Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Ki kicsoda, avagy ismerjük meg egymást...


grofbandi

Recommended Posts

Üdv mindenkinek, sziasztok!
Mivel nem találtam bemutatkozó topicot, ide írok magamról néhány szót. Nem csak azért regisztráltam, hogy kérdezzek néhány dolgot, az autó nekem a hobbim is, szeretek foglalkozni vele. A héten vettem egy G Astra Caravant Z22SE motorral. Az autóval kapcsolatban minden érdekel, elkezdtem olvasni a műszaki problémák c. topicot, aztán ha a végére értem, jön majd a többi. Örülök, hogy nagy tapasztalattal rendelkező emberekre találtam. Nekem ez a harmadik Opelem, előtte Calibra volt, régebben pedig Manta. Szeretem az Opelt, mert szinte minden kategóriában ott van, és mindenki számára elérhető autókat gyárt.
A mostanit 770-ezerért vettem, 200 ezer km. van benne, de meglepően jól viseli. A kárpit teljesen ép, szerintem hosszú távú utazásokra használták.
Amikor megláttam, kellemesen csalódtam, azt hittem, rosszabb lesz. Nagyon hamar megkedveltem, csendes, kényelmes, jól megy, stabil. Az elektromos gázt még tanulom... :D
Magamról még annyit: Gróf Andrásnak hívnak, autószerelőként tevékenykedtem kb. 14 évig, majd váltottam, most CNC forgácsológépeken dolgozom.
Motorozni is nagyon szeretek, egy VFR800-as Hondát nyúzok. És ha van elég szabadidőm, szívesen rakok össze maketteket. Jelenleg 12 db van, autók, motorok, kamionok.
Személyautók terén nem rendelkezem nagy tapasztalattal, teherautók, buszok, munkagépek inkább az asztalom.
Fontolgatom a klubba való belépést, és majd ha jobb idők jönnek, szívesen találkoznék Opel tulajokkal.
Köszi hogy elolvastátok!
András

Ui: az aláírásomra kattintva találtok képeket a mostani autómról, illetve írtam blogot az előzőekről.

  • Like 2
Link to comment
Megosztás:

No akkor sziasztok.Én is bemutatkoznék,ha már feszegettem e topic létrejött.Misinek hívnak.Helyileg békés megyei vagyok ,és ez a bajom,hogy mesze van minden tőlünk.

Munkámat tekintve,főállásban a 104-n dolgozom,mellékben meg faterommal csináljuk a családi mezőgazdasági vállalkozást.Szabadidőmben(ami nem sok van),peca.

Nem az első Opelem ez a mostani G astra(2.0Di),astrábol ez a negyedik,volt két C corsa,egy B vectra.

Szeretem az opelt,nagy bajaim még nem voltak velük,megbízható....(minek ragozzam itt).Szeretem a fórumot is,sok mindenre választ találok,amire meg nem,azt kiírom,és lesz rá!

Az autószereléshez értek egy keveset,nem viszem mindenért szerelőhöz,de a fő profilom(huuuuu :D )a mg.-i gépek szerelése.Alapvetően bárminek nekikezdek,amit úgy gondolom,hogy nem fog ki rajtam,de ha rosszul gondoltam,akkor service.

Na,hát ennyi rólam!

Lipi.

Ui.:Jó lesz ez a topic :)

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

Ugy illik én is dobjak ide nehány sort, mivel még nemrég vagyok itt.

Keménytökű alföldi parasztlegény vagyok, egy Debrecen melletti kis faluból.

Nyomdagépszerelőként dolgozok 10 éve, plussz 6 évig űztem egy kockaladát, úgyhogy nem áll messze tőlem a szervizelés.

 

Módosítva : szopcsi13
  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

Jó ötlet a topik, hogy nem nekem jutott eszembe?!

Dani vagyok, zuglói legény :D 77-ben születtem, és a mai trendek ellenére már feleséggel és 2 kölyökkel is bírok (illetve alig bírok...)

Nyomdai előkészítéssel (DTP) foglalkozom, imádom a könyveket/újságokat, (majdnem) mindent lenyomok a torkomon, amit a nyomdafesték megfestett.

2003-ban kezdtem egy Fiestával, azóta volt egy F Astrám, és most ez a G. Próbáltam mindig figyelni, hogy ne szívjak az öreg használt autóimmal, eddig

akár azt is mondhatom, hogy bejött, mert nagyot még nem koppantam velük (9 évesen vettem őket, a G-t meg 6 évesen).

