Jump to content

outsider

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  1.766
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  31

outsider last won the day on December 30 2017

outsider had the most liked content!

Hírnév

413 Lelkes-segítőkész

2 követő

outsider névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Debrecen

Város, Autók

 • Város
  Debrecen
 1. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Egyetértek. Jobb (hatékopnyabb, olcsóbb) oldalrapillantani, mint bármilyen kiegészítő tükör. Mellesleg mindig lesz olyan folog, ami nem látszik a tükörben, így téves biztonságérzetet ad. Szerintem.
 2. Fogyasztás

  Ha csak hidegen használod akkor igen. Meleg motornál vároban télen kihozható 8,5 körül. Az is függ kinek mi a város... Szerintem kitisztítja, tisztábban tartja az injektorokat és az üa. rendszert. Én MaxxMotion 95-öt használtam/használok. A 100-astól dinamikusabb, de nekem nem evett kevesebbet belőle.
 3. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Nem istenkáromlás A3/B3 olajat benzines motorban tölteni. Nekem is az van OFF benzines autómban. Igaz ott ACEA az előírás De az tény, hogy az adott GM-es jóváhagyásból az a dízelnek felel meg. Szerintem nem lesz baja tőle a motornak 1 periódus alatt, de legközelebb inkább vmi mást választanék. GM-LL-A (valami neves gyártótól) vagy dexos2. Gyertya szerintem nem jó. Bosch FLR8DCU vagy FLR8DCU+ kell bele, de most fejből mondtam a számát...
 4. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Ez a GM minősítés már nem érvényes. Lejárt, nem adnak ki több ilyen jóváhagyást senkinek. Tehát ez az olaj "meets requirements", vagyis a gyártó szerint megfelel annak a követelménynek, amit jelez, de az autógyár erről nem "nyilatkozott". Egy Mobilnak, én akár még el is hiszem. A régi jóváhagyás az ACEA A3/B4-be sorolható, bár biztosan vannak más kiegészítő követelmények is, amitő laz GM-LL-B... lesz. De alapvetően az ACEA A3 az a bezninesekre vonatkozik, a B3/B4 meg a dízelre. Tehát ez az ACEA minőségi szint egyaránt használható benzines és dízel motorokban. Az tény, hogy talán a GM-LL-B... az a dízelekre vonatkozik. Az új GM jóváhagyás, a Dexos2 meg már többnyire ACEA C3-ba esik bele...
 5. Fogyasztás

  Ilyenkor télen simán megy az 9 fölé sok rövidtávval... Nyáron reális lehet a 8, esetleg kicsit alatta. Bár nyáron többet megy az ember hosszú távot, így javulhat még.
 6. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Persze. Pályán úgy izgalmasabb. Könnyen beszélsz, te dobozos autón szocializálódtál, ott nincs (értelme a) középső tükör(nek). Max 2 körből megoldottam volna. Nemrég vittem egy 4 személyes ebédlő garnitúrát, úgy, hogy a nejem ott ült mellettem. De ha nem fért volna be, nem esem kétségbe, elviszem 2 körrel. Visszatérve az 1.6 dízelre. Valaki említette itt, hogy nem venne már autót 10kg/LE alatt. Egyet tudok érteni, már én se
 7. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Rosszul vetted ki a szavainkból. Jó a Dexos2 5w30. A Dexos2 az kb az ACEA C3 minősítésnek felel meg (illetve abba esik bele). A korábbi GM jóváhagyás, az meg A3/B3(B4) Én 10w40-et nem raknék bele. Egy átlagos minőségű 5w40, 5w30 mindenben jobb, mint egy 10w40.
 8. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Azt nem tudom volt-e. De a csomagtér ajtót se tudtam úgy kinyitni, hogy ne legyen ganés a kezem.
 9. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Tegnap toltam céges kocsival 600 km-t. Most már kombit se vennék, jó nekem a Sedan 4 liter szélvédőmosót használtam el, főleg a hátsó szélvédőre, és többnyire így sem láttam Az 1.6 TDI (vw konszern) továbbra is egy f#s. Autópályán elmegy, de padlógázas téma, mint az 1.4 G. Gyorsulni nem akar, de ha már lendületben van a bódé, akkor elviselhető. Előzni módjával. Ja és többet eszik, mint az 1.9-es, de legalább nem megy.
 10. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Ha konkrétan így fogalmaztak, akkor az magas fokú hozzá nem értésről ad tanúbizonyságot..
 11. Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Lambda milyen márka lett? Fojtószelep tisztítás volt már?
 12. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F352214627503 https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F172719448444 Én az utóbbit vettem 5 ajtóshoz.
 13. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Sedan csomagtérben?
 14. Általános műszaki problémák!

  pont most találtam erről egy jó képet, igaz nem azt kerestem
 15. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Nekem is volt ilyen.
×