UPS

Általános műszaki problémák

1.081 hozzászólás ebben a témában

On 2017. 01. 12. at 19:49, tgabika76 írta:

Tetőablaknál nincsenek biztosítékok. Mi a kísérőjelenség? Van hiba? Tetőablak működik?

Nem működik es áram se megy oda + a belső világítás is elment

Módosítva : benassy991

Hozzászólás megosztása


Hozzászólás linkje
Megosztás:

Üdv a csapatnak!

 

Az alapjárat ingadozásra javasolták, hogy takarítsam ki az alapjárati motoromat. Valaki legyen olyan nagylelkű, hogy elárulja, hogy egyáltalán hol találom meg a motortérben! C20XE motorom van.

Hozzászólás megosztása


Hozzászólás linkje
Megosztás:

Hát ez nem lesz egyszerű... a motortér hátsó részében van, a hengerfej mögött, két gumicső és egy elektromos csatlakozó megy rá, de ahhoz hogy hozzáférj, le kell venned az SFI dobozt. Ilyet keress amúgy:

 

idlecontrolvalve.jpg

Hozzászólás megosztása


Hozzászólás linkje
Megosztás:

Köszönöm! Szétnézek arrafelé.

Hozzászólás megosztása


Hozzászólás linkje
Megosztás:

Sziasztok! Kérdésem a köv. lenne! c20xe hidegen csattog a hidrotőke az idő tartam változó! Melegebb időben 2 perc hidegebb több! Melegen már semmi hangja nincs ha meg van hajtva akkor se! Új olajpumpa,  Friss Liqui Moly 10w40 olaj! Köszönöm a válaszokat! 

Hozzászólás megosztása


Hozzászólás linkje
Megosztás:

Meg kell próbálni kipucolni a tőkét, ha nem segít, akkor csere.

Hozzászólás megosztása


Hozzászólás linkje
Megosztás:

Szeretnél hozzászólni? Hozz létre egy fiókot, vagy jelentkezz be.

Regisztrált felhasználónak kell lenned ahhoz, hogy hozzászólást írhass.

Fiók létrehozása

Regisztrálj egy új fiókot a közösségünkben. Nem nehéz!


Regisztráció

Bejelentkezés

Már felhasználók vagy? Jelentkezz be!


Bejelentkezés