Jump to content

MrPeter

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  4
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Város, Autók

 • Város
  Budaörs
 1. Corsa B - Általános -

  Hali. Budapest vagy környékén tud valaki jó gépműhelyt? C14NZ motoromat akarom felújítani. Szakál-Metal ról nincs jó vélemény sajnos.
 2. Corsa B - Általános -

  Akkor ezekszerint csak az elejét kell bólintani hogy ne legyen olyan nagy a távolság. Sok ültetett corsánál látni hogy kicsi a távolság elöl. Pl:
 3. Corsa B - Általános -

  Hali. Az alsó küszöb egyforma elöl és hátul a vízszintes talajhoz képest. Viszont az 1 kerék tengely vonalához képest az első sárvédő ív 5 centivel feljebb van mint a hátsó kerék tengely vonalához képest levő hátsó sárvédő ív. Ez optikailag csak azért zavaró mert nagyobb felniátmérőnél és az ehez tartozó kisebb oldalfalú guminál nagyon feltűnő. (Remélem jól fogalmaztam). Ezért gondoltam hátha itt kapok választ a kérdésemre.
 4. Corsa B - Általános -

  Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni abban hogy 3 ajtós B Corsa-nak az első kerék és az első sárvédő ív közötti távolságnak hány centi a gyári értéke. Ugyanis az enyémnél az első és a hátsó értékek között majdnem öt centi különbség van. Optikailag az autó eleje feljebb van mint a hátulja. Viszont a hátsó rugók rendben vannak. Hogyan lehetne az elejét lejjebb vinni.
×