Jump to content

Opeles Összefogás 2018

forumadmin

80 views

A siker alapja a közösség! Fogjunk össze egy jó ügy érdekében! A Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete idén is megrendezi az Opeles Összefogás elnevezésű karácsonyi adománygyűjtő akcióját.

Előzmények

A gyűjtőakció 2018-as  kedvezményezettje a Szent László Kórház-Rendelőintézet Gyermekinfektológiai Osztálya. Adományainkkal szebbé varázsolhatjuk az ott kezelt gyermekek karácsonyát és könnyebbé tehetjük számukra és a velük ott tartózkodó szüleik számára az intézményben eltöltött napokat. Kérünk benneteket, hogy adományaitokkal csatlakozzatok hozzánk! Országos adománygyűjtő hálózatot hoztunk létre, hogy az ország minden pontjáról tudjuk fogadni a felajánlásokat. Az adománygyűjtés menetéről, friss hírekről folyamatosan tájékoztatást adunk. A beérkezett adományokat ünnepélyes keretek közt adjuk át a kórház részére. Az adományok jellege: Csak tárgyi jellegű adományokat várunk!
Web: http://opelclub.hu/osszefogas/
FB event: https://www.facebook.com/events/283520795604236/
Fórum: 

 1 Hozzászólás


Recommended Comments

A gyűjtés DECEMBER 17-ig tart. Gyűjtőpontjaink eddig a napig tudnak fogadni adományokat.

Az átadás várhatóan december 21-én fog megtörténni.

Az eseménynél leírt eszközlista az alábbiakkal bővül:

 • műanyag, sterilizálható cumisüveg szopókával (cumival)
 • nyitható, lemosható kempingágy a szülők részére
 • melegítő párna (pl. meggymaggal töltött)
 • tátika szennyes tároló, min 60 literes
 • minibárszerű-méretű kis hűtőgép
 • kisméretű mikrohullámú készülék
 • játékok, mesekönyvek, stb (tisztítható, fertőtleníthető. használt játék esetén tisztítottat és jó állapotút fogadunk be)
 • babaápolási szerek (fürdető, sampon, popsikrém, olaj, fogkefe, fogkrém, olló, fésű stb.)
 • pelenka (textil és eldobható is. minden méretben)
 • digitális lázmérő
 • előke
 • gyermek evőeszközök (műanyag)
 • gyermek és felnőtt ágynemű (pléd, párna, lepedő, takaró stb.)
 • papírzsebkendő, papírtörlő, toalettpapír
 • baba- és gyerekruhák (minden méret. használt ruha esetén tisztítottat és jó minőségűt fogadunk be)

A kórházi körülményekre tekintettel ezek közül csak újakat tud az intézmény befogadni. Bármilyen játékot szívesen fogadunk, de az infektológiai profil miatt elsősorban mosható (fertőtleníthető) játékokat szeretnénk. 

Ha adomány ötleted van, de nem vagy benne biztos, hogy megfelelő vedd fel velünk a kapcsolatot! opelklub[kukac]opelklub.hu vagy MOTE FB oldal, üzenet. 
http://opelclub.hu/osszefogas/gyujtopontok.html

Share this comment


Link to comment

Szeretnél hozzászólni? Hozz létre egy fiókot, vagy jelentkezz be.

Regisztrált felhasználónak kell lenned ahhoz, hogy hozzászólást írhass.

Fiók létrehozása

Regisztrálj egy új fiókot a közösségünkben. Nem nehéz!

Regisztráció

Bejelentkezés

Már felhasználók vagy? Jelentkezz be!

Bejelentkezés


 • Legújabb Blog bejegyzések

 • Képek

 • Hozzászólások

  • Igen villany tükröm van, elsősorban nem is a motoros állítás miatt, bár amikor szegély mellé parkolsz jól használható ha az anyósoldalit teljesen lefordítod, mert lelátsz a kocsi mellé. Leginkább a lefagyás, párásodás miatt cseréltem át. Egy darabig csak a fűtés volt bekötve nyomógombbal fúró akkuról: Sajna elég feltűnő a javítás mert ezüst a javítófesték színe, és szélesebben ajánlott kenni mint az eredeti szál pont a lehúzás veszélye miatt amit írtál. Esetleg ha veszel barna alkoholos filcet azzal meg lehetne próbálni eltüntetni. Vagy legalábbis hasonló színűre színezni mint ez eredeti szál.     
  • Arról az oldalról szereztem én is amit linkeltél, képmetsző és feltöltöttem ide a képet, nem ismerem az eredeti forrást sajnos pedig jó lenne- 
  • Ezek a leírások honnan származnak? Azt sejtem, hogy jelen esetben innen: https://workshop-manuals.com/vauxhall/ , de emiatt azt is kérdezhetném, hogy az ottani szervizleírások honnan vannak? Elérhetők ezek valahonnan ingyen vagy valami elfogadható összegért? Amit linkeltem oldal az tök jó, de gyakran nagyon macerás benne megtalálni dolgokat, ezért szeretném egybe beszerezni ezeket, valami könyvszerű formában (papíron vagy digitálisan).   Köszönöm 
  • Most villanyos tükröd van? Nem is tudtam...   Hát én nézegettem tegnap milyenek vannak, és ugyan jobb lett volna egy árnyalattal világosabb, de ez is nagyon tetszik. Szivacsos beige. Abból a szempontból mázlim van, hogy a garázsban leszedem, ott letakarítom, hazagurulok, és a panel pincében elég korrekt hőmérsékleten felragasztom. A tetősínnél beengedi a vizet, azt javítom, és mehet vissza. Még annyi lesz, hogy gondolkodom valami ledes tető világításban, akár komplett házzal együtt, ez miatt lehet faragnom kell, de ennek utánajárok, milyen lehetőségek vannak.   Ez hasznos infó! Talán a nagyobb kihívás nekem az lesz, hogy felmérjem a hibás pontokat. Csak úgy felületesen már megnéztem, néhány helyen megvan, de az oldalsó műanyag burkolatokat is leszedem, hogy jobban lássam. Színben mennyire eltérő az eredeti fűtőszáltól? Illetve ahogy láttam a totalcaros tesztet, valami baromi széles ragasztó sablon van hozzá, ami undorító! Nem is tudom hogy gondolták... Vettem maszkolószalagot, azzal kiragasztom szép vékonyra. A félő csak az, hogy mikor húzom le, talán a felkent " fűtőszálat " is húzom vele. ? 
  • Bizonyám, nekem a jobb tolató lámpám bacakodott vagy 2 évig, úgy ment át a kocsi műszakin, szerencsére nem tudták hogy mindkét oldalon kellene világítania.  Nem világított, mire kiszedtem volna az izzót meg kigyulladt, aztán már jó volt el sem aludt. Szemre az izzó tökéletes volt, és ha más áramforrásról próbáltam mindíg működött így nem gyanakodtam rá. El volt válva a wolfram szál az egyik lábtól, de olyan pici volt a rés hogy nem láttam, rázkódásra összeért és megragadt, így mire kivettem volna hogy megnézzem mindíg megjavult.  Állandóan a csatikat-kábeleket-foglalatot nézegettem mi lehet a hiba. 
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.