Jump to content

Bmájki

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  160
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

Bmájki last won the day on Március 10 2016

Bmájki had the most liked content!

Hírnév

35 Segítőkész

Bmájki névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1970-05-31

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest

Város, Autók

 • Autó(k)
  Astra G Z16XEP
 • Város
  Budapest
 1. Szia! Az általános műszaki problémák 1632. oldalon megtalálod a leírásomat, amit zolikaDB töltött fel. Még egyszer köszi neki. Én még ide másolni sem tudom, hogyan kell.
 2. Astra G szervízelés

  Köszi! Átnézem.
 3. Astra G szervízelés

  Sziasztok! Bontóban lenne hátsó tárcsás fék. Tudnátok segíteni, hogy mennyire macerás átépíteni dobról tárcsára és a donorról mit kell elhoznom? Mind a kettő 4 csavaros. Köszi
 4. Astra gyári "HIFI"

  Sziasztok! Siemens VDO CDR500 rádiót vennék bontóban, de nincs hozzá kód. Meg lehet valahogyan szerezni? Köszi
 5. Általános műszaki problémák!

  Én úgy tudtam, hogy a hátsó ablak párátlanítás együtt megy a tükörfűtéssel.
 6. Általános műszaki problémák!

  Nekem már mind a kettőt ragasztani kellett, de a fűtés is jól működik és tart is rendesen. A ragasztó 300 Ft volt.
 7. Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Nekem eljutott egy szelepszárszimmering csere után 1L/100 km-re (elb...ták a cserét). Másik helyre vittem, gyűrű-, szimmering csere hengerfej felújítás stb. 170 lett. Most 9000 km után kb. 0,5L fogyott.
 8. Általános műszaki problémák!

  Köszi, akkor keresek valakinél ilyen eszközt. Jelenleg ott tartok, hogy a távirányítós kulcsból kiszedtem az elemet és a tartalékkal nyitok zárok, így működik. Próbáltam felprogramozni (gyújtás ráad, gomb nyomkod zár-nyit-zár-nyit) , de nem sikerült. Majd visszaviszem az óráshoz, hogy nézzen rá, de most sajna betegen fekszem.
 9. Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! A történet a következő: A távirányítóra nem reagált az autó, elvittem egy óráshoz, elemtartó lába szétjött. Megforrasztotta, az autónál nem működött, eszembe jutott, hogy újra kell programozni és működött. Viszont azóta haza értem, és ha bezárom újra kinyílik (azonnal és kb. 20 perc között bármikor). Próbáltam a javított kulccsal (távirányítóval és a nélkül is) és a pótkulccsal (nem távirányítós) is zárni, de mindig visszanyit. Tegnap délután már nem reagált a távirányítóra semmit, ha nyitva volt nem zárt, ha zárva volt nem nyitott. Este a pótkulccsal bezártam, kb. fél óra múlva még zárva volt, öröm. Reggelre viszont megint nyitva. Most levettem a sarut, kivettem a javított kulcsból az elemet. Segítséget kérnék, hogyan kellene összepárosítani a kulcsot az autóval, vagy mi lehet a gond??? Hibakód nincs, az autó Z16XEP 2005-ös. Köszi minden ötletet.
 10. Általános műszaki problémák!

  Az enyém is ennél a résznél vált le, de nem volt ilyen "rongyos", sima maradt. A helyedben a laza részeket eltávolítanám óvatosan és utána ragasztanék. Ha tudod, meleg helyen csináld. Mik azok a fényes pontok? Ha az fűt, akkor vigyázz, nehogy zárlatos legyen. Sok sikert.
 11. Köszi! Ha eláll a havazás ránézek.
 12. Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy a bal első oszlop környékén hol találok egy állandó pozitív szálat, ami biztosítékkal van. Gyújtás nélküli kellene. Köszi
 13. Nekem csak a tükörlap jött le, de nem emlékszem arra, hogy láttam volna fém részeket. Csak sima műanyag volt, amire visszaragasztottam a tükörlapot. Sajna nem készítettem képet. Nem tudom, hogy nála pontosan mi volt és hogyan oldotta meg. On 2017. 11. 28. at 18:29, revcorps írta: Sziasztok! Szeretnék segítséget illetve tanácsot kerni ! Bal oldali visszapillantó tükör kiesett a helyéről maga a tükör elengedte a ragasztás! Van értelme vissza ragasztani vagy inkább ha lehet kapni magát a felfogato részt illetve tükröt akkor inkább vegyek hozzá azt ? Mert nekem úgy tűnik mintha igazából ennek nem szabadna csak úgy kiesni vagy ragasztva lenni. Segítséget előre is köszönöm !!
 14. Szia! Nekem leesett a jobb oldali tükörlapom, csak egy kb, 2 cm2-es rész tartotta. Azt még leszedtem, és palmatexel (vagy fix) visszaragasztottam. Ez után a jobb oldali sokkal gyorsabban leolvadt, mint a balos. Nézegettem, hogy mi lehet az oka. A bal oldali is el volt válva egy kicsit és ez lehetett az oka annak is, hogy néha remegett a tükör képe. Óvatosan lefeszegettem a maradékot és azt is visszaragasztottam. Azóta mind a kettő gyorsan olvad. A ragasztót kb. 1 centinként rápöttyöztem a lapra, vártam ameddig megbőrösödik és a helyére nyomtam. Kb. 3 hete csináltam, 0 fok lehetett a hőmérséklet. Kicsit nehezebben száradt, mint a másik, de ráadtam a tükörfűtést és jó lett.
 15. Astra G szervízelés

  Az enyémnek 139.000 km-nél volt cserélve. Akkor vettem 10 évesen.
×