Jump to content

Gábor630

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  6
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

5 Semleges

Gábor630 névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Autó(k)
  Asrta G cabiro 2.0 turbo
 • Város
  Felsőörs

Személyes információ

 1. Általános műszaki problémák!

  Kocsi felbakol aztán talpasok kiköt stabpálcákat le kell csavarozni én a hűtőket simán felszoktam kötni a zázhídhoz eslő és hátsó motortartóbakokat le kell csavarozni a két oldalsó tartja majd a motort váltót, kormányoszlopot le kell kötni a kormányműről de előtte egyenesbe rakd a kerekeket és akaszd be a kormányzárat mert ha nem ugyanúgy rakod össze a kormányátvezetődet kinyírod aztán a bölcső tetején van egy váltórudazat tartó én azt onnan le szoktam csavarozni és jöhet le a bölcső az az egész alvázkeret kormányművel szivattyúval mindennel együtt ja és a szervószivattyú vezetékeit ki kell még szabadítani.... jó kis meló először nagyon kacifántosnak tűnik de nem olyan brutál:-)
 2. Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! ki is lehet mérni ellenállást kell mérni a jeladókon de ha csak menetközbe csinálja nembiztos hogy elcsípitek a bajt ha felvillanik utána ki kell olvastatni valahol az ABS -t és azonnal meg lesz hogy melyik jealdó meg hogy jeladó gond van e de a tapasztalatom az hogy általában az első jeladók vezetékeinél szokott a baj lenni a kerékagyból ahol kilép a vezeték.
 3. Általános műszaki problémák!

  Helló! Sajnos vagy leveszed az egész bölcsőt de ha ügyes vagy elég ha leengeded a hátulját de vigyázz a hűtőkre mert a bölcső tartja őket és ha nem figyelsz oda eltörhetnek a hűtő lábai.
 4. Ki kicsoda, avagy ismerjük meg egymást...

  Sziasztok! Nemrégiben regisztráltam ide és látom rég volt bemutatkozás így megtenném.Gábornak hívnak Veszprém mellet élek, foglalkozásomat tekintve van egy autószervizem.Opelokkal régóta van kapcsolatom volt Omegám F Astrám igazából a márkával meg vagyok elégedve viszonylag jól javítható és elég magas futásteljesítményt képesek produkálni.Sokáig Opel nélkül éltem életem mert Merciztem meg meg is van még de pár hónapja szert tettem egy Astra G Cabrio 2.0 turbo ra 2005 ös évjárat 200.000 km van benn ami garantált mert mi javítottuk, de azért szerelem első látásra De lényeg a lényeg remélem hasznos tagja leszek ennek a fórumnak bár még kissé átláthatatlan a számomra :-)
 5. Astra gyári "HIFI"

  Sajna ettől féltem de köszönöm szépen az útbaigazítást.
 6. Astra gyári "HIFI"

  Sziasztok! Nemrég tettem szert egy Astra G Cabrio ra gyári siemens vdo ncdr 1100 as fejegység cd tárral és navigácóval nem tudjátok hogy ehhez a navihoz lehet e cd-t szerezni vagy ha nem milyen navis lehetőleg gyári fejegységre tudnám kicserélni? Előre is köszi Üdv:Gábor
×