Műszaki vénám nem sok van, ami van, azt kb. ezen a fórumon szedtem magamra, amit ezúton is köszönök Mindenkinek! Nélkületek egy csomó pénzt és tapasztalatot kidobtam volna az ablakon...

Az olvasgatáson kívül szeretem a jó filmeket, és a fő hobbim a bringa (közlekedési eszközként - is - használom, ezért amolyan ritka autósnak számítok).

ui: innen a fórumról 2-3 embert ismerek személyesen, de nem árt, ha több jó fej emberkét megismerek, szóval ismét gratula a topikötlethez!

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

Ha már sokan írtak akkor én sem maradjak ki a sorból. A teljes nevem Papp Róbert. Győrben élek. Karbantartó csoport-vezetőként dolgozok. Szakmám szerint gyenge és erősáramú technikus illetve másodszakmaként rendszer-informatikus vagyok. Nekem egy 1,4 es G sedanom van a fogyasztását leszámítva nagyon meg vagyok vele elégedve. Kezdetbe sok kérdés volt, de itt a fórumon mindenre választ kaptam és ezzel igen sok pénz a zsebembe maradt. Mivel amúgy sem vagyok etéren eleresztve ezért igen jól jött. Remélem továbbra is hasonlóan jó lesz a banda itt. Mindenkinek aki segített köszönöm nektek.

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

Szerbusztok

Donát vagyok,gépésztechnikus,gépszerelő,lakatos,hegesztő(TÜV minősitéssel),és egyéb barkácsoló művész :D

Nagy vándorló vagyok,eredetileg mádi vagyok,majd lettem miskolci,majd sajószentpéteri,most tízenéve a Pesten élek.

Jelenleg rozsdamentes nagykonyhai gépek alkatrészei és komplett gépeket gyártó cégnél vagyok művezető 4. éve

Emelet csinálok biztonsági rácsokat ,korlátokat,fűtés szerelés,villany szerelés mellék állásban

Előtte munkaerő kölcsönző cégnél dolgoztam és emiatt rengeteg helyen dolgoztam:ikarus,lindab,ganz,mátrai erőmű,stb....

Mint jó munkás ember én is megjártam külföldiát:Horvátország,Németország,Svédország.

Első autóm B corsa c12nz-vel imádtam annak ellenére hogy belenyúltam rendesem....

Jött az az elhatározás hogy akkor nem költök többet a corsára...így lett a G astra.(ezt még jobban imádom)

Van három macskám,Boxi,Niki, na meg a fő macska Nati :)

u.i.:Ha eszembe jut még valami akkor bővítem

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

Sziasztok!

Sanyi (Alex) vagyok, 1975-ben születtem, szobafestőként dolgozom, jelenleg Veszprémben élek, de munkámból kifolyólag sok helyen megfordultam már országon belül és kívül. Hobbim... az autó. :D

Hét éve váltottam a villámos márkára, az eddigi Opeljeim: 1995-s F Astra hachback(c14se), azután egy baleset miatt rövid ideig 1993-s F Astra caravan (c14se), majd egy G Astra caravan, amit jelenleg is hajtok. Szerencsére eddig egyik sem okozott különösebb csalódást, amit talán az itt olvasott vásárlási tippeknek is köszönhetek... :)

Mind a előző, mind a jelenlegi autómhoz sok hasznos tanácsot, ötletet kaptam Tőletek, amit itt szeretnék megköszönni!

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

Akkor itt jön még egy Dani :D

83-ban születtem Budapesten, itt is éltem szinte végig (egy kb 3 éves szentendrei kitérővel).

Napi szinten az időmet egy pénzintézetnél töltöm el ahol az IT infrastruktúra nagy részét terelgetem, de mostanában főleg HP és Cisco megoldásokkal bírkózok.

10 éve vezetek mindenféle autókat, a kezdeti tanulóidőszak szüleim kocka Mazdáján majd egy (rover-)Hondán csúcsosodott ki.

Első sajátomnak tekintett gép egy 1.4si Astra F volt, amit kb 100e KM kocsikázás után adtam el, mikor már kezdett elfáradni. Nagyon sok km lehetett benne, de sokáig becsülettel bírta. Nagyon szerettem.

