Jump to content

Lackooo

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  23
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Lackooo névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Autó(k)
  X14NZ
 • Város
  Tatabánya

Legutóbbi látogatók

123 profile views
 1. Fűtés, és klíma

  Melyik a legjobb minőségű, ár/értékarányú termosztát mi ajánlotok? Anno láttam írtatok márkát, de most nincs időm megint keresgetni.
 2. Motor

  Valaki meg tudná mondani, hogy az F Astra és az A vectra hűtői csereszabatosak e?
 3. Általános műszaki problémák

  Köszi mindkettőtöknek. Ha a futómű egyezik, akkor az nagyon faja.
 4. Általános műszaki problémák

  Nem tudja valaki véletlenül, hogy egy A Vectrában vannak e olyan fő alkatrészek amik passzolnak az F Astrába? Egyik rokon bont egy Vekit, elhozhatunk amit akarunk belőle, már ha bármi is jó belőle...
 5. Elektromos

  Az a terv, az OBD az csak a csatlakozó típusa nem?
 6. Elektromos

  98-as X14NZ típushoz milyen op-com kell? OBD1-2?
 7. Karosszéria

  Ja, hogy ez ilyen eredetileg, hát akkor le van törve valami pöcök... Na majd holnap jobban megvizsgálom. De ahogy nézem azzal van valami, amibe bepattan, mert ezek a kör alakú fülek tuti megvannak a tankfedélen. Csak a kérdés, hogy akkor mit tudok vele így kezdeni...
 8. Karosszéria

  Nem, csak kicsit lóg kifelé alapból, így a központi zár pöcök nem éri el azt a lyukat ahová becsúszik. Azért kérdeztem, hogy tudok e rajta valamit állítani, hogy jobban becsukódjon.
 9. Karosszéria

  A tanksapka ajtóval lehet valamit csinálni, hogy jobban behúzza magát, amikor behajtom? Mindig kézzel kell rásegíteni, hogy bezárja a központizár, mert nem csukódik be rendesen.
 10. Elektromos

  Az nem csak egy sima polarizált szűrő lap mint ami a régi kvarcórákban, illetve a számológépek kijelzőjében van? Vagy szerintem nem egyre gondolunk, ma csinálok képet. Inkább abban segíts honnan szerezzek olyan kis izzót az elektromos ablak kapcsolóba meg a ködlámpa kapcsolóba. :D
 11. Elektromos

  Nem ez nem pixelhiba, a kijelző ép, csak épp egy kis területen kis foltokban hiányzik a polarizált fólia a kijelző hátuljáról, emiatt ott nem látszanak rendesen a számok, vagyis fordított minden, a háttér sötét és a számok világosak, de majd szétszedem holnap és lefotózom.
 12. Elektromos

  A TID kijelzőn van egy pár kisebb (kívülről nézve) sötét folt, a kijelzőt kivéve pont, hogy semmi nincs ott, azaz a polarizált réteg sérült. Lehet valahonnan szerezni ilyen fóliát amivel meg lehet csinálni?
 13. Elektromos

  Van elektromos fényszóró állító a kocsiban, viszont maximum felső álláson is alacsonyan csak az előttem levő aszfaltra világított. Állítottam rajta kézzel, a hátsó tekerőkön, és a csavarokon is, a fény faja lett, viszont azóta hiába tekergetem, nem működnek az állító motorok. Ennyitől elbacódhat? :D
 14. Elektromos

  Okés, majd utána járok. Szóval hogy tudom kibányászni az ellenállást? :D Jaj, ami még fontos lenne, most eszembe jutott, hogy hol és hogyan tudok kulcsot másolni? Az eredeti kulccsal lehet tanítani egy újat, vagy mindenképpen ott kell hagyni ezért súlyos ezreket valakinél?
 15. Elektromos

  Jaj ebbe ilyen a rizsszem izzónál is kisebb biszbasz izzó van? Olyat tudok venni valahol?
×