Dom

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  472
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

Dom last won the day on December 7 2014

Dom had the most liked content!

Hírnév

9 Semleges

Dom névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1976-05-07

Város, Autók

 • Autó(k)
  Opel Astra J ST
 • Város
  Pusztaszabolcs

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Pusztaszabolcs

Legutóbbi látogatók

2.717 profile views
 1. Gelko, Én is szeretném lecserélni klubbos-fórumosra, hogy tudok rá szert tenni, vagy esetleg klubbos matricára? Üdv. Gábor
 2. Gábor vagyok Fejér megyéből, azon belül is Pusztaszabolcsról. 2007 óta fórumozok, és vagyok tag. Az első autóm egy Vectra 2000 volt(C20XE,2004-2005), majd G astra(Z14XE 2005-2007), majd egy új G astra(Z14XEP 2007-2013), és végül a mostani 2013 decemberétől J astra A20DTH. Idáig elégedett vagyok a Márkával.
 3. Egyszerűen fogd meg a vezetéket és húzd meg, elvileg ki fog jönni.
 4. Az izzó típusa W3x16q 12V 21/5w. Egy vékony szárú csavarhúzóval el tudod fordítani a záró kupakot, utána ki lehet bűvészkedni az égőt. A lámpát nem tudod kiszedni, mert ha jól tudom, akkor a lökhárító alatt is fogja egy csavar, ugyan úgy, mint a G astránál. Arra figyelj, hogy cserekor az izzó, amit beraksz szorosan illeszkedjen a foglalatba, mert ha laza, úgy jársz, mint az egyszeri ember, akinek visszarakáskor kiesett az izzó, és egy darabig játszhatott, mire ki tudta pecázni a lámpa aljából.
 5. Szia, A menetfényben 12V 21/5w-os izzó van. Ha a tompított világít, akkor 5w-al helyzetjelzőként funkcionál, lekapcsolt tompított esetén menetfényként 21w-al. Égőcsere megoldja a gondodat.
 6. Elég nehéz autók, ezért rugalmassága miatt az 1,4 turbót választanám, persze manuális váltóval.
 7. Előforduló jelenség, a következő indítás, vagy gyújtás levétel után elhagyja, majd egyszer csak megint előjön, és ez így megy tovább. Ne foglalkozz vele.
 8. Érdekes, hogy nekem is ugyan ezt csinálja, ha -3-4 fok alatt van a hőmérséklet, de azt is csak a napi első indításnál. Mondjuk, az enyém először jelez, hogy alacsony az olaj nyomás, és én rögtön leállítom, utána minden gond nélkül indul jelzés nélkül. De had kérdezzem meg, miért hagyod, ahogy írtad akár 20 másodpercig is olajnyomás nélkül járni a motort?
 9. Belső levegő keringetést használ. Ha automata üzemmódnál kikapcsolod a klímát, akkor kikapcsolja az automata funkciót is, és át tudod kapcsolni a külső levegő keringetésre, de ha a ventillátor fokozathoz nem nyúlsz, csak a hőmérsékletet szabályozod, akkor ugyan úgy emeli, vagy csökkenti a ventillátor sebességét, mint automata funkcióban. Ennél bonyolultabban, már nem is írhattam volna le.
 10. Az enyém is normál izzós, de vettem bele, egy neve nincs világos kék színű izzót, nem emelt fényerejű, de fehérebb lett a fénye. Ja és jól is bírja.
 11. Csergő opel alkatrész centrum, a webáruházban autó paraméter alapján meg tudod nézni, hogy mi mennyibe kerül.
 12. Igen pirosan világít, és sports tourer
 13. Racing bazáron hirdetnek nem keveset.
 14. Nem, csak akkor az egy alkalommal hidegen indításnál írta, azóta semmi, minden rendben.
 15. Viszont minden Márkatársnak