Jump to content

Krovamat

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  6
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Krovamat névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Város
  Mindszent
 1. Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tik már jártatok-e úgy, hogy a klímát bekapcsoljátok, a hőmérsékletet minuszba állítjátok, a ventillátort 4-be teszitek, akkor a sofőr oldalt adja a hideget, de az anyós oldalt meg a meleget és a helyzet nem változik. Ez mitől lehet?? Elrepedt volna a fűtésboxom?? Vagy csappantyú baj van??
 2. Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tik már jártatok-e úgy, hogy a klímát bekapcsoljátok, a hőmérsékletet minuszba állítjátok, a ventillátort 4-be teszitek, akkor a sofőr oldalt adja a hideget, de az anyós oldalt meg a meleget és a helyzet nem változik. Ez mitől lehet?? Elrepedt volna a fűtésboxom?? Vagy csappantyú baj van??
 3. Corsa B - Általános -

  Sziasztok! Adva vagyon egy 97-es Corsa B 1.0 12V X10XE (valós kmállás 53000km) autó. Az autó tavaly belerohant egy előtte haladó autósba. Csak az eleje sérült meg. A motor nem sérült meg a balesetben. Ki lett lakatoltatva és az autó azóta is jár. Olyat produkál, hogy mennek vele 20-30 km-t, kivillan a Checl Engine, egyszer csak berángat, de nem is kicsit. Próbára le lett húzva a katalizátor előtti lambda-szonda, hogy hátha az szórakozik, de nem. Aztán jött az EGR szelep, semmi változás, végül a légtömegmérő, azzal már jó volt. Elmentem vele egy kört, egy ideig jó volt, de aztán megint rángatott, sőt rosszabb lett, mint előtte. !!A hiba nem lett kiolvasva!! Kérdeztem szerelőket, hogy szerintük mi lehet. Azt mondták. hogy vagy a gyújtótrafó megsérülhetett az ütközésben (megrepedhetett a trafóház) vagy üzemanyag ellátással van a baj. Valamelyikőtök járt-e így, és ha igen akkor mi volt a baj?? Válaszotokat előre is köszönöm!!!
 4. Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Sziasztok! (2005 Astra G 1.6 Twinport Z16XEP) Nem olyan régen tettem itt fel kérdést, hogy az autóm üzem meleg állapotban alapjáraton rángatott, dadogott. Meglett a hiba -> EGR szelep. Próbára kipucoltam az EGR-t, hogy hátha változik valami, de sajnos semmi változás Lehúztam róla a stekkert, azóta az autó nem rángat. Mentem vele 30-50 km-t a rángatás nem jött elő. Reggelente 2-3-szor lefullad, de aztán minden jó lesz. Olyan kérdésem volna, hogy az EGR-t levakoljam, vegyek bontottat vagy áldozzak rá kb 70.000 Ft-ot az újra. Ki hogy oldotta meg a problémát??? Válaszotokat előre is köszönöm!!!
 5. Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Sziasztok!! Nemrég tulajdonosa lettem egy 2005-ös Astra G Kombi z16xp motoros autónak. Olyat csinál, hogy megyek vele 20-30 km-t, kivillan a Check Engine, néha berángat. Volt olyan is hogy menet közben még pislogott is. Soha nem fulladt le, nem ment fel magától a motorfordulat! Ha megállok egy piros lámpánál, az autó dadog alapjáraton, de nincs alapjárat ingadozás. Hidegen ez nem fordult elő! Eléri az üzemi fokot, akkor néha-néha berángat . A hiba ki lett olvasva, amik ezek voltak: -lambda szonda hibás működés -oxigén szenzor fűtés 2 szakadt -gyújtáskimaradás alacsony üzemanyagszintnél Lett benne cserélve PRÓBÁRA gyújtótrafó (ERA), de akkor is bedadogott . Holnap megpróbálom kipucolni féktisztítóval a fojtószelepházat, hogy hátha változni fog-e valami. Volt-e valakinek ehhez hasonló problémája vagy találkozott-e ilyen esettel, Kérlek írjatok! Válaszotokat előre is köszönöm!!!
×