Jump to content

Nferry

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  23
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

1 Semleges

Nferry névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Város
  Orosháza
 1. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Sziasztok! Jelenleg Eneos Premuim 10w40 van az autóban, de azt ajánlották nekem hogy inkább 5w40-et használjak. Mennyivel lenne jobb az nekem? Ha jobb akkor mit ajánlanátok?
 2. Kb. mennyibe kerül egy ilyen "átalakítás" ?
 3. Sziasztok! Utólagosan megoldható hogy a hátsó ablakok is elektromosak legyenek?
 4. Astra G szervízelés

  Erről van szó : http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=913IMG_20171014_160641.jpg Gondoltam arra is hogy az ajtókárpitból szedek ki kis darabot és azzal pótolom, mivel azt pont lecseréltem. De bármi ötlet jöhet. zotya975 : Közben gyorsan utánajártam, köszi. :D
 5. Astra G szervízelés

  Képet készítettem, de nem vágom hogy lehet beszúrni ide... :D
 6. Astra G szervízelés

  Készítek egy képet, azon egyértelműbb lesz hogy mekkora/ milyen a sérülés. " barkácsoláson" már gondolkodtam, de hátha majd lesz nektek is ötletetek, ha látjátok a képet.
 7. Astra G szervízelés

  Szia! Azért szeretném kiszedni mert, bekerült egy 2 dines középkonzol, de beszerelés közben megsérült a műszerfal, ami szúrja a szemem...
 8. Astra G szervízelés

  Sziasztok! Astra G műszerfalat mennyire nehéz kivenni? Megoldható egyedül vagy inkább szerelőnek szóljak?
 9. Utastér,Belsőtér

  Astra G hátsó ajtónál a kilincsnél lévő kis műanyag burkolatot nem lehet külön levenni mint az első ajtóknál?
 10. Gumi, felni kérdések

  Szia! Igen, ma délelőtt rakták fel, eddig városban mentem vele, majd most hétvégén megyek hosszabb távot. Ami elsőre nagyon feltűnt hogy full hangtalan és nagyon-nagyon jól tapad, sokkal jobb vele vezetni az autót. Én is azért vettem meg, mert nem akartam cserélgetni, a téli tesztelés meg majd nyilván télen lesz, de az első benyomások abszolút pozitívak.
 11. Gumi, felni kérdések

  Szia! Köszi az infót, már megvan a CC+ elvileg jöv. héten fel is kerül az új alukkal, szóval én is inkább a + -os mellett döntöttem.
 12. Fék, futómű, kormánymű

  Elnézést ha sz*rul fogalmaztam, igen a linkelt "sport fékekre" gondoltam, meg arra lettem volna kíváncsi hogy mennyire van értelme, jobb-e annyival mint "normális" társai hogy megvegye az ember. Köszönöm a sok hasznos infót... Az autó egy ASTRA G Kombi (F35_) 1.6 16V , X 16 XEL motorkóddal.
 13. Fék, futómű, kormánymű

  Passz, az alap.
 14. Szerintem lényegtelen hogy milyen autóra rakod fel, arról nem is beszélve hogy bármilyen "tucat" autót lehet bármilyen módon tuningolni... Nekem se az lenne a lényeg hogy lerobbanjanak az ablakok, ezért is szerettem volna véleményt hallani, mert tudtommal ez nem valóban nem olyan hangos.
 15. Fék, futómű, kormánymű

  Sziasztok! Sport fékek közül mit ajánlotok a legjobban?
×