Jump to content

Bkori

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  234
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Bkori névjegye

 • Felhasználói rang
  Burnout Team
 • Születésnap 1977-09-13

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://kadett-a.hu

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Alsónémedi
 • Érdeklődés
  Gabonakörök

Város, Autók

 • Autó(k)
  Opel Kadett 1964
 • Város
  Alsónémedi

Legutóbbi látogatók

3.394 profile views
 1. Köszi a válaszokat! Női tulaj, tehát bármi előfordulhat, de elmondása szerint a középkonzol kikapcsol ilyenkor. Azt is ki tudja így, vagy csak rosszul emlékszik?
 2. Sziasztok! Olyan problémával találkozott már valaki, hogy a helyzetjelző vagy a fényszóró bekapcsolásával az egész műszerfal világítás megszűnik? Fedélzeti is lekapcsol középen(ez fontos, tehát nem csak a belső világítás kapcsolódik ki), aztán amikor leveszed a lámpát, mintha semmi nem történt volna, újra működik belül minden. Szóval lehet választani, vagy kívül világít az autó vagy belül:) Amúgy használható a kocsi, csak kényelmetlen. Ötlet, hogy mi okozhatja ezt? Köszi előre is!
 3. Este a buli előtt begyűjtöm a kocsikulcsokat! :lol:
 4. Budapest és környéke -CHAT

  Ez való igaz, de Kecsóval ellentétben nem kell kétszer tankolnom amíg hazaérek (a kis 5 lityós kannába):lol:
 5. Budapest és környéke -CHAT

  Az Eke utcából mondjuk egyenes az út Kecsóra :lol:
 6. Budapest és környéke -CHAT

  Suliba? :lol: Ez ilyen beugratós kérdés volt mint a rendőröknek: "Tudják hogy van ez maguk is voltak egyetemisták!"
 7. Döntött a rendezvényszervező ítélőtábla, mivel a rendezők a pénteki napra készülnek még csütörtökön is, nem tudnak lemenni egy nappal előbb ügyet intézni. Az a tisztelet teljes kérésünk, hogy aki csütörtökön lefárad, az a kempingel intézze a csütörtöki és csakis a csütörtöki napot. Mivel csak a csütörtöki éjjelt kell a kempingnek külön rendezni, ezért a pénteket szádra ne vedd. Szombatról egy szót se szóljál, illetve a vasárnap se hagyja el a te szádat. Csütörtök esti alvást máshogy nem tudtuk megoldani, így lesz a legjobb, nincs kavarás bizonytalankodás. Tehát ha még nem említettem volna, akkor a csütörtök esti dolgot a kempingel kell rendezni, pénteken a klub felé rendezik a számlát a további ott alvás ügyében és kapnak csinos karszalagot, amivel már járhatnak kelhetnek! Jah és mégegyszer elmondom, hogy csütörtöki napot kell csak rendezni magatoknak a kemping recepción, a többi a szokásos formula lesz. Tehát: mivel csak a csütörtöki éjjelt kell a kempingnek külön rendezni, ezért a pénteket szádra ne vedd. Szombatról egy szót se szóljál, illetve a vasárnap se hagyja el a te szádat. Ha kihagytam a csütörtöki napról valamit bátran kérdezzetek! Ui.: Csak a csütörtöki éjszakát(napot) kell rendezni a kempingel, a többi a rendezők dolga, már ha nem akar az illető újabb jegyet venni.
 8. Opel Kadett A tól C ig

  Csináltam egy ilyet: carstyling Kadett
 9. Csütörötki lemenetel nem gond, csak előre jelezzétek, volt már ebből kavarodás, a kemping kifizettette a szállást aztán mi is be akartuk hajtani és lett sértődés. Ezt megelőzendő, kérek mindenkit, csütörtök éjfélig ezen szándékát jelezze felém, akár Hajnin keresztül! Ezeknek az uraknak és hölgyeknek a nevét leadom a kempingben és semmi probléma nem lesz. Hajni csütörtökön ki tudnál jönni a Lurdyba? Megbeszélnénk a részleteket a csütörtökkel kapcsolatban, ahogy az események alakulnak úgy látom igencsak szükségünk lesz a segítségetekre, sajnos Én nem tudok csak pénteken lemenni.
 10. Az kevés dauerolt barátom! Te ebben nem győzhetsz! :lol:
 11. Opel Kadett A tól C ig

  ha valaki nem találkozott volna a géppel, lehet herótozni, nekem tetszik:
 12. MOTE Tombola 2008

  Megkaptuk, köszi!! Opel16v! Csütörtökön megpróbáljuk kivinni, de lehet hogy éppen müszaki vizsgázni fog az autó, ettől függetlenül lehet majd vásárolni szerintem!
 13. Nagynehezen hazaértünk..sajnos kb 200 métert a végén már tolni kellett az autót. Leszedtem a benzincsövet ami eddig müködött, olyankor félrement a trutyi és uzsgyi, de most a lakás elött kicsivel bemondta az unalmast és a benzincsövön semmi nem jött, alig csepegett. Gondolkodtam, hogy az 5 literes kannába bevezetem a benzincsövet és hazarobogunk, de énkább betoltuk az udvarra. Kis esti testmozgás. Viszont hazafelé lenyomtam a Kadett-el az autópályán egy kétütemű Trabantot, ez volt az egyetlen jármü aki nem engem előzött, hanem fordítva. Azért itt egy kép a kicsikéről, holnap megreparálom:
 14. Mindenkinek köszönet a segítségért, amit ma este a Lurdynál kaptam, legfőképpen Tominak, hogy feljött Kecskemétről, hogy felragasszon egy csomó matricát a Kadett-ra és még pár másik klubbos autóra akik képviselnek minket szombaton a Verda napon.
 15. Nincs olyan képed amit linkelni tudnál és éppen ezen takarítási tevékenység közben látszol? Esetleg lenge öltözetben? :lol:
×