Jump to content

bbmt

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  4
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

1 Semleges

Város, Autók

 • Város
  Mezőtúr
 1. Astra G LEDezés

  Nekem is megjöttek a Canbus LED-ek, beraktam, a hátsó ajtóknál és a csomagtérnél működik rendben, viszont a térképolvasó lámpával valami nem stimmel. 4 db T10--es izzó való bele, a LED nem világít, majd tettem bele normál izzót és azok sem.A biztosíték jó. Vagy biztosítékok mert 2 db 5A-s biztosítékhoz is írtak utastérvilágítást. Valakinek tipp, hogy mi lehet a gond?
 2. Astra G LEDezés

  Tegnap beszéltem egy itt ajánlott Szolnok megyei LED forgalmazóval. A beltérbe mindehova canbus-os kell. Meg is rendeltem mindenhova Van valakinek tapasztalata H-es LED izzóval? Minőség,beépítés tényleg csak annyi, hogy régi ki, LED be?
 3. Astra G LEDezés

  Sziasztok, Mivel a térképolvasó lámpa régóta nem világít, így rászántam magam, hogy LED-re cserélem ebben 4 izzót kell cserélni w5w, de akkor már minden belső világítást kicserélnék. Átolvasva a fórumot viszont kicsit zavarban vagyok. Most akkor csak a térkép lámpába kell canbus LED vagy minden belsőtérvilágításhoz? Opel Astra G Caravan 2003 Z14XE
 4. Sziasztok, 2003-as Astra Caravan Njoy felszereltség X14XE. Gyárilag riasztós kp zár. A kpzár azt csinálja, hogy ötször visszanyit, majd a hatodik kulcselfordításra lezár. Ezután, ha kinyitom, becsukom tökéletesen zár egészen addig amíg gyujtást nem adok rá. Akkor elkezdi előről, ha le akarom zárni. Mi lehet a baj?
×