istifiú

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  22
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

5 Semleges

istifiú névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc
 • Születésnap 1978-01-20

Város, Autók

 • Autó(k)
  Opel Senator A/2 (3.0 12v) MÉG! XD
 • Város
  Pécel

Elérhetőség

 • MSN
  Istifiu@msn.com
 • Weboldal URL
  http://Http://kep.tar.hu/m-tronic/50041323#2

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Pécel (pest megye)
 • Érdeklődés
  Opel: Senator A/2, B. Az A/2 a fő de B-t bontanék rá..az idén össze kell jönnie!
  :DDDD

Legutóbbi látogatók

1.051 profile views
 1. 2 ív megvan :P
 2. Épülünk, szépülünk
 3. 25.ére van a szemrevételezés előirányozva,úgy tűnik meg fog oldódni a probléma! :P
 4. Jajam még itt - ott akad Pénteken eljön az igazság pillanata, Megrendelésre kerül a két ív, 2 küszöb már meg van, már csak a jó idő kellene, és a Vágomány Ha továbbra sem lesz bontás, jövőhéten megrendelem a torony merevítőt, amíg bakon van, fel is lenne rakva... (gyári méret)
 5. Nyah, a két hátsó sárvádő ív javító picit trükkös lett, mivel a rekord E/1 82.11hóig gyártotta a kis díszcsíkos elemet 82.11 hó után a E/2 -> A/2 Széles díszcsík .... sajnos nekem a balosom benézték E/1et adtak... de sebaj, e/2 jövőhéten megrendelős... vágománynak: hátsó ülés mögötti kereszt merevítő, a kalaptartóval. Továbbra is érdekel akutan, és nem ingyen!!!! A segítséget előre is köszönöm! Év végére jó volna ha készen lenne műszakival....
 6. A számom 06-31-318-4305 /vodás/ előre is nagyon köszönöm!
 7. Innen indultunk, itt találkoztunk első alkalommal.. onnan jöttünk haza.... Nem bírom a képet feltenni...
 8. Hétvégén majd megpróbálok feltenni képeket, Neem neem a zöld.... de ide jött Sanyitól pár cucc (24V, arany seni (A/2) bár az a bódé bontós lett... Zoli már csak az a diesel rekord kazán hiányzik.... ;) Az a csúcsocs... az nagy jóság... :p gondolkodom egy szép összegen azzal kapcsolatban!!!! Esetleg érdekelne vágománynak: hátsó ülés mögötti kereszt merevítő, a kalaptartóval. Valamint hátsó ívekhez: javító ív. jobbos -balos. Am admirális a Sanyi volt neeemdebár? Kesztölcön lakott anno... Na majd a képeket meg intézem! Előre is köszönöm a segítséget!
 9. Üdv mindenkinek! Nah a torony süveg kérdés már nem aktuális <3 megkészült az eleje oszlopok, torony dob stb.. ha jön a jó idő, folytatódik hátrafelé a maradék "apróságok" Üdv mindenkinek és Boldog Új évet!
 10. Sziasztok! Keresek SenatorA/2 höz 85, 30E -jobbos torony javításához süveget esetleg más javító elemek érdekelnek ha vannak. többit telefonon: 06-31-318-4305 (tescos mobil) Előre is köszi a segítséget! (végre valóban elkezdődik a feltámasztás)
 11. Minden Opel tulajnak B.U.É.K!Valamint sikeres építést az idei évben! Én is ebben bízom..Bár rég nem írtam,egyéb ügyes bajos dolgok miatt, de remélem idén bekövetkezik végre az áttörés...ami már elő van készítve:D B)
 12. Ja nagyon Zsír a gép! Most jött a szalonból? B) de talán majd az enyém is ékeskedhet kint talán.. Bár az A/2 Senator :blink:
 13. Kori: Neked milyen Senatorod van? :blink:
 14. Senator-os van valaki Pécelről esetleg? Jó lenne összefutni itt valakivel. :blink:
 15. Sziasztok Esteleg tud valaki ajánlani német Opelbontót? a weben. nagyon megköszönném. sziasztok A hírdetéses része törölve lett a hozzászólásnak. Megtalálható ITT opeltomi