laci1978

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  187
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

laci1978 last won the day on June 25 2013

laci1978 had the most liked content!

Hírnév

20 Segítőkész

laci1978 névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1978-02-05

Város, Autók

 • Autó(k)
  Opel Astra G z14xe Comfort 2002-es évjárat
 • Város
  Szigetszentmiklós

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Szigetszentmiklós

Legutóbbi látogatók

1.556 profile views
 1. Én gyári tárcsákat és betéteket vettem! Ezen van valamilyen bevonat az biztos! Valami száraz fehér porszerű édeskés illatú réteg!
 2. Sziasztok! Egy gyors kérdés! Tudja valaki hogy mivel kezelik le az új gyári féktárcsákat? Valami porszerű tök jó illatú anyag van rajta! Le kell ezt mosni féktisztító folyadékkal előtte mielőtt felraknám vagy maradhat rajta és majd leég róla?
 3. Sziasztok! Volna egy kis problémám! Rá nem tudok jönni mi adhatja ezt a hangot menet közben bizonyos kormányállásnál! https://youtu.be/K3Kaw3xW-XU Érdekes hogy csak ha negyed fél fordulatot tekerek a kormányon jobbra akkor adja csak ezt a hangot! Szervó olaj szintre gondoltam utána is kellett tölteni egy keveset de ez a hang nem szűnt meg!
 4. Szia! Igen jó lesz köszi szépen!!!!
 5. Szia! Én jártam így! Előbb meghalt a 2-es szondám az cserélve lett utána 1-2 hónap múlva meghalt a katalizátorom! Hát ha rám hallgatsz nem várod meg hogy a katalizátor meghaljon! Én nagyon megszívtam! 100Km -ről kellett haza vontatni a járgányt mert menni nem lehetett vele úgy fojtotta a motort. Az én katalizátorom úgy szétégett hogy totál eldugította a csövet és semmi kipufogógáz nem jött hátul a dobon,de minden máshol igen. Még az olaj betöltő sapkán is füstölt.
 6. Köszi! Ez még jó is lehetne de ebben nem az a biztosítéktáblának a leírása van! Ebben függőlegesen vannak a biztik és 41-ig van számozva! Amit én linkeltem a vízszintesen vannak a biztik és 50-ig vannak számozva. A kiosztása ugyan az lenne a kettőnek? 42-47-ig milyen biztik vannak?
 7. Sziasztok! http://kepkezelo.com/images/bs3k57imjjoe6fsgkhvp.jpeg Nincs véletlenül valakinek a képen látható biztosítéktábla biztosíték kiosztásának leírásáról?
 8. Sziasztok! A gyári gyújtó gyertyát már a Champion gyártja? Ma vettem 4 db Opel FLR8LDCU kétpólusú gyertyát és csodálkoztam hogy az eddigi három OOO vagy 000 helyett Champion felirat van rajta és GM logó.
 9. Én Bosal közép és hátsó dobot vettem végül és meg vagyok vele elégedve!
 10. Én Bosal közép és hátsó dobot vettem végül és meg vagyok vele elégedve!
 11. A legtöbb esetben nekem is ez a véleményem az utángyártott alkatrészekről! De szerintem a GM nem gyárt kipufogó dobot. Nem tudom ki lehet a beszállítójuk kipufogó téren!? De gyanítom hogy vagy a Bosal vagy a Walker. Így nem sok értelmét látom pont dupla áron megvenni ugyanazt a dobot csak a GM logó miatt!
 12. Sziasztok! Hátsó kipufogó dobot kellene cserélnem! Ti melyiket ajánljátok? Walker vagy Bosal? A Walkerről olvastam hogy azonos szinte a gyári dobbal az ellennyomása. Érdemesebb azt venni akkor?
 13. Na sikerült levennem a leömlőt! A katalizátor szanaszét van benne törve! Neked hogy javították a katalizátort? Bele lett hegesztve egy univerzális? Valahogy most nincs kedvem 330 ezret kiadni egy új gyári katalizátorra,mert lassan nem ér annyit az autó! Javítás után se volt semmi hiba lámpád? Jó volt vizsgán az Co érték?
 14. Lehet ideglesen használni az autót ha kibelezem a katalizátort? Nem akarom hosszan így használni csak addig a 2-3 napig míg meg nem kapom az új katalizátort? Nem fog hibát dobálni katalizátor nélkül? Nem vágja szét kontroll szondát?
 15. Igen szerintem egyre gondolunk! Én is ott kezdtem el szétbontani de nem egyszerű mutatvány ezt egy 14 éves autón kivitelezni! Keményen össze vannak rohadva a csavarok és hely sincs igazán! Ha 100 % biztos lennék abban hogy a katalizátor a szar akkor alulról széttörném a kerámiát és kiszedegetném a darabokat lentről és a leömlőt le sem venném!