Jump to content

joecockroach

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  199
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

29 Segítőkész

joecockroach névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1987-07-16

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

Város, Autók

 • Autó(k)
  Opel Astra F Caravan C16SE
 • Város
  Hajdúszoboszló

Legutóbbi látogatók

594 profile views
 1. Elektromos

  Hopp, megoldódott. kihajtottam a lapátokat, ès alaposan átmozgattam a kapcsolókart. Most minden úgy működik ahogy kell.
 2. Elektromos

  Amikor felpöccintem a kart hogy töröljön egyet elöl, akkor van hogy hármat töröl, mintha meghúztam volna a kart. Esetleg akkor itt lehet valami gebasz.
 3. Elektromos

  Valami elektromos hibának lennie kell, mert a hátsó ablak mosásakor az első lapátoknak nem kell törölniük.
 4. Elektromos

  Sziasztok! Van egy kis gondom az ablaktörlőkkel. Az ablaktörlő kapcsolót előre nyomom, spriccelnie kellene a vizet a hátsó üvegre, de nem csinálja, viszont ekkor az első és hátsó ablaktörlők törölnek. Elöl ugye ilyenkor nem kellene, csak hátul. Az elsők megfelelően működnek. Tehát hátul nem spriccel és elöl nem kéne törölnie amikor a hátsó ablakot mosom. Valakinek ötlet, h merre keresgéljem a hibát? Előre is köszi a válaszokat! Astra F Caravan
 5. Motor

  Igen, nagyon rövid városi használatra gondoltam, 2-4 km kb, télen.
 6. Motor

  Az én C16SE motorom csak városban így télen 10-12 litert is bekapkod, hosszútávon volt már 6 alatt is a fogyasztás, úgyhogy ha túlnyomórészt városba kellene, nem biztos hogy a legjobb választás. Emiatt az 1,4 motorok jobbak lehetnek.
 7. Fék, futómű, kormánymű

  Gondolkodtam rajta, hogy álljak neki barkácsolni, és akkor olcsóbb, vagy vegyek szereltet, de sokkal biztosabbnak láttam a sikert ha csak kiveszem a régit és beteszem az újat.
 8. Fék, futómű, kormánymű

  Én is készülődök felújítani, nincs még meg minden.
 9. Én most legutóbb MANNOL OEM Daewoo GM 5W-40 API SN motorolajat vettem, nincs vele gond, szerintem jók a mannol cuccok.
 10. Fék, futómű, kormánymű

  Ok, köszi! Csere lesz.
 11. Fék, futómű, kormánymű

  Sziasztok! A fékpofa karja, amit a kézifék bovden húz és rá van szegecselve a fékpofára, annak könnyen vagy nehezen kell mozognia? Nekem olyan mintha be lenne állva, de nagyon nehezen tudom mozgatni. Azzal szenvedek egyébként, hogy a bal hátsó kereket nem igazán fogja meg a kézifék, míg a jobb jó erősen fog. F Astra Caravan.
 12. Egyéb csevegés

  Sziasztok! Én is megmutatom a 2017-es éves összesítésem a fenti minta alapján: Éves futott km: 1612km Összes benzin fogyasztás: 135,5 liter A benzin átlag ára volt 2017-ben: 352,3 Ft/liter Átlag fogyasztás 8,4 lit/100km Összes költség: 47740 Ft Ebből szerviz ktsg: 10000 Ft 1 km összes költsége 2017-ben: 35,8 Ft.
 13. Karosszéria

  Két éve nekem semmi papírom nem volt a felszerelésről, simán beírták a forgalmiba a horgot. Bosal horog, adattáblás.
 14. Motor

  Értem hogy több oxigén van a hűvösebb levegőben, de 1.4 vagy 1.6os szívómotornál tényleg olyan kicsi lesz a változás, hogy meg sem érezzük. Egyébként lehet persze h jobban harap kora reggel. Néha tankolás után figyeltem fel arra, mintha jobban menne teli tankkal a kocsi, de lehet hogy csak érzéki csalódás volt.
 15. Motor

  Én nem emlékszem olyanra, hogy éreztem volna teljesítményvtozást télen és nyáron.
×