Jump to content

Handbrake

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  1.040
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  14

Handbrake last won the day on Június 15

Handbrake had the most liked content!

Hírnév

139 Segítőkész

Handbrake névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

Város, Autók

 • Autó(k)
  Astra G Caravan Y17DT
 • Város
  Mezőberény

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Szigetvár

Legutóbbi látogatók

3.022 profile views
 1. Utastér,Belsőtér

  Srácok, a kombinál a vezető és az anyós ülés előtt / alatt lévő szőnyeg az egybe van a hátsó résszel, vagy az ülések alatt fednek át? A vezető oldalon egy helyen jó pár éve valamitől megindult a szőnyeg felső rétege, ez ma már odáig fajult, hogy 5-8 cm el is szakadt, sőt egy részen a szivacsot borító anyag le is vált. Ezt cserélném ki, ha találok jó állapotban lévőt.... Viszont, ha már kiszedem, gondoltam teszek alá valami "zajcsökkentőt" ezzel kapcsolatban van valami tapasztalat? E-bay ragasztós zárt cellás hab 5mm, vagy kátránypapír?
 2. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Magad is ki tudod villogtatni, fék+gáz + gyújtás módszerrel. Igazából mindegy melyiket veszed, az utángyártottak 3 max. 4 évet bírnak. Tovább megyek, magad ki is tudod cserélni, némi kézügyességgel.
 3. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Felsőholtpont jeladó csere! Hibakód nem lett kivillogtatva?
 4. Fogyasztás

  Látod, csak van trükk erre. Nyilván a vezetési stílus is meghatározó, de ennyire........ főleg alap motorral. Trükk nélkül nekem kicsit sántít....
 5. Fogyasztás

  Nem a telhetetlenség, csak a trükk ismerete hiányzik. Nekem a lélektani határ 5 liter, minden ami az alatt van az már + öröm. Meg ki ne szeretné, hogy a kocsija minél kevesebbet fogyasszon.
 6. Fogyasztás

  Ha megtennéd, akkor megköszönném. Én olajat is 10 ezrenként cserélek. Alap rendszerrel 5 alá se tudtam menni soha, okosítással 4,5 volt a max. Mai adat Mezőberény - Nagykanizsa 4.77, 75% pálya, közúton éjszaka 95 km/h tempomattal, pályán 110 km/h tempomattal. Ott valami más trükknek is lennie kell. Én Alföldön lakom OMV maxxmotiont tankolok napi 40 km ingázom és közelébe se vagyok a 4 egésznek sem. pedig nem melegítek, nem forgatom 3000-ig. 260 ezer km van a motorban. Minden szürő, minden cserélendő dolog ( olaj, üzemanyag, levegőszürő cserélve 10 ezrenként). Egy szó mint száz, kérdezz rá mert érdekelne a dolog. Ingáztam vele napi 100 km-et is 4,5 alá akkor se ment az Alföldön sem. Valami csel van itt a dologban, kíváncsi vagyok ahogy szerintem a többi dízeles is, hogy micsoda.
 7. Fogyasztás

  5-ben 2500-nál olyan 100 - 105 körül rémlik a sebesség óra szerint. De ez a fogyi alap "oprendszerrel" számomra elképzelhetetlen, főleg, hogy ennyi benne a km. Vagy valami más a trükk.....
 8. Fogyasztás

  Nekem még nem sikerült 4,5 alá tenni pedig optimalizálva is van. Üzemanyag milyen? Hol tankolsz?
 9. Fogyasztás

  Azt a 4.08 hogy sikerült?
 10. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Volt egy leírás képekkel, valahol visszább megtalálod, de elég hosszadalmas meló a helyén lecserélni. Nem lehetetlen.... Más: Olajat cserélek éppen, és a kocsi alatt fekve észrevettem, hogy az első motortartó bakom alja olajos. Megvan az olajfolyás helye, ez pedig a turbó szívó oldalánál található. Nosza leszedtem a turbócsövet, hogy kitakarítsam, meg ráhúzzak a bilincsre, na mondom ha itt vagyok megnézem a turbótengelyt. Azt tapasztaltam, hogy kottyan, nem nagyon de kottyan. Hosszanti irányba nem mozog. Mi lehet a tűréshatár? Motorban 259 ezer km van, gyári turbó. Kezdjek aggódni? UPDATE: Közben utánnaolvastam azt írják, hogy radiális irányban ok a lógás, axiális ( tengely) irányban van gáz, de úgy nem mozog.
 11. Általános műszaki problémák!

  Milyen motor?
 12. Javaslom, hogy próbáljunk meg hasznos funkciókat összeszedni, aztán ezen a vonalon menjünk tovább. Nyílván Full HD filmet, nem tudunk a TID-re kitenni . Szerintem : - BC dolgok megjelenítése ( pillanatnyi fogyasztás, átlag fogyasztás, víz hőfok, stb.) - Mp3 lejátszás ( TID-en számcím kijelzéssel)
 13. Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de nézzétek el. Képes ez az "Artu" akár MP3-at is lejátszani? Mert akkor.......
 14. Egész jó kis információ bomba. Szerintem sokunkat érdekelni fog, többek között engem mindenképpen. Várom a további infót erről. Gondolom, ha a fórumtárs megírja a programot, esetleg közkincsé teheti majd, gondolom egyszerűen fel kell majd tölteni a kis kütyűre és kész. Csak így tovább!
 15. Általános műszaki problémák!

  Próbáld meg az Így csináldba vagy a Haynes ( asszem így kell írni) manualba. Nincs jobb ötletem. ( ma voltam Opeléknál, és konstatáltam, hogy a rezsióradíjuk 10 720 Ft..... inkább húzd meg magadnak szerintem....)
×