Amikor jöttek a problémák akkor felmerült egy lehetőség itt a fórumon, belevágtam, így került hozzám a mostani autóm, 1.4 Twinport ClassicII. Ezt is szeretem. :)

A fórumot már az F Astrám megvétele előtt is figyeltem, aztán mikor meglett az autó, beléptem a klubba, és itt vagyok azóta is (7 év).

Ez idő alatt sok segítséget kaptam itt sok embertől, akiknek talán sosem fogom tudni viszonozni ezt, de én is igyekszem népszerűsíteni a klubot ha van rá lehetőségem :)

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

Sziasztok!

Barnabásnak hívnak. '79-ben láttam napvilágot. Van feleségem és egyszem gyermekem (egyelőre :D). Végzettségem szerint gépészmérnök vagyok, jelenleg a General Electric állományát erősítem. Előtte dolgoztam erőműben és még korábban megalapítottam saját IT cégemet. Ezt 10 év után, tavaly adtam el. '96-ban dobtak meg jogsival. Szüleim autóját nyúztam először, majd boldog tulajdonosa lettem egy velem egyidős Trabant 601-nek :) Itt kezdtem jobban belemélyedni az autószerelésbe. 20ért vettem és majd 100at költöttem rá. A végén mintha Merkurból tolták volna ki, eredeti, csontszínű, minden cserélve, felújítva. 90-ért ment el :). Ezután Suzuki 1000ccm :D A fantáziám elszabadult! :P Nemcsak hogy soha nem járt szervizben (mindent az albérlet előtti parkolóban orvosoltam :D), de belevetettem magam a fiatalos tuning őrületbe :D A végén a gép kategória győztes lett a ringi gyorsulásin :o Majd gyári dob vissza és lecserél F-Astrára. Azt meg a mostani G-re, ami életem első új autója volt. Szerencsémre öcsém jól nősült és 20 éve a szakmájában dolgozó, megbízható, becsületes autószerelő az apósa (akit már ajánlottam is a fórumon). Azóta máshol nem is járt az autó. Sajna a vezérműtengely törést benyeltem, de ezen kívül más nagy problémám nem volt a géppel. Ez viszont fájt. Azt a r..hadt visszahívó levelet küldhették volna egy évvel hamarabb, de úgy is mondhatjuk, csak kicsit hamarabb kellett volna a fórumhoz csatlakoznom... most 300+e Ft-al és pár barna hajszállal többem lenne...

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

Sziasztok Sanyinak hívnak 87.-ben születtem, Szabolcs megyében egy kis faluban lakom. Közel 4 éve dolgozom a 107.-nél főállásban mellékállásban barkácsolgatok, megcsinálok mindent. Az első autóm egy lada samara volt amit nagyon szerettem jelenlegi autómnak 1.2 g astrának 2008 óta vagyok tulajdonosa. Nagyon szeretem ezt az autót ezt a típust gyakorlatilag életem második szerelme az autóm. /barinő után:)/ Nagyon szeretem szabadidőmben a fórumot olvasgatni, nagyon sok kedves embert lehet itt találni és ha valami problémám van az autóval kapcsolatban azonnali segítséget kapok. Egy rossz tulajdonságom van, mégpedig az, hogy szinte az összes fizum az astrám szépítgetésére költöm. :D

FOREVER ASTRA G!!!

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

Sziasztok!

Tomi vagyok a 77-ben születettek táborát erősítem. 2003-ig Ürömön laktam, azóta Kalocsán élek feleségemmel. Cukrászkodom. Autóim: Lada, Wartburg, Suzuki, B Corsa Como, C Corsa Combo, Omega és 2008 óta G Astra. A használt autók nem jöttek be, ezért döntöttünk egy új auto vásárlása mellett. Természetesen Opel és ár érték arányban Astra Classic II. A kezdeti hiányos összeszerelés kijavítása után, élvezzük és szeretjük. A Fórum rendszeres olvasója vagyok.

Üdv.

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

Máté vagyok és alkoholista! 2011. februárjában leszek 35 éves. 4 évvel ezelőtt, szakdolgozatírás alkalmával kerültem közelebb az alkoholhoz és ez a szenvedélyem azóta is töretlen. Előtte még elvégeztem pár egyetemet, ahol a megújulók még csak általánosságból határozták meg az életem. Függőségemet az alkoholhoz jól jellemzi, hogy mindig van pár liter párlat az autóban. Egyelőre nem vagyok nős, de ennek semmi köze nincs a szenvedélyemhez.

