. Lapozz vissza és megtalálod amin eltudsz érni ha valamin fenn akadsz. ui. Nem minden 1.3-as vez.tengely S-es és nekem sincs kitömve a párnám 20Ezresekkel és a vasvilla végén sincs parafa dugó miközben forgatni kell a bankót mert nincs mit :D , ha vennem kellett hozzá valamit, előtte megpróbáltam csereberélni és csak utána alkudni, és szóba sem jöhetett tuning cucc csak utcai.
 12. Corsa A - Általános -

  Hali. meg, de nyugodtan hívj fel.
 13. Corsa A - Általános -

  Hali. Megnézem mert kell lennie.
 14. Corsa A - Általános -

  Hali. Ki kell villogtatni a hibakódot vagy olyan műhelybe kell elmenni ahol villogó kódot is tudnak olvasni.
×