Jump to content

patsz80

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  142
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

patsz80 névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1980-11-30

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Debrecen

Város, Autók

 • Autó(k)
  C20NE vectra A face-lift, Opel Omega B X25dt caravan
 • Város
  Debrecen

Legutóbbi látogatók

558 profile views
 1. Egyéb csevegés

  Sziasztok! Nem tudom a megfelelő helyre írni de remélem itt is válaszol rá valaki akinek volt már ilyen jellegű problémája. 1,2,3 és 5 ben (omega b 2.5 td kézi váltó 98as évjárat) motorfékre és gázadáskor hangja van a váltónak de csak terheléskor. 4. be nincs ez a jelenség. Olajszintet hol lehet nézni esetleg milyen olaj jár bele? Bár sanszos hogy szinkron baj lehet egyik ismerősöm szerint és akkor váltó change. Esetleg jó 2.5td váltó vkinek van? Köszönöm előre is a segedelmüket Uraim!
 2. Elektronikus gondok

  Köszönöm! Eddig úgy néz ki a vezérlő a ludas.
 3. DIGIT-KLÍMA

  Köszönöm! Igazából már csak meg kéne nézetni van e gáz stb.... Debrecenben van valakinek jó autó klímás ismerős?
 4. Elektronikus gondok

  Köszönöm a gyors választ! Elindulok ezen a vonalon hibát feltárni. Esetleg ha valaki olyan is olvassa ezt aki hajszál pontosan tudja a központi zár vezérlő pontos helyét az ne tartsa magában B omega 98.12.havi.
 5. DIGIT-KLÍMA

  Úgy hallottam hogy a digit klíma csak x fok felett kapcsolja be a kompresszort ha az Eco gomb ki van kapcsolva. Mennyi ez a fok ha ez tényleg így van?!
 6. Elektronikus gondok

  Nekem egy ügyes Debreceni kulcsmasolo igaz 40 éve van a szakmában megoldotta igaz 15e volt de működik. Viszont se central se központi zár nem működik továbbra sem. De legalább kulccsal és lenyomkodva a gombokat lezár.... XDDD
 7. Elektronikus gondok

  Köszönöm uraim ami érdekelt a kasztni motor és váltó. Nyilván tudjátok milyen a használt autó piac. Zár megoldva meglévő kulcshoz igazítva mindkét zár (15000) működik viszont bár megmérték kulcs adja a jelet nem sikerült felprogramozni. Lehet agyhalott? Hol a központi vezérlő jobb lábtér felé keressem? Létezik hogy benne sincs? Kulccsal nyit zár de csak a vezető felőli ajtót. Tanácsot kérek hol és mit keresnétek ilyen hibánál? Nem vagyok auto elektromos de egy multimeterrel még elboldogulok. Előre is köszönöm!
 8. DIGIT-KLÍMA

  Köszönöm! Megertettem.
 9. Elektronikus gondok

  Köszönöm!
 10. DIGIT-KLÍMA

  Sziasztok! Opel omega 2.5 td digit klíma 2 zónás hol lehet ki be kapcsolni a klímát és mire jó az ECO gomb? Előre is köszönöm!
 11. Elektronikus gondok

  Sziasztok! Opel omega b kombi 98 as évjárat 2.5td sajnos későn néztem meg és megvettem úgy hogy konkrétan a kulcs nem nyitja zárja az autót se taviranyitassal se manualba bele megy de nem fordul el a csomagter szintén zenész. Ötlet tipp nagyon megkoszonom Uraim! Búék!
 12. Mire figyeljünk Omega B vásárláskor?

  Sziasztok! 1998/12 havi manuális váltós omega caravan 2.5 td amit kineztem a b2 vectra 2.0 8v utódjaként. Mit kell jól megnezem? Ha lehet valami okosat tudni így előre.
 13. Általános műszaki problémák!

  Sziasztok Urak! Kis apró hang zavarja a fülem üresben stb semmi de sebességben motorféknél fura kalamol fémes mintha a főtengely olaj nélkül járna fordulatszám függvényében folyamatosan csökkenő zajt hallok.. Váltó vagy motor lesz ludas szerintetek?
 14. Egyéb csevegés

  Szia! Angel eyes "E" szabvány? Ára?
 15. Általános műszaki problémák!

  Egy biztos az új relével sem lett jobb.. Valami nagyon szívat test részen....
×