Skoda 105S, Trabant 601 kombi, BKV, DKV, VRS, Astra F 1.4 Caravan, Chrisler Stratus 2.5 LX, Astra G 1.4 Caravan

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

Andrásnak hívnak, Egerben születtem, de később a suli miatt felkerültem Pestre, azóta itt tengődök.

3 éve van jogsim, de csak másfél éve vezetek rendszeresen.

Mivel az Astra az első kocsi a családba, így rengeteg mindent tanultam innen a fórumról, fórumlakóktól. (Ami másoknak alapvető, nekem nem biztos :D )

Már régóta érdeklődtem az autók iránt, figyelemmel kísértem évek óta a használt autók alakulását, így a realitás alapján maradva a legésszerűbb megoldás volt számomra az 1.6os gép.

Azóta persze összenőttünk, igyekszünk megadni egymásnak amire vágyik (ő az élményt, én meg a karbantartást). :)

Hivatásomat tekintve szoftverfejlesztő vagyok egy kis cégnél immár 4 éve.

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

-Név: T. Lajos: corsIKa( a CORSA szó módosított,értelmezhető változata.kiejtése:korzika)

-Szül: 1969

-Hely: Hajdú-bihar

-Meló: Teherszállítás,vasúton.

-Mód: Gyerekkortól kezdve fanatikus autórajongó,az a típus aki motorhang alapján,behunyott

szemmel megmondta a kocsitípust.(akkor még könnyű volt:Lada,Trabi,Skoda stb...)

Felnőttkorba lépve félprofi autócsereberélő,az első saját Kispolszkitól indulva fejlesztette

fel kb. 20(2 P.Fiat,Citroen bx,2 renault,Lada,Wartburg,több Opel,sokra nem emlékszem)

autó csere után az új Corsáig,sajna a kisautó,balesetben elhalálozott(ami után a nevét is szerezte).

A fórumba 2005 óta írogat több kevesebb sikerrel.Inkább elméleti mint gyakorlati autószerelő.

Jelenlegi autó :Astra G. 1.6 automata

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

Nevem Bán János. 1980-ban születtem Enyingen. 1999-ig Mátyásdombon laktam, majd 1999-2007-ig Kislángon. 2007-ben Csongrádra költöztem és azóta itt élek párommal. 1998-ban a székesfehérvári Ybl Miklós középiskolában (Ma Kodolányi János Középiskola) végeztem mint autószerelő de soha nem dolgoztam a szakmában. A kisebb szerelési dolgokat magam csinálom az autón, ha mélyen bele kell nyúlni akkor viszem szerelőhöz :D 10 éve lakatosként, hegesztőként dolgozom. Van egy hegesztő végzettségem is, TÜV minősítéssel.

2003 óta van jogosítványom. 4 évig egy 9 személyes Ford Tranzitot vezettem. 2007-ben vettem első autóm egy Skoda Favoritot, amire a tanulópénzt ráköltöttem. Majd 2008-ban vettem használtan az Opel Astra G 1.4 Caravant Szegeden 64.000km-el egy öreg bácsitól, amit nem bántam meg. 2009-ben belehajtottam 50.000km-t. Ezalatt egyszer hengerfejes lett, meg egyszer gyújtótrafót kellett cserélni. Mindezek ellenére szeretem. Most 125.000km van benne.

Egy darabig még biztos megtartom. :)

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

hy all

Csabának hívnak ,Nagykanizsán élek a szakmámat tekintve :autószerelő de egy nyilászáró cégnél vagyok művezető inmár 13-éve,az volt régi gépek:golf, fiat bravo, fiat stilo dynamic felszereltségü de el kellett adnom mert egy rakás sz.....r volt az összes elektronika gajra ment benne, meg kész voltam a fedélzetitől hogy mindért sipolt és 6 éves volt az auto!hogy idöben eladtam és akkor vettem egy astra g caravant, mert a kétgyerekkel igy jobban elférünk benne,igaz 10 éves de megbizhato embertöl vettem eddig nem csalodtam az autoban, csak az elektromos fütésfütéscsap szurt ki velem de megoldottam a kérdést!!:D

na röviden ennyi lenne:)

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

B.U.É.K!

