Jump to content

monza

Moderátorok
 • Hozzászólások

  937
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

monza last won the day on Április 16 2014

monza had the most liked content!

Hírnév

27 Segítőkész

1 követő

monza névjegye

 • Felhasználói rang
  Férfi
 • Születésnap 1962-10-18

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés
  Veterán autók, Felújítás!! Veterán autó-rádió-magnó, Képeim:/ www.monza-attila.xfree.hu

Város, Autók

 • Autó(k)
  Opel Monzák,Opel Rekord,Lancia Gamma Berline.
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

11.127 profile views
 1. Monza

  https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/monza/opel_monza_3.0_c-11355964
 2. Szépen haladsz. Persze sok időt kell a garázsban töltened. de biztos jó lesz. Várjuk a fejleményeket.
 3. Veterán autók a weben

  Opel Monza A2 . Ő is a klubhoz tartozik. https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/monza/opel_monza_3.0_c-11355964 Természetesen nekem is van eladó Monzám../ Monzáim.
 4. Veterán autók a weben

  Opel Kadett C. Jó állapotban van. Klubtagunk árulja. https://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/QLCS1LY1TFUYUKUK893KQAJ6IGH6KPOUTDFJI5J9KJCJ6SPSDG802SMSIQDZY3TIAYW5QEDG86SURHK0QCDDACPWIAYGF3QWKFMIUCPW1GDK5F8645YOFPTY1K4ZWGQLYOKOKJM1MKGJO6FJ45L9ZEH716MG524S1GRLDWPU/page1
 5. MVOK Találkozók

  2017.04.08. Tabajdi Mezítlábas park és piknik. Beszámoló. 25. fővel indultunk a Budaörsi találkozói helyről. Most igazán nem a veterán autókról szolt a program, hanem egy közös kirándulás és egy kis grillezésre jöttünk össze. Azért 5 veterán autót megmozgattak a klubtagok. A szeles időjárás sem riasztott el bennünket. Mire Tabajd ra értünk nem volt olyan vészes a helyzet. Mezítláb csak Nagy Gábor merte végig sétálni a területet,de mondta is,hogy a patak mellett azért hideg volt a talaj. Jó kis sport és felfrissülés volt a jelen lévőknek. Grillek és a grill hely összeállítása után mindenki a hozott ételeiket megsütöttük és persze kínáltuk egymásnak. Itt kell megjegyeznem, hogy Éva és Zoltán Kellemes meglepetéssel készültek. Friss sós – sajtos sütivel és aki nem vezet azoknak pálinka kóstolóval leptek meg bennünket. Jól esett, hogy ilyen meglepetés is volt. Grill parti után Csákváron a Csuta Cukrászdában fagylaltoztunk egy jót. Kikapcsolódásnak nagyon jó kis hely. Akár programokat is lehet rá szervezni.. infó itt: http://mezitlabaspark.hu
 6. istifiu.. Mióta ismerlek azóta csinálod ezt a szép Szenit. Bízom benne ,hogy most,hogy neki álltál megint be is fejezed és a lelkesedésed is megmarad.
 7. MVOK Találkozók

  Sziasztok. Idén is megtartjuk a klubos autós túránkat. Kicsit más lesz mint eddig, Lényeg,hogy legyen Lámpa nálatok. Jegyzet tömb, kamera.-Ja Van mindenkinek okos telója. Az is jó lesz. Csak ennyit tudok megosztani veletek mert meglepetés is lesz. . Ja.. mikor?? Ezt írjátok be a naptárotokba. 2017.Augusztus.12. .... Infókat keressétek oldalainkon. de itt.- http://www.veteranopel.hu/index.php .biztos megtaláljátok.
 8. MVOK Találkozók

  Sziasztok. Idén a MVOK .- Győri helyszínt nézett ki magának. 2017.07.06 -07- 08 - 09.- én tartjuk a Nyári Találkozónkat. Részletek az oldalainkon. http://www.veteranopel.hu/index.php
 9. MVOK Tagság

  2017.01.01. től a MVOK éves klubtagdíja 10.000.-ft / év lett. Páran jelezték,hogy ez kicsit sok. Persze havi egy doboz cigeretta,vagy egy újságért kiadunk 860 forintot havonta. Ezt egy klubtagunk javasolta. A többség elfogatta mivel meg lett szavaztattva. A MAVAMSZ Tagdíj maradt 5000.-ft / év.
 10. Veterán Chat:

  Szia. A Vaterán van egy passi aki beszerzi a lámpákat. Volt nála. Varga Péter vett nála. sőt nekem is hozott Monza ködlámpákat tőle. Árban elviselhető.
 11. Veterán Chat:

  Idén is a Hungaroring Főbejáratához (1-es főkapu) várunk titeket május 21-én, szombaton reggel 7.00-7.30 között. Ami idén változik, hogy nem a Főbejáratnál regisztrálunk, hanem fent a kiállítói placcon, ezzel is könnyítünk a lent kialakult torlódáson. Tehát, a Főbejáratnál a behajtási engedélyeket ellenőrizzük. Akinél nincs behajtási engedély, nem tudjuk beengedni a kiállítói területre! Ez a legfontosabb! Miután elfoglaltátok a területen kiállítási helyeteket, kérünk, hogy gyertek a terület bejáratánál lévő információs sátorhoz. Ott adjátok le a felelősségvállalási engedélyt, ez alapján regisztrálunk és vehetitek át a szalagot, étkezési jegyeket, autos zászlót, stb.
 12. Manta A

  Sziasztok. Érdeklődnék,hogy van -e valakinek elfekvő alkatrészei. Manta A . természetesen. Vagy ,ha tudtok valakit akinek lehet. Köszi..
 13. Szervízgépkönyvek/Werkstatthandbuch

  Egy kis ízelítő Opeléktól.
 14. Veterán HIFI

  Nagyon távol vannak a hifi cucctól. De inkább öreg / veterán Opelbe valók.
 15. Velünk pusztuló történelem

  Ahogy látszik nagyon megégtek az autók. Talán az OLy nem kapott annyi hőt mert hátul volt. Lassan ki lesz csomagolva,minden égett cucctól kiszabadítjuk a kasznit. Akkor fog kiderülni,hogy mennyire szállt el az egész. Folyamatosan megosztásra fog kerülni az egész munkamenet..
×