Jump to content

patsz80

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  154
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

patsz80 névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1980-11-30

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Debrecen

Város, Autók

 • Autó(k)
  C20NE vectra A face-lift, Opel Omega B X25dt caravan
 • Város
  Debrecen

Legutóbbi látogatók

719 profile views
 1. DIGIT-KLÍMA

  Sziasztok! 2.5td omega 1998 as caravan. Egyik pillanatról a másikra eltűnt a víz amit fűtés nincs és hőfok emelkedés miatt vettem észre araszolós városi tempóban. Félre álltam láttam nincs víz a tartályban hűtő hideg így gondoltam este lévén úgyse jutok sokra lezartam és másnap vissza. Feltöltés g12 készre kevert rózsaszín fagyállóval. 5l ment bele.... Indítottam pár buborék után szépen megy de sehol nem látok csepegest nincs pára futeskor és jelenleg nem tűnt el a víz illetve nem bugyog a tartály. Gázra szépen mozdul kissé a vízszint de semmi bubi. Szerintetek mit nézzek át ez rengeteg víz és nem tűnik hengerfejesnek sem. Hová tűnhetett? Segítsetek ha van olyan hely stb ahol "tipushibaja" a szivárgás mert csak erre tudok gondolni.
 2. Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Adott egy 98 as b vectra caravan 2.0 dti. Inditaskor nem indult el sem a fordulatszám sem a km óra majd egy óra autópálya és újra működött. Hazaerve leállítás után csomagok stb újra indítás hiba megint adott. Volt már ilyen valakinél merre kezdjek nézelődni? Csati érzékelő stb? Tippek előre is köszönöm!
 3. DIGIT-KLÍMA

  Köszönöm. Akkor jól gondoltam viszont tuti vmi cső vagy radiátor lesz mert egy pillanat alatt tűnt el és eddig január óta egy milit se mozdult.
 4. DIGIT-KLÍMA

  Próba képpen bekapcsoltam a klímát gondoltam plusz 17 fok készüljünk fel de semmi nem történt nem indult ventillátor stb semmi. Viszont (bár lehet nem függ össze) eltűnt a hűtő vize a kocsinak a tartalybol.... Vizhofok majdnem 100 lett de megúsztam. Amúgy a kettő között lehet összefüggés? (bár szerintem csak véletlen de nem ismerem a típust ennyire)
 5. Elektromos

  Sziasztok! Adott egy 98 as b vectra caravan 2.0 dti. Inditaskor nem indult el sem a fordulatszám sem a km óra majd egy óra autópálya és újra működött. Hazaerve leállítás után csomagok stb újra indítás hiba megint adott. Volt már ilyen valakinél merre kezdjek nézelődni? Csati érzékelő stb? Tippek előre is köszönöm!
 6. Elektronikus gondok

  Köszönöm. Akkor inkább marad
 7. Elektronikus gondok

  Sziasztok! A müszerfalon a kijelző ami nekem jelenleg alap (radio óra és hőfok) ha szerzek bele multit akkor ugyanaz a kábel korbács vagy teljesen más és kabelezni is szükséges? (Opel omega 2.5 td caravan 1998)
 8. Elektronikus gondok

  Igen opcom de angolul van. Igen írta hogy mi az. Driver side airbag squib circuit high resistance. Driver side airbag sensor circuit malfunction. Ezt írta.
 9. Elektronikus gondok

  Sziasztok! Opel omega 98 as 2,5td nél az OPCOM 00077 hibakodot adott törlés után visszajon elvileg vezető oldal légzsák szakadt kör vagy ilyesmi (Google fordította az angolt). Ülés alatti csatik illetve vezeték átnézése megtortent. Mit lehet még tenni házilag? Előre is köszönöm.
 10. Elektronikus gondok

  Ez kiderül hétvégén. Van valami pontos neve az izzónak? Ilyen foglalat név pl?
 11. Elektronikus gondok

  Arra gondolsz hogy rossz a légzsák rendszer?
 12. Elektronikus gondok

  Sziasztok! Opel omega 2.5 td 98 as évjárat nem világít a légzsák visszajelző lámpa gyújtás raadaskor. Eddig se tette. Az érdekelne mennyire nehéz szetszedni az omega muszerfalat. C20NE vectra hoz már volt szerencsém.
 13. Egyéb csevegés

  Sziasztok! Nem tudom a megfelelő helyre írni de remélem itt is válaszol rá valaki akinek volt már ilyen jellegű problémája. 1,2,3 és 5 ben (omega b 2.5 td kézi váltó 98as évjárat) motorfékre és gázadáskor hangja van a váltónak de csak terheléskor. 4. be nincs ez a jelenség. Olajszintet hol lehet nézni esetleg milyen olaj jár bele? Bár sanszos hogy szinkron baj lehet egyik ismerősöm szerint és akkor váltó change. Esetleg jó 2.5td váltó vkinek van? Köszönöm előre is a segedelmüket Uraim!
 14. Elektronikus gondok

  Köszönöm! Eddig úgy néz ki a vezérlő a ludas.
 15. DIGIT-KLÍMA

  Köszönöm! Igazából már csak meg kéne nézetni van e gáz stb.... Debrecenben van valakinek jó autó klímás ismerős?
×