Richárdnak hívnak. '72ben születtem és egy pénzintézetben IT-s vagyok. x86 infrastruktúra, MS alkalmazások, SAN, storage és hardware virtualizáció (Vmware) foglalkozom.

Feleségemmel és majdnem ötéves kislányommal Budapesten élek kertes övezetben.

'91óta van jogsim. '95-'05-ig mantámat építgettem(custom lexmaul wide-bodykit, 2.2WEBER DCOE, állítható KONI futómű, fokolt vez. tengely, kisebb könnyű szinter kuplung, könnyített főtengely!, olaj hűtés, stb..), amelyet néhány serleg elnyerése után és család bővülés miatt, lecseréltem egy EUkék Astra G Bertone Cabriora (Z18XE).

Több mantás találkozóra jött egy német tag akkoriban cabrio mantával és mivel elcserélni nem akarta, a cabrio élmény, meg vonzott, azóta rabul ejtett, így a váltás nem is lehetett más.

Ha nem álsz fejre még biztonságos is a négy légzsák miatt. Horvátba is elvitt kislányommal a hátsó ülésen. Csomiban pótággyal, babakocsival, műanyag gyerekmotorral, stb....

Ha a tető fent van, akkor annak a helyére is befér két jó nagy sporttáska meg egy szatyor. Helyszűke az nincs.

A tempomat fantasztikus, az ülés fűtés is télen jól szolgál a fekete full bőr recarokban, a multikormányt is imádom. A tető meg három rétegben szigetelt és télen baromi meleg tud benne lenni.

Ezen kívül áll még a garázsban pár épített bicaj és pár robogó is. És ha jobb év lesz az idei, akkor egy roadster is érkezik melléjük. Valamit mindig szerelni kell, nem?

Bár mostanában leginkább a ragasztó fogy a gyerekjátékokra, melyek valamiért mindig elhagyják az alkatrészeiket. :D

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

Sziasztok!

Hol is kezdjem...

Nándi a böcsületes nevem, 75-ben születtem, pár éve Sajószentpéteren élek családommal (feleség+ a 3 éves tündéri kisfiúnk).

Munkámat tekintve, a 107-es segélyhívón keresztül vagyok elérhető, 13 hosszú éve... :D

5. éve vagyok Opeles, egy 92-es fapad F-fel kezdtem, ez volt az első saját autóm, ennek megfelelően szerettem is nagyon, de a jó c14 NZ motorról lerohadt a bódé :) . 2 év után szemezgettem egy Merivával, amit az orrom előtt vittek el, a szívem bele is szakadt... (1.8-as moci 125 lóval, fekete metál,gyári 17-es kerekek, digit klíma, kevés km, gari, stb). Ezért 2008 decemberében beruháztunk egy új G-be, amivel többé-kevésbé meg vagyok elégedve, vagy inkább kevésbé. Mindig van vele valami apró bibi. Eddigi "együttélésünk" során volt egy klíma töltés, teljes kuplung-szerkezet csere, stb. A belterében mindig zörög valami, az ülés finoman szólva is kényelmetlen, halál idegesítő, most a változatosság kedvéért "kint" is kopog valami, pedig vigyázok rá nagyon. Lehet érzi, hogy a szerelmünk csak egyoldalú... :)

"Hivatásomból" kifolyólag sok márkát vezettem már, sacc per kábé 300-400.000 km már van a lábamban, imádok vezetni. 14 évesen vettem meg az első autós újságot és azóta "autómeleg" vagyok :D Minden érdekel, minden gyártmánnyal kapcsolatosan.

Ezek mellett szeretek bringázni, horgászni, amennyiben időm engedi.

A fórumot évek óta figyelemmel kísérem és nagyon sokat tanultam Tőletek, amit nagyon köszönök utólag is..

B.Ú.É.K.

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

Sziasztok!

Zoltán vagyok, 1969-ben születtem, informatikus mérnök vagyok. Régebben rendszergazda voltam, adatbáziskezelőket fejlesztgettem, manapság egy saját kis céget viszek.

Még voltam kisdobos, meg úttörő is... :D, melyekben akkoriban is a KÖZÖSSÉG volt a lényeg. A szakmai részén túl ebben a fórumban is ezt tartom a legfőbb üdvözlendőnek, meg a segítőkészséget.

