Jump to content

Mixi88

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  12
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Mixi88 névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Város
  Szilvásvárad
 1. Sziasztok tudna valaki képet küldeni Y20dth motor térben lévő relékről amik a klíma ventilátor kapcsolják 2 ventilátoros a szekér. Köszi
 2. Elektromos

  Sziasztok tudna valaki képet feltölteni Y20dth astra motor térben lévő relékről amik a benzin szivattyút meg a ventiket kapcsolják Klímás 2 ventilátoros köszönöm:)
 3. https://kephost.com/image/Bh8g Szia nekem is van y20dth astra nem megy a légkondi cseréltem kompresszort mert még volt szakadva a tekercs meg cseréltem egy előtét ellenállást de még a hűtő venti sem kapcsol bár nem melegszik túl a szekér. Nem tudod véletlenül melyik a relé ventilátorokhoz meg a kompresszorhoz. Esetleg küldeni egy képet a te relé dobozodról https://kephost.com/image/Bh8g
 4. Most https://ibb.co/f4EB6a ez a kapcsolási rajz a dti nek 40 es biztosíték a hűtő vezérlő van rajta azon a ventik meg a ac nyomás érzékelő klíma kompresszor. Amúgy te melyik biztit cserélted ?
 5. https://ibb.co/f4EB6a ez az astra 2001-2004 légkondi dti kapcsolási rajz amúgy megvan az egész könyv csak angolul ha valakinek kell valami. Nincs 12v a klíma kuplungnál de úgy látszik hogy a ac gombnál is van egy mágnes kapcsoló lehet az a baj, már cseréltem kompresszort meg ventilátor ellenállást. De nincs 12v a kompreszornál.Valaki írta hogy lehet hallaniahogy behúz kattan ha benyomom az ac gombot.
 6. Sziasztok írok egy újabb kommit. Legutóbbi óta kicseréltem a klíma kuplungot meg az egyik ventilátor ellenállást ist. A probléma hogy nincs 12v a kompresszornál nem pörög a ventilátor ha benyomom az ac gombot Nincs gáz a rendszerben de a nyomásmérőbe tettem egy potentiometers amivel beállítottam a nyomást 6.8bar csak hogy lássam hogy megy a rendszer ha elindul utána mehet a gáz. Ha lehúzom a nyomásmérőbe menő vezetéket zúg mind a két ventilátor meg ha a nyomást feljebb állítom 8bar nal. De a kompresszor nem húz be. y20 dth astra 2002 ac request inactive 12v valami ötlet ?
 7. Sziasztok kompresszor ki lett cserélve de még nem vittem el feltölteni a gázt. Kérdésem az lenne hogy lehet e nyomáspróbát úgy csinálni hogy kompresszoral feltöltöm a rendszert és nézem hogy esik és a nyomás szökik e a levegő. Ha a levegővel jó akkor még jöhet a gáz. Vélemények tapasztalatok?
 8. Tettem egy próbalámpát a mágnestekercs helyére ha kihúzom az ecu biztosítékot akkor elmegy az áram ég a lámpa megy mind a két venti de ha áram alatt van az ecu nem engedi a klímát. Már tényleg nem tudom mi baja lehet.
 9. Már mégnéztem mindent és arra jutottam hogy a jegesedés gátló nem engedi a klímát működni de elég nehéz helyen van kicserélni. Az ecu kap jelet a jegesedés gátló tól és szakítja az áramkört így nincs klíma Hali nem tudom hogy valaki tudja hogy lehet a jegesedés gátlót kikötni cserélni mert nem engedi a klímát működni de mivel eléggé nehezen elérhető helyen van inkább csak kikötés
 10. Hali nem tudom hogy valaki tudja hogy lehet a jegesedés gátlót kikötni cserélni mert nem engedi a klímát működni de mivel eléggé nehezen elérhető helyen van inkább csak kikötés
 11. Astra g dti klíma. Pár kérdés op-com szerint 1.8bar van a rendszerben ez jó vagy rossz? Nagyobb problémát az okozza hogy nincs 12v a kompresszor kuplungnál. 40 es biztosíték kiég. Ha benyomom a klíma főkapcsolót piros lámpa ok a belső ventilátor fúj egy kicsit. A külsők semmi. Lehet hogy a hűtés vezérlő okozza, zárlatos? Tettem a nyomás érzékelő helyett egy kapcsolót ha nincs gaz a rendszerben csak hogy meglássam hogy nem e az tiltja a rendszert és hogy van e 12 v a kuplungnál kapcsolon (potentiometer) be allitottam 19 bar ra ekkor a külső venti is elkezdett dolgozni de nem lett meg a 12v. a kuplungnal hogy behuzon a tarcsa. Hibakód p0530A/c pressure sensor P1530 compressor cut off rellay primary circuit open . Válaszokat köszönöm előre is;)
 12. Sziasztok első bejegyzés ; ) Astra g dti klíma. Pár kérdés op-com szerint 1.8bar van a rendszerben ez jó vagy rossz? Nagyobb problémát az okozza hogy nincs 12v a kompresszor kuplungnál. 40 es biztosíték kiég. Ha benyomom a klíma főkapcsolót piros lámpa ok a belső ventilátor fúj egy kicsit. A külsők semmi. Lehet hogy a hűtés vezérlő okozza, zárlatos? Tettem a nyomás érzékelő helyett egy kapcsolót csak hogy meglássam hogy nem e az tiltja a rendszert és hogy van e 12 v a kuplungnál ekkor a külső venti is elkezdett dolgozni de nem lett meg a 12v. a kuplungnal. Hibakód p0530A/c pressure sensor P1530 compressor cut off rellay primary circuit open . Válaszokat köszönöm előre is;)
×