Jump to content

kisdeak

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  17
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

kisdeak last won the day on Augusztus 31 2017

kisdeak had the most liked content!

Hírnév

2 Semleges

kisdeak névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Város
  Ballószög
 1. Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Szép estét mindenkinek! Újabb fejlemények. A vezérlő elektronikát kiszereltem, szétnyitottam, látszólag semmi hiba, de ha kimérjük a bemeneti csatlakozókat egyesével, hamar kiderülhet a baj. Pár darab kontakthibás volt a panellal, mindegyiket újraforrasztottam, és láss csodát az autó beindult! Hibakódok továbbra is megmaradtak. A sikeres indítás után lekaptam a fojtószelepet, az EGR szépen be volt dugulva, kis takarítgatás és már töltött is a turbo. Motorlámpa világít, 3000-nél leszabályoz. Ma ennyit sikerült alkotni, bárkinek hasonló tünetei vannak, érdemes felnyitni az ECU-t megnézni a csatlakozókat. Folyt. köv.
 2. Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Üdv! Köszönöm a hozzászólást Csaba66, Elnézést, a fojtószelepre gondoltam. Kicsit pánikba vagyok, hogy miért történt ez az egész. A csatlakozó tele volt homokkal, sajnos a gyári rögzítést már az előző tulajdonos eltörte. Amint lesz időm megnézem újból. A jelenlegi hibakódokból alapján nincs kommunikáció a motorvezérlővel.
 3. Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni tőletek. A történet Z17DTH-s 270ezer km-es autóról szól. Két hete még használtam az autót minden gond nélkül. Aztán garázsba hagytam két hétig. Tegnap vettem újra elő, indítás után szervízlámpa világított. Hibakód alapján turbonyomás probléma (ami egyáltalán nem dolgozott), és billentyűs szelep a gond. Probléma kezelésére az Ecu-nál a csatlakozót megtisztítottam, mert nagyon tele volt kosszal. Visszaszerelés után az autó már nem is indult be, kb 6-7 hibakóddal jelezve a problémákat. Valakivel történt már ilyen? Létezik hogy két hét állás után csak úgy elromlik az autó? Tanácstalan vagyok. Szép napot mindenkinek! Üdv.
 4. Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Helló mindenkinek, Egy hete én is szembesülök a problémával, meglett a hiba? Üdv. Ádám
 5. Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Köszi! Szombaton rá tudnak nézni. Szép napot mindenkinek!
 6. Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Köszönöm a hozzászólásokat! A hang csak meleg állapotban jön elő, de elég brutál. Hűtőtartály, akku borítás már ilyen volt amikor vettem. Szervizkönyves autó volt, de abban komolyabb javítás nem szerepel, mint pl hengerfej. A turbó mindig így fütyült, de sose volt még rá panasz. Kocsi nem kormol, füstöl, olajat nem eszi. Egészében a kocsi hidegen, melegen is ugyanúgy megy, de az a hang bosszant.
 7. Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Üdv! Ki tudná nekem megmondani mitől lehet az a furcsa hang amikor esik a fordulat? 1.7CDTI 74kW https://www.dropbox.com/s/zt3kw8nzpxrlw25/MOV_1028.mp4?dl=0
 8. Általános műszaki problémák! - Astra H

  Nálam is csak sípol :) Lehet az enyém is dzsuvás. Nem mindig fütyül, csak egy idő után, Egy csere ráférne. Amúgy lehet-e valami baj, ha egy ideig így marad?
 9. Általános műszaki problémák! - Astra H

  Köszönöm a gyors választ! Holnap megnézem a kábeleket. :)
 10. Általános műszaki problémák! - Astra H

  Erre én is kíváncsi lennék, nekem a bal hátsó nyikorog, ha fékezek, akkor nem. Borzalmas hangja van. Holnap megnézem "szörcsög"-e :)
 11. Általános műszaki problémák! - Astra H

  Sziasztok kedves Fórumozók. Van egy kombi H-m. A napokban fedeztem fel, hogy a vezető mögötti ajtót nem zárja be a központi, manuálisan meg nem lehet. Mit tudnék tenni a hiba elhárítása érdekében? Jó lenne meg kukkantani mi lehet a baj. Valakinek lenne ötlete?
 12. Elektronikák, elektromos kérdések

  Sziasztok! Tudja valaki hogy H-s Astra-nál lehet valahogy programozni/átállítani a központi zárat? Az a problémám, hogy ha leeresztve hagyom az ablakot becsukom, távval bezárom a kocsit, akkor nem húzza fel az ablakot. Amikor újra kinyitom, akkor pedig felhúzza, de azt se mindig. Valaki tud erre valami megoldást?
 13. Zene

  Kedves H-s társak! Ma voltam Sominál beköttettem az AUX-ot. Mindenkinek tudom ajánlani! Rugalmas, korrekt ember. Nagyon szép munkát végzett. Köszönöm!
 14. Zene

  Rendben, lehet az lesz a jó megoldás. Hová kellene vinnem?
×