Jump to content

Apamoly

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  25
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Apamoly névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc
 • Születésnap 1976-08-20

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Magyar

Város, Autók

 • Autó(k)
  Ascona
 • Város
  Hajdúszoboszló

Legutóbbi látogatók

1.958 profile views
 1. Debreceni Villámtalik

  Uraim! Ha már nem sikerült eljutnom a mikulás napi talira, amiért külön elnézéseteket kérem, mert ezerrel ígértem, hogy ott leszek, engedjétek meg, hogy meghívjalak benneteket holnap ( dec. 18.) estére, a Kaptár nevű helyre, ami Debrecenben, a Domb utcán található, ahol játszunk a szinte kizárólag saját számokat játszó, Referendum nevű zenekarommal. Kezdés 20.30 órakor. Az este másik fellépője a Jericho lesz, ők a saját szerzemények mellett klasszikus rockszámokat is játszanak ( Lord, P. Box, P. Mobil...).A belépő ára sajnos nem rajtam múlik, így 500 pénz lesz. Egy, a koncerten nem hallható dal előzetesnek: http://www.youtube.com/watch?v=C6G_k--8f48 Mindenkit várunk sok szeretettel! Üdv: Csab
 2. Chat

  Gratulálunk és jó egészséget kívánunk nektek! Kata + Csaba
 3. Chat

  Köszönöm! :-)
 4. Chat

  Kedves márkatársak! Áldott, békés karácsonyt kívánok Nektek!
 5. Ascona

  Szia! Megoldást sajnos nem tudok mondani, viszont az http://www.asconaclub.hu/ oldalon van egy csomó infó, meg egy fa..a fórum, ahol hozzáértő emberek biztos tudnak valami okosat mondani, ha itt nem sikerülne. Sok szerencsét!
 6. Autós múzeumok

  Igen, Rolls-Royce van a képen Brezsnyev elvtárssal ( ő csókolózott Kádárral anno egy választási plakáton) a hátsó ülésen, de a miértjét sajnos én sem tudom. :-( Riga lakosságának több mint a fele orosz és nem nagyon szeretik egymást a lettekkel, lehet talán kitolásból. Mindenesetre utánakérdezek. A limóknál ott van Sztálin, meg egy gondolom amerikai valaki, egy amerikai autó mellett, ők tuti "díszek".
 7. Autós múzeumok

  Köszi! Ha arra jártok, ne hagyjátok ki. Hihetetlen a hely, és élőben még durvább! Kisebb orgazmus. :-) Három Izs motorban néztem meg a kilométeróra állását, 5, 9, 11 km-ek voltak bennük. Azt hittem lepetézek! Tudom, múzeumi példány, de ilyet akkor sem láttam még. És ez csak egy pici részlet.
 8. Autós múzeumok

  Nyáron Rigában jártunk, készült néhány finom kép: http://picasaweb.google.hu/csabasandor1976...CLW-h77c__LgdQ# Ez pedig a honlapja: http://www.motormuzejs.lv/pub/?lang=eng
 9. Chat

  Hali! Nálam nem akartok betonozni ha már ennyire belejöttetek? :-)))) A garázs még hátravan. Endlos! Sok boldogságot nektek!
 10. Chat

  Csatlakozom! Sok boldogságot kívánunk mi is! Csaba+Kata
 11. Chat

  Például hétvégén egyik délután?
 12. Chat

  Leég a pofámról a bőr! Ennyire szétszórt nem lehetek! Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek! :lol: Csaba+Kata
 13. Chat

  Ez a legkevesebb.
 14. Chat

  Én is szeretem a Rolling Stonest! :-) Pénteken visznek Pestre, a Margit-szigetre, ha buszon el tudom hozni, meg a sziget közelébe tudod szervezni az illetékest (nem lesz időm messzire menni), szivesen elhozom neked. Ja! Hogy a bánatba tudod ezeket a kis vigyorgó pofákat beilleszteni? :-)
×