Jump to content

Devis

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  22
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Devis névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Város
  Csorna
 1. Utastér,belsőtér

  Azt értem, de azt nem, hogy ha pl a lábra van irányítva, és megy a fűtés, nem kell sok kb 5-10 perc és párásodik az üveg. Ha az ablakra van téve a fűtés, akkor nem párásodik semmi.
 2. Utastér,belsőtér

  Sziasztok! Mért van, az, hogy ha a fűtés nem az ablakra van téve, hanem pl lentre, és párásodik az ablak ? Nem megy maxon a fűtés.
 3. Egyéb csevegés

  Na akkor az talán jót jelenthet. Nézek valami pár ezer forintos 2 usb-s bluetoth-t, aztán megtudom. Junsun D100 a GPS. Köszi.
 4. Egyéb csevegés

  Sajnos csak ezt láttam én is, de ez nagy, nem férne ott el normálisan. Apropó, ha a gps kábelt sima usbre cserélem, akkor nem kell a szivaros vége, avval is működne? Nem kaptam hozzá, és nem tudom jó-e lenne, akkkor bátrabban mernék venni usbs bt-t
 5. Gumi, felni kérdések

  Sziasztok! Mi a véleményetek, a HANKOOK K425 205/55R16 nyári gumiról, ami átlagosan 17-18e Ft/db körül láttam. Jó vételnek tűnik, vagy nyáriban mást érdemes nézni ?
 6. Egyéb csevegés

  Sziasztok! Olyan "Y" elosztós szivargyújtó aljzatot keresek, amibe van bluetooth és usb is. Ilyesmit keresek link: http://www.hififutar.hu/index.php?P=1&K=2&ID=5709#prettyPhoto Vagy 1 USB, 1 szivargyújtó aljzat, és a bluetooth. Tudna valaki linkel segíteni ?
 7. Utastér,belsőtér

  Szia! Ez a kormány melletti baloldalon van. "Ki kell választani az oldalt" - baloldal. "Ki kell választani a tető kialakítását" - ezt most nem értem Ha le kell venni a borítást, elsősorban a fogás hiánya miatt, nem fog a légzsák kinyitni, kinyílni ? Kicsit félek tőle, hogy megpiszkálnánk, és kinyílna vagy legalábbis kárt okoznánk. De szeretném ezt a csúnyaságot eltüntetni. De ha jól látom ez nem is elérhető már legalábbis azt olvastam mindnél. Autóbontóban nem lehet ilyent találni ?
 8. Gumi, felni kérdések

  Szóval a nagyobb drágább, értem. Hülye kérdés, de ha ilyent vennék akkor nem lenne olyan hatása szemre, hogy nagy kocsi kis kerekeken ? :/
 9. Utastér,belsőtér

  Sziasztok! Sajnos csak most tűnt fel, hogy az egyik "Airbag" ilyen műanyag, vagy mi ez le van törve :/ Lehet ezt cserélni ? Ha igen, hogyan ? Hol lehet ilyent kapni, venni ?
 10. Gumi, felni kérdések

  Sziasztok! Ami fent van, az ilyen: 1, 2, 205/55 r16 Ha nem feltétlen szükséges ilyen méret télibe, akkor milyen más jöhetne szóba ? Mit mondtok, vagy javasoltok ?
 11. Gumi, felni kérdések

  Sziasztok! Téli gumikat (4), és hozzá felniket szeretnék vásárolni, nyáriból 205/55R16 ilyen van fent, apám azt mondta. Tudna valaki segíteni, hogy hol tudnék vásárolni jó minőségben ? Köszi.
 12. Egyéb csevegés

  Sziasztok! Valaki tud, vagy van neki használt, de már nem kell neki, vagy olcsón ponyvagarázst ?
 13. Utastér,belsőtér

  Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, persze nem tolakodóan, hogy akinek 7 colos navigációja van, Ő hova rakta, rakatta fel ? Kép formában megosztanátok ? Köszi.
 14. Általános műszaki problémák! - Astra H

  Köszönöm a választ! BID kijelző, ha a leírás alapján nézem. Ezt a "BID" kijelzőt szokták cserélni, mármint akiknek ilyen van az autójukba ? Mármint úgy értem, hogy GID-re, vagy CID-re komfortossági szemszögből ? Elnézést, ha e kérdés némely autótulajdonos szemöldökét összehúzza. Csak érdekelne, hogy megérné-e cserélni majd egyszer, vagy sem. Persze azt sem tudom, hogy ez mennyi munkaidővel, és munkával jár. Lehet talán az a válasz, hogy felesleges, mert macerás?
 15. Általános műszaki problémák! - Astra H

  neba*** köszi ez eszembe se jutott volna. De kuka vagyok A többi adatról hol találok infót, h mi micsoda ott ?
×