Jump to content

oggy

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  704
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  4

oggy last won the day on Augusztus 3

oggy had the most liked content!

Hírnév

33 Segítőkész

oggy névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1971-12-19

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Attala
 • Érdeklődés
  ótók, motrok

Város, Autók

 • Autó(k)
  Y17DT 2001 Comfort
 • Város
  Attala

Legutóbbi látogatók

1.581 profile views
 1. A Francia autó témához:Cimbimhez most vittek javításra egy egyöt décéji megányét. 2010-es autó, egygazdás, 130e km van benne. CSAK prémium gázolajjal jártak vele, hidegen nó padló, 10 ezrenként olajcsere. ÉS most főtengelycsapágyas lett a teknika
 2. Volt itt szó fentebb a G és a 2es Fóka közötti különbségekről. Volt 06-os, 2es kombi fókám 5 évig, a pozitívumok:irtó jó futómű, fékek, kormánymű, kényelmes és nagy utas/csomagtér, viszonylag frissebb forma kívülről. A negatívumok:az első a dízelmotor, na az egy francia hulladék! (1,6 benzin az jó!), az ajtókárpitok full műanyagok, brr.., szegényes felszereltség, rohadó első sárvédők. Röviden ennyi. A 3 f-es mondást viszont azóta még komolyabban veszem!!!
 3. Igen felhúzta, de csak a vezetőoldalit. Azt próbáld még megcsinálni, hogy gyújtáson nyomd tovább az ablakemőket, még azután, hogy felment az ablak, egészen addig, amíg nem hallasz egy halk kattanást, s ezután "elvileg" le-fel is automata lesz az ablak.
 4. Tavaly csináltam ezt az előtöltés állító szelep cserét. Nincs az a pénz amiért még egyszer nekiállnék! Egy jó fél napom ráment, irtó vacak helyen van!
 5. .. igen, motorozni jó..
 6. Mondjuk, énis imádok barkácsolni, szerelgetni (az a szerencse az én vasam gyárilag se egy fapados darab), meg ugye mindenféle fórumot bújni, de van egy határ, ami fölé nem megyek! Nekem igazából a motorozás hobbim.
 7. Ha hátra, állandóra beültetek egy hosszúkezű és gyors embert aki eléri egyszerre mindkét ablaktekerőt, akkor a hátsókat is felfogja húzni, (meg akár leis, bibííí) ! Merthogy a hátsó ablakok villanyosításával utólagosan nem fogok kínlódni az hótziher! A tempomatot azt még beraktam utólag, de csak azért mert minden elő volt készítve gyárilag, meg még ezt a csukom azt felhúzza, aztán itt nekem elég a fullosításból!
 8. Szia! Parancsolj! Azért csináltam róla képet, mert gondoltam hátha más is belevág ebbe a mutatványba! A dióda talán 1N4007 volt? Nincs nagy jelentősége, mert nem folyik át rajta nagy áram. free image hosting
 9. Tegnap 15 Forintból komfortosítottam a záramat ! Annyiért vettem egy diódát, s azt beleforrasztottam a megfelelő lábakra a központizár vezérlőben és tárám, messziről zárásra felhúzza mindkét első elektromos ablakot!
 10. Akkor irány a hahu! Szűrés 1,7 Dti kombira, aztán hajrá . Bátran merem ajánlani, nekem már a 2. ilyen van, első kombi volt, de azt barom fejemmel eladtam a szutyok ford miatt! A mostani 5 ajtós, ez se rossz, de a lengetős kasza meg a bicigli nehezen megyen bele.
 11. Ford hmm.., azzal vigyázni kell! Mondeo nagy teknő, benzinesbe leeszi a hajad, dízelt meg már épkézlábat nemkapsz a régi adagolós Tddi motorral. Az 1,8 meg 2,0 nagynyomású Tdci meg egy betegágy! Nekem volt 1,6 Tdci, II-es fóka kombim, amig jóvolt addig szerettem, de eccercsak kezdett elszaródni minden, és csomó zsé belelapátolása után eladtam azt a sz@rt!Ha Ford akkor 1,6 benzin, de a második szériából, azok már kevésbé rohadnak.A helyedben vennék egy jó állapotú 1,7 Dti kombit, s levan gond mindenről! Belefér a bicigli, keveset kajál, megbízható a motorja, a pár típushibáját viszonylag egyszerű orvosolni. De ez csak az én szubjektív véleményem!
 12. Oké oké kupéról volt szó, de én csupán a többi karosszéria változat előnyére s hátrányára próbáltam felhivni a figyelmet.
 13. Igyvan, lehet venni 7 kilóért is autót, csak ki kell fogni, 2 éve ennyiért vettem én is, a nevemre irva, 1,7 Dti Olaszból van, kaszni, motor jó, azóta 80 ezret beletettem, viszont hiába 5 ajtós a bicajomból ki kell nekem is vennem az első kereket, ha szállítani akarom.
 14. A Jófogáson vettem, de nem tudom van e a srácnak még, ha érdekel priviben meg tudom adni a számát. Pécsen volt a cucc, én el is mentem érte, mert közel van hozzám.
 15. Na mégiscsak megvettem az Opcom-ot! Ez is csájna klón :-)! Egy egész délelőtt küzdöttünk vele.Első körben, hogy Magyar nyelvű legyen, mikor ez megvolt utána meg a világért sem volt kapcsolat az autó meg a gép között, de egy Win. 7 felrakása ezt a gondot is megoldotta. A tempomatot egy kattintással aktivizáltam, meg a levegőirányító motorom hibáját is kiütöttem, és az is jó lett. Nagyon jó cucc ez, mindent tud és pofon egyszerű a kezelése! Csak az ecu programozásához kell a Carpass, de ebbe úgysem nyúlnák bele!
×