24 éve van jogosítványom, pár százezer kilométert beletekertem már Trabantokba, Ladákba, Opelbe. A családban mindig volt aktív autószerelő, úgyhogy kisgyerek korom óta mindig leskelődtem a "nagyoknál" motorgenerálnál, mindenféle buherálásoknál, ami azóta is érdekel, de inkább elméleti szinten.

Régebben a Trabantomat nagyon szerettem, igazi őszinte kis kartondoboz volt: nem akart többnek látszani, mint ami. Mostanában a G Astrámmal vagyok így: az utolsó, jó ár-érték arányú típusok közül valónak tartom, amit már 10. éve terelgetek. Igaz, egy komplett motorgenerálba belecsúsztam vele, de egyelőre mindenképpen megtartom.

  • Like 1
Link to comment
Megosztás:

Üdv skacok!

Az év első munkanapján, a fokozott munkatempóban annyi időm is van, hogy ide írjak hozzátok.

Dani vagyok, 86-os születésű Gödön tanyázó visszafogott, csendes megfigyelő. Első kocsim a fatertól megvásárolt 2002-es G Astra, amit a mai napig hajtok. Egyszer már sikerült megtöretnem, de szerencsére helyrepofozták. Mindig is érdekeltek az autók, de mióta ezt a fórumot olvasgatom, még jobban érdekel, hogy mi micsoda és hogyan működik.

Eredeti szakmám számítástechnikai technikus, de ezzel csak maszekba foglalkozom. Egy állami tulajdonú villamosipari cégnél dolgozom, tehát végzettségemmel ellentétben itt a villany rázósabbik oldalán állok. Bár a számítástechnika ma már mindenhol ott van.

Valójában pár kérdésem miatt regisztráltam ide, mivel láttam, hogy itt az ember valóban segítséget kaphat. Persze, ha tudok, én is szívesen segítek mindenkinek.

BUÉK mindenkinek!

Dani

Link to comment
Megosztás:

Zsolt vagyok

Bp. 17 kerület. Számtech boltba dolgozok

Autókhoz nem nagyon értek :D de tudásomat folyamatosan próbálom bővíteni

használt autóként életem elsője egy I-es Fiat puntó volt amin nem kevés pénzt buktam, mert vmi mindig elromlott: ekkor jött az ötlet vegyunk uj autót és a szervízdíjat inkább részlet fizetésre használom

Családban volt egy corsa (amivel semmi gond nem volt), de nekem az kicsit így gyakorlatilag nem is volt kérdés astra lesz.

8 Km -es autóba beülésnél csak egyszer volt jobb, amikor az uccsó csekket feleadtam a postán :)

Fórumon is 2004 óa vagyok jelen, tudás nemlétében inkább csak kérdésekkel

Nem tervezett beruházás eddig csak egy dudarelé és hőfok jeladó volt

Link to comment
Megosztás:

Sziasztok!

Szabi vagyok 25éves! Győr mellett lakom menyasszonyommal :D ! Győrben egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozom Junior Java fejlesztőként immár 2éve, ahol JavaScript, GWT Ext stb. kliensoldali keretrendszerű és J2EE, EJB3 szerveroldali webes alkalmazásokat fejlesztünk Tomcat és Glassfish webszerverekre, emellett különböző portálmegoldásokkal is foglalkozunk, természetesen minden Oracle adatbázisokon nyugszik.

Kicsi korrom óta érdekelnek az autók!! Szeretek szerelgetni is! Egyetemi éveim alatt volt egy VW Corradom, amit szerettem, de a sok problémája miatt el kellett adnom ezután vettem át szüleimtől az Astrát, amit 2001-ben 1éves korában vásároltunk. Azóta átesett némi csinosításon :), de nem tervezem, hogy komolyabb összegeket ölök bele, mert már elmúlt 10 éves és van benne 165000km! Amúgy meg vagyok elégedve vele, eltekintve, hogy Ősszel becsúszott egy hengerfejezés ...előfordul! Próbálom a legjobban karbantartani, nem szeretném elhanyagolni, ha előjön valami hiba, azt általában azonnal javíttatom!

Mióta regisztráltam a fórumra nagyon sok hasznos információt szereztem itt és szeretem csak úgy olvasgatni is, jófejnek tartom az itt "tanyázókat" is, emellett megpróbálom leírni a tapasztalataimat a felmerült problémákhoz!!

Szóval én itt vagyok!!! :)

Üdv

Link to comment
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
×
×
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.