Jump to content

Opel Monza - Horváth Attila


forumadmin

Készült: 2013. január 18. péntek, 07:41

Utolsó frissítés: 2014. január 16. csütörtök, 08:06

KLUB: Magyar Veterán Opel Klub

 

Fiatal koromban is szerettem az Opel Típusokat. Családunkban volt egy szép Kadett C amit a Nagybátyám vett 0 la km teresen Bécsben.

 

1987.-be vettem egy Ascona 2000 SR típusú autót amit 2 évig nyúztam. Ezután több Rekordom volt. Szinte minden karosszériás és motorút hajtottam. 2000, tavaszán egy ismerősömnek említettem vennék valami jó nagy autót, nagy motorral. Ő tudta,hogy pár autót fel újítottam már. Ajánlott Egy MONZÁT ... Megnéztem , de igazán nem tettszett elsőre. De az Oldalamat fúrta, hogy mégis milyen lehet. Sok ismerőssel beszéltem és úgy döntöttem, hogy másnap délután odamegyek és be indítjuk és megyünk vele egy kört. Fél év állás után Új akkumulátort vittem , elsőre indult a motorja, gyönyörűen járt a 3 L .-es Motor. Mentünk egy kört és mondtam még gondolkodom rajta. Mert magasnak találom az árát.

gallery_457_458_118742.jpggallery_457_458_13522.jpg

Aznap forgolódtam , minden bajom volt. Másnap fel hívtam a srácot, hogy hozza ide nekem ,mert megnézné valaki. Már tudtam, hogy ő már csak busszal fog haza menni. Így is lett. Magamévá tettem ezt a 1984. 3000 es Monzát. ( jelenleg felújítása folyik )

Mivel nem lehetett a piacon találni , hirdetéseket bújva sem. én hirdettem , hogy keresek ilyen autót .Vagy tulajokat, eszmecserére. 2 év után találtam valakit. Lényeg évek alatt be szereztem még 5 db ot. Mondván nem lesz alkatrész pótlás, és tényleg ritka típus ez az autó.

gallery_457_458_27423.jpg

Jelenlegi autóm. Egy Fekete Monza, ebben 2500 - kicsit meg piszkált motor van benne. 3500 ös BMW elektronikával száguldozhatok. Ha lehet. ... Speer Difi, 16 colos alufelnit kapott. A Gyári nem igazán jön be nekem. Ezzel dögösebb.. Kilenc éve esett át teljes felújításon, 5 éven keresztül napi szinten közlekedtem vele. Ma már csak nyáron veszem elő, Kiránduláskor és Opelos összejövetelekkor, és ha meghívást kapok más klubok rendezvényeiken, kirándulásaikra megyünk..

Most már jobban figyelek rá, Kevesebbet hajtom, Óvom a kicsikét....

 

Módosítva : forumadminVisszajelzések

Recommended Comments

Nincsenek hozzászólásokSzeretnél hozzászólni? Hozz létre egy fiókot, vagy jelentkezz be.

Regisztrált felhasználónak kell lenned ahhoz, hogy hozzászólást írhass.

Fiók létrehozása

Regisztrálj egy új fiókot a közösségünkben. Nem nehéz!

Regisztráció

Bejelentkezés

Már felhasználók vagy? Jelentkezz be!

Bejelentkezés

  • Ki van Online?   0 Felhasználó, 0 Névtelen, 12 Vendég (Teljes lista)

    There are no registered users currently online

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.