Jump to content

panizzi

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  458
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

6 Semleges

panizzi névjegye

 • Felhasználói rang
  panizzi

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest

Város, Autók

 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

1.894 profile views
 1. Astra G szervízelés

  Arra, hogy ne bízd kóklerekre, mert tönkreteszik. Vidd inkább szervízbe.
 2. Hány gépen megcsinálhatták ezt.... csak azok 900k ért kelletik magukat... nepperland...
 3. Egy őszinte hirdetés link
 4. Durva, de tényleg. 500k-ért 2005., 700k-ért 2007 évjárattól kapsz használhatót.
 5. Az ilyeneket nem lehet kigyomlálni? Az "eladó az autóm" linkekkel együtt.
 6. na itt egy szép és olcsó példány Somogyban
 7. Realitás inkább az 500-550e Ft. Bár, várni a verebet mindig lehet, én is ezt teszem már 3 éve :D Aztán egyszer megunom, és odaadom az első neppernek 3 kilóért... nincs messze ez az idő.
 8. Bölcs döntés volt. Akkor, mennyit ér az enyém? 2003, 1.4Njoy caravan, 138k futás, 2. tulaj. ? Ohh a műszaki lejár májusban...atyaég.
 9. Fájdalmam? Ugyanmár... Mi fájjon ezen? 2009 februárjában vettem az autót, azóta beletettem talán 3000 km-t? Szerinted fáj bármi is hogy mennyit ér? Most megint levettem, de 3 hét alatt egy nepperi smst kaptam (amire természetesen a reakcióm kiszámítható), még egy hívás se jött, jelenleg a 36 db ilyen körüli évjáratból 2 db ami olcsóbb (azonos futásteljesítményig, ugye ebbe lehet nem kevés visszatekert órás is !), mondani sem kell hogy a csodás 1.2-es varázslat mindkettő. Én is ezt tartanám reális árnak csak a valóság más. Majd írd ide be mennyi volt a valóban első érdemileg adott ajánlat. Sőt, legalább juss el odáig, hogy telefonon legyen érdeklődő. Sokan nepperkedéssel próbálkoznak 'mellékkeresetet' összehozni úgy hogy lesik a netet 0-24-ben. Legtöbb telefon ilyen volt. Kedvenc érdeklődőim egyébként : - messze lakok, vigyem el arra, úgyis szép környéken lakik (hogyne) - látatlanba megmondja hogy nem ér ennyit (bizonyára) - ha -200000-ről indulna az ár akkor elindulna megnézni (megnézni !) - az adásvételit csak írjam alá, majd visszapostázza :D (ezt nyögte be mikor megalkudtunk és kértem a papírjait) - és az ultimate : ő nagycsaládos, adjak 6 hónap garanciát :P Mit látod sok a hülye, én csak a kevés tapasztalataim által mondottam, amit. Szerencse kell ma egy üzlethez a nagy kínálat miatt... vagy piaci ár -30% és viszi egy nepper hogy majd rámelegítse valakire. Örülnék ha tényleg csak nekem lennének rossz tapasztalataim és a valóság sokkal rózsásabb :D Esélyes?
 10. Figyelj. Nem engem kell meggyőznöd, mennyit ér az autód, kivételesen én tudom, ellentétben veled. Győzd meg azt a nagyszámú jelentkezőt, aki az ajtódban toporog. Az hogy meg nem a te szájízednek megfelelő az igazság, arról nem én tehetek. Konténerszám hozzák be a használt autókat, minden csúcsot megdönt az idei import, szerinted? A te nullextrás autódat fogják keresgélni mikor 1500 eurókért H astrák vannak? Persze, "azok" nem olyanok és fosok (többnyire tényleg), te ezt biztosan tudod, az enyém meg leinformálható blabla... tudod hányszor mondtam én ezt már el? El is mondjam mire mentem vele? A magyar mindig az álmokat keregeti, mindenből eggyel kettővel nagyobb kell, a realitás nem erősség ebben a sportágban. Persze, érdemes egy balekot kivárni, én is azt teszem már több éve, és csak nem jön. Persze, mindenki hibás, hogy miért nem veszik már meg hiszen ez az igazi alkalmi vétel mert te tudod hogy mit tud mit költöttél rá mennyire megbízható és a többi. Persze 50-70 % -al többért vannak a kereskedésekben (ezen még mindig röhögök) Én adtam neked egy tanácsot, amit nem kell megfogadni. Add el úgy ahogy szeretnéd, de ahogy kitűnik, a jelenlegi piaci kereslet nem a te szájízednek való. Enyémnek sem, de ezen én nem akadok fel pláne nem ringatom magam abban, hogy mennyiért írkálják ki a nepperek az autóárakat akkor az alatt picivel elmegy az enyém is, pláne hogy becsületes adófizető vagyok ésatöbbi. Nem megy el, mert ez tucatautó, és a magyarnak az nem kell. Inkább újra és újra belelép ugyanabba a pocsolyába de még véletlen se szóljon meg a szomszéd hogy csak erre tellik. Azt hiszem semmi újat nem mondtam ezzel. Ez a válasz egyben az óratekergetésre is megfelelő.
 11. Akkor lennének rá jelentkezők, érdeklődők. Ilyen korú autókat kereskedésbe eladni egyenlő az elherdálással, másik autóval jártam én is ebben a naiv cipőben, vigyem be, persze, legmagasabb ár... még jó hogy nem köpte le az autót. Felesleges időpazarlás. Ne dőlj be a nepper dumának (hirdetésedben látom hogy helyesen teszed). Írtam azt - ami nem tetszett - továbbra is komolyan gondolom, én is itt tartok, már vagy harmadik éve árulom, még nézegették is, de semmi. Aztán megunom, hónapokra ejtem a témát, feljebb nem megy az ára közben :D Nem álmodoznék feleslegesen a helyedben az általad vélt "reális ár" realítását illetően. Viszont, pár év múlva jelentősen kevesebbet nem fogsz érte kapni, ez a jó hír :D Addig használni kell, hogy termelje a pénzt.
 12. Duzzogni is felesleges. Minden annyit ér amennyit adnak érte.
 13. Sajnos első kézből való infok ezek. 16-18 éves autókra nagyon kicsi a kereslet. Főleg mióta a H is elérhetőbb. Fele ennyi km, njoy 1.4, 2003-as az én vasam, legjobb ajánlat az 5 kiló. Én már beltörődtem.
 14. Az első embernek, aki 450-et igér érte, add oda.
×