Jump to content

Devis

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  16
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Devis névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Város
  Csorna
 1. Utastér,belsőtér

  Szia! Ez a kormány melletti baloldalon van. "Ki kell választani az oldalt" - baloldal. "Ki kell választani a tető kialakítását" - ezt most nem értem Ha le kell venni a borítást, elsősorban a fogás hiánya miatt, nem fog a légzsák kinyitni, kinyílni ? Kicsit félek tőle, hogy megpiszkálnánk, és kinyílna vagy legalábbis kárt okoznánk. De szeretném ezt a csúnyaságot eltüntetni. De ha jól látom ez nem is elérhető már legalábbis azt olvastam mindnél. Autóbontóban nem lehet ilyent találni ?
 2. Gumi, felni kérdések

  Szóval a nagyobb drágább, értem. Hülye kérdés, de ha ilyent vennék akkor nem lenne olyan hatása szemre, hogy nagy kocsi kis kerekeken ? :/
 3. Utastér,belsőtér

  Sziasztok! Sajnos csak most tűnt fel, hogy az egyik "Airbag" ilyen műanyag, vagy mi ez le van törve :/ Lehet ezt cserélni ? Ha igen, hogyan ? Hol lehet ilyent kapni, venni ?
 4. Gumi, felni kérdések

  Sziasztok! Ami fent van, az ilyen: 1, 2, 205/55 r16 Ha nem feltétlen szükséges ilyen méret télibe, akkor milyen más jöhetne szóba ? Mit mondtok, vagy javasoltok ?
 5. Gumi, felni kérdések

  Sziasztok! Téli gumikat (4), és hozzá felniket szeretnék vásárolni, nyáriból 205/55R16 ilyen van fent, apám azt mondta. Tudna valaki segíteni, hogy hol tudnék vásárolni jó minőségben ? Köszi.
 6. Egyéb csevegés

  Sziasztok! Valaki tud, vagy van neki használt, de már nem kell neki, vagy olcsón ponyvagarázst ?
 7. Utastér,belsőtér

  Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, persze nem tolakodóan, hogy akinek 7 colos navigációja van, Ő hova rakta, rakatta fel ? Kép formában megosztanátok ? Köszi.
 8. Általános műszaki problémák! - Astra H

  Köszönöm a választ! BID kijelző, ha a leírás alapján nézem. Ezt a "BID" kijelzőt szokták cserélni, mármint akiknek ilyen van az autójukba ? Mármint úgy értem, hogy GID-re, vagy CID-re komfortossági szemszögből ? Elnézést, ha e kérdés némely autótulajdonos szemöldökét összehúzza. Csak érdekelne, hogy megérné-e cserélni majd egyszer, vagy sem. Persze azt sem tudom, hogy ez mennyi munkaidővel, és munkával jár. Lehet talán az a válasz, hogy felesleges, mert macerás?
 9. Általános műszaki problémák! - Astra H

  neba*** köszi ez eszembe se jutott volna. De kuka vagyok A többi adatról hol találok infót, h mi micsoda ott ?
 10. Általános műszaki problémák! - Astra H

  Szia! Csináltam egy vidit a test módról. Ebben az Ot 58, akkor az lenne ? Sima "T" -s jelzéssel nem láttam... https://www.youtube.com/watch?v=a0vJXZeRetE&feature=youtu.be Ja illetve, mikor elindítottam az autót, most többször is, és semmi zümmögő hangot nem hallottam, csak reggel egyszer, de több volt mint pár mp.
 11. Általános műszaki problémák! - Astra H

  Köszi az infókat. Sikerült a rádiót kikapcsolni. Azt szeretném még kérdezni, h kaptam tolató kamerát, és magát a kamerát hova kell feltenni? Tudom, hátra, de hova célszerű, milyen módon? Itt egy kép, ez lenne a vizhőfok?
 12. Általános műszaki problémák! - Astra H

  "ablakokat kell megtanítani a végállásokra" Hú :/ Ez nekem nagyon magas most elsőre. :S Ez mit is jelent ?
 13. Általános műszaki problémák! - Astra H

  Akkor ha pl levesszük az aksiról a vezetéket, majd később ha vissza tesszük, a rádió működni fog ? Apám G astrájában kérte a rádió a kódot, amit szervíz oldott meg sajnos.
 14. Általános műszaki problémák! - Astra H

  Sziasztok! Az alap, hogy gyújtásra kapcsolás után a rádió egyből bekapcsolódik ? Ki lehet kapcsolni ezt a lehetőséget? Ha igen, hogyan ? Van szervízkönyvem, átlapoztam A--> Z-ig, de a rádió kódját nem találtam.
 15. Általános műszaki problémák! - Astra H

  Köszi! Hasznos oldal lett számomra! Ha 1-3mp-ig lehet hallani, akkor az azt jelenti, h még nincs eltörve, de elfog ?
×