Jump to content

Pancho105

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  10
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

1 Semleges

Pancho105 névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Város
  Biharnagybajom

Legutóbbi látogatók

536 profile views
 1. Fűtés, és klíma

  Köszönöm! Nem baj ha kényelmetlen csak lássam hogy elmozdult e a cső vagy hogy mi lehet a gond amiért nem fújja a meleget egyből mint a másik oldalt.
 2. Fűtés, és klíma

  Hali! Olyan bajom volna hogy a vezető oldalon nem fújja a meleget csak ha elég sokat megyek vele viszont az utasoldalán fújja rendesen. Néztem pár képet és úgy láttam ha kiszedem a km órát akkor láthatóvá válnak a csövek. Ez a valóságba is így van vagy esetleg van más megoldás is?? Választ előre is köszönöm!
 3. Elektromos

  Hali! A fűtés kapcsolók nem világítanak az alapból nem világít vagy csak az enyémbe romlott el? Havernak Corsa van abban világítás.
 4. Elektromos

  Köszönöm!
 5. Elektromos

  Hali! Egy olyan kérdésem volna hogy a vezető oldalon mikor az ablakra van kapcsolva a fűtés akkor hideget fúj, és ugyan ezt tapasztalom középen is hiába van a legmelegebbre tekerve a hőfok. Azzal mi a teendő???
 6. Motor

  Dehogy szórakozok csak új vagyok még ebbe és nem nagyon tudom! Azért kértem segítséget. Köszi a segítséget akkor ezeket keresek most már!!
 7. Motor

  és azt hol találom?? vagy esetlek a motorkódot tudom x 16 sz
 8. Motor

  Miért is vagyok mázlista??? :D
 9. Motor

  motorkód: AF0900121833AF erre gondoltál????
 10. Motor

  Van egy Astra F 1994-es évjáratú benzines kocsim. Az lenne a kérdésem hogy milyen gyertya tipus lenne a legjobb bele akár gyári is?? A mostanit még nem szedtem ki mert tudni akarom hogy milyen kell bele és akkor szedném ki ha megvan az új.
×