Jump to content

joecockroach

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  186
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

25 Segítőkész

joecockroach névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1987-07-16

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

Város, Autók

 • Autó(k)
  Opel Astra F Caravan C16SE
 • Város
  Hajdúszoboszló

Legutóbbi látogatók

536 profile views
 1. Motor

  Értem hogy több oxigén van a hűvösebb levegőben, de 1.4 vagy 1.6os szívómotornál tényleg olyan kicsi lesz a változás, hogy meg sem érezzük. Egyébként lehet persze h jobban harap kora reggel. Néha tankolás után figyeltem fel arra, mintha jobban menne teli tankkal a kocsi, de lehet hogy csak érzéki csalódás volt.
 2. Motor

  Én nem emlékszem olyanra, hogy éreztem volna teljesítményvtozást télen és nyáron.
 3. Fék, futómű, kormánymű

  Az F Astra topicokon belül miért van itt G Astrás topic? Csak kíváncsiságból kérdezem, van itt külön F Astrás fék topic is, de hogy került ide a G, vagy inkább miért?
 4. Fék, futómű, kormánymű

  1.4 1.6 1.7 2.0???
 5. Motor

  Sajnálom, hogy nem jött be, én 3 évig szívtam ezzel a jelenséggel, a végén már leállt a motor amikor benyomtam a kuplungpedált. Nekem az alapjárati szelep sere megoldotta ezt a gondot és azóta nincs se leállás, se alapjárat ingadozás. Egyébként úgy néz ki, én vagyok a kivétel, mert az alapjárati cseréje csak nekem oldotta meg az alapjárat ingadozást.
 6. Motor

  Hátha, én is így voltam vele, hogy annyira kis osszeg, hogy soman megeri megprobalni, ha nem jön össze, akkor nem egy érvágás az összeg. várjuk a fejlemènyeket!
 7. Motor

  Szia! Korábban én is olcsó alapjárati szelepet vettem, ami azóta is tökéletesen működik. Elküldve July 15, 2016 (edited) · Sziasztok! Megoldódni látszik az alapjárat problémám. Egyre gyakrabban leesett a fordulatszám, sokszor le is állt az autó. Kicseréltem az alapjárati szelepet, úgy néz ki, az volt a bűnös. A régi szelep rúdját nem tudtam kézzel mozgatni ki-be, az újat igen, tehát itt valami elkopás/szorulás dolog lehetett. Egyébként egy webshopról (wrcauto) sikerült rendelnem 2370 forintért ezt az alkatrészt. A többi nevesebb alkatrészboltokban 10-20 ezrekért voltak ilyen alapjárati motorok. :O Mindenkinek köszi aki próbált segíteni, legfőképp Zotyának! Módosítva July 15, 2016 : joecockroach
 8. Egyéb csevegés

  112 Majd a diszpécser eldönti, hogy rendőrre vagy kènyszerzubbonyra van szükség. Én mikor Budapesten járok, mindig látok valami furcsaságot. Volt egy srác, ment egyenesen elöre, bal kezében egy kereszt volt amit mindig a fejèhez emelgetett, közben motyogott valamit. Gondolom a vámpírokkal meggyűlt a baja.
 9. Motor

  4T Trabantban is volt fűtősün a szívótorokban, az is a beszívott levegőt fűtötte.
 10. Fék

  Ma megcsináltam, leküzdöttem a dobot, lecsiszoltam a vállát!
 11. Futómű

  Csak azért kérdeztem, mert az enyémben van, de valamiért úgy gondoltam, hogy nem mindben van. Ezek szerint rosszul tudtam
 12. Futómű

  Jó estét! Caravanoknak van hátsó stabrúdja? Úgy rémlik, hogy nem mindben van, rosszul tudom?
 13. Karosszéria

  Mondjuk nyitsz egy kisebb Opel bontót...
 14. Fék

  Hello! Van valami trükkje annak, hogy hogy lehet leszedni a vállas fékdobot?
 15. Általános műszaki problémák

  Benzinpumpa csatlakozó kontakt hiba esetleg. Nézd meg a csatlakozóban az érintkezőket, nincsenek e rohadva, esetleg hajlítani kell rajtuk hogy jobb legyen a kontakt.
×