Jump to content

Rottens

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  6
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Rottens névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Város
  Galgahévíz
 1. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Porlasztó fel újítás óta csak prémiummal járok ( Jumbo féle ) de raktam már bele OMV és SHELL-t is csodát várva meg adalékot is de úgy néz ki kiszedős lessz vagy cserés. A" fémes" kopogás motor járásával változik ( gyorsítás - lassítás ), lassításkor nagyon halkan hallani , lassú gyorsitáskor és sebesség tartásakor hallani leginkabb.
 2. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Sziasztok. Nem rég írtam hogy le-le esik az alapjárat fordulatom 800...500ig is nagyon ritkan, néztünk rail cső nyomást ( azt hiszem őt néztük ) és elvileg normál értékek között mozog. SVC szelep gyanús így is vagy érdemes más merre is kutakodni? Másik kérdésem, hogy nagy hidegben fémes jellegű hangot hallok gyorsitáskor és fordulat tartásakor is valamint ha elengedem a gázt úgy halkul az is a fordulat csökkenésével. Bemelegedve ( melegebb idő ben is ) mérséklődik a hangja de nem szűnik meg. Mind a 4 porlasztó fel lett újítva 15ezer kmel ezelőtt. Alacsony fordulaton 2000 ig "csicsergő" hangot hallat ez gondolom valamelyik szíj lehet? Köszönöm uraim.
 3. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Szia. Ebbe a CDTI-ben nem nagynyomású szivattyú van? Vagy arra gondoltál? Vagy én nem vagyok képben :D
 4. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Mindenképp a végére járok köszi. Ha meg lessz a ludas meg írom. Annyi talán még hogy 1000 és 1500között üresben lassan adok neki gázt és némi remegést tapasztalok az fölött szépen lassan kisimul.
 5. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Köszi a gyors választ! Ezt kilehet mérni esetleg diagnosztikai műszerrel , hogy az a szelep tényleg a ludas ?
 6. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy miért eshet le az alapjáratom: kiveszem sebessegből pl lámpánál és leesik 800as fordulat alá vagy nagyon ritkán 500 ig is. Leginkább hidegen csinálja de melegen sem szűnik meg teljesen. Talán annyi észre vetelem van még hogy fékezéskor jobban jelentkezik ez a probléma. 1,7 CDTI - Z17DTL a motor kód. Köszönöm.
×