Jump to content

Összes tevékenység

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. toma2105

  Általános műszaki problémák! - Astra H

  Üdv! Márkaszervízben megmondják 12.000 Ft-ért az összes kódot ami a kocsidhoz van. Forgalmi kell hozzá, meg hogy igazold, te vagy a tulaj. Máshogy nem tudod kideríteni.
 3. forumadmin

  Sebességváltó

  1
 4. forumadmin

  Sebességváltó

  Váltókar az ami "ugrál" remeg jól értem? Ha az 5. fokozatot nem írtad volna arra gondolnék, valamelyik motortartó bak haldoklik.
 5. forumadmin

  ASTRA J-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Bővebb információ kell, hátha ez alapján jobban tudnak neked segíteni a fórumozok. Melyik 1.4 motorra gondoltál? Szívó? Turbó? https://www.opel-infos.de/modelle/astra_j5t.html
 6. XEP legtöbbször akkor add ilyen hangot, ha szívósor műanyag alkatrészek elkoptak. Bővebben: https://www.szivosor.hu/tipusok/motorkod-szerint/z16xep/
 7. rohrigo

  Astra H TwinTop

  Kedves Laki! Nagy szükségem lenne a segítségedre. Határon túli magyar vagyok, nem igazán engedhetem meg magamnak, hogy a Gaal szervizhez forduljak. Opet Astra Twin top kocsim csomagtérajtaja nem záródik kulccsal és folyamatosan azt jelzi, hogy nyitva van, ami menet közben nagyon zavaró. Nyilván emiatt a tető sem működik, ami még inkább idegesít! Kérlek segíts, ha van egy kis időd rám! Már több mint egy éve nem tudtam megjavíttatni. Legalább a diagnózist tudnám! Üdvözöllek Horgosról, a magyarkanizsai községből! Röhrig Ottó (rohrigo@gmail.com)
 8. wookie

  Elektromos

  Az szép. Kicsi a világ. Két ünnep között most pont nem leszek itthon, 27-én megyek Sopronba, és elsejéig nem is jövök haza.
 9. forumadmin

  Ki kicsoda, avagy ismerjük meg egymást...

  Javaslom privát üzent neki. (PÜ). Illetve írtál az oldal alján található "kapcsolat" menüpont segítségével ott is válaszoltam. Ha nem érnéd el javasolhatom Danit is:
 10. forumadmin

  Astra H TwinTop

  Az adatlapodon az elérhetőségeket csak az adminok látják adatvédelmi okok miatt. Ez mindig így volt. Ha szolgáltatást szeretnél hirdetni, kérlek vedd fel velünk kapcsolatot. Fel tudjuk rakni ide az elérhetőséged: https://www.opelforum.hu/forum/270-autószerviz-autószervizek-autó-javítók/ Addig is mindenkinek javaslom az PÜ-ben való egyeztetést.
 11. csaba66

  Légkondicionáló rendszer (klíma) és fűtőrendszer

  Nem lehet, hogy ez jelzi az alacsony vizszintet is? Ha eppen a hataron van, akkor melegen meg jo, de hidegen mar nem...
 12. Tegnap
 13. rstwingo

  Általános műszaki problémák! - Astra H

  Sziasztok Most vettünk a gyereknek egy 1.6-s twinportos autót (németből jött picit extrásabb) és sajna könyvet és igy a kódot se kaptuk meg kérdésem, valahogy kilehet deriteni a security codot hozzá op-commom van és kulcsot szerettünk volna tanitani rá és ugye kéri ezt a 4 számjegyü kódot, de nincs ezért kérdem, hogy csak hivatalos (szerviz)utja van, vagy valahogy házilag is kilehet deriteni ezt a kódot válaszokat előre is köszönöm Toni
 14. tuskes

  Elektromos

  Megbeszéltük!!! Most 2 ünnep között. Tel. számot privátben cseréljünk, és egyeztessünk. Úgy egyébként Gyulán születtem. Úgy egyébként szívesen megnézném az autódat amit átépítettél, és beszélgetnék róla veled.
 15. wookie

  Elektromos

  Kunágota? Szoktál arra járni? :D Én meg gyulán vagyok, egyszer összefuthatnánk.
 16. tuskes

  Elektromos

  Szia janoo 16! Átérzem a helyzeted. Párom autójától holnap búcsúzunk el, sajnos a 20 év már sok volt neki, nagy kiadás lenne a hirtelen fellépett ( hiba ) javíttatása. Nehéz lesz, mindkettőnknek!!! két ünnep között tervezek ugyan a " környékre " menni, Kunágotára, ami még mindíg kb. 360 km.-re van, de ha gondolod, és beszélünk privátban vagy telefonon, viber-whatsApp.... akármi, és egyeztetünk, akkor nem gondolom hogy ne lehetne egy találkozót összehozni. Természetesen nem gondolom ingyen, de az elképzelésedet egyeztetjük.
 17. Sziasztok! Kérdésem a következő lenne hátha valaki találkozott már ilyen problémával. X20dtl motoros, Astra g, hidegen gyújtás kapcsolás után a motorhűtés visszajelző ikon kint marad, és elindulnak a hűtő ventilátorok, (vészüzemmód) kb. 3-4 percig. Csak hidegen, melegen nem csinálja. Hűtővíz jeladó cserélve, klíma nyomáskapcsoló cserélve, relék, vezetékek jók. Hűtő vezérlő cserélve, OPCOM hibát nem hoz.
 18. Sziasztok! Kérdésem a következő lenne hátha valaki találkozott már ilyen problémával. X20dtl motoros, Astra g, hidegen gyújtás kapcsolás után a motorhűtés visszajelző ikon kint marad, és elindulnak a hűtő ventilátorok, (vészüzemmód) kb. 3-4 percig. Csak hidegen, melegen nem csinálja. Hűtővíz jeladó cserélve, klíma nyomáskapcsoló cserélve, relék, vezetékek jók. Hűtő vezérlő cserélve, OPCOM hibát nem hoz.
 19. Zsolt 09

  Légkondicionáló rendszer (klíma) és fűtőrendszer

  Köszi, már a vezérlőt is ki cseréltem, de ugyanaz a helyzet, 1 hőmérséklet jeladó van....... Reggeli indítás vészüzemmód, azt utánna semmi.........
 20. csaba66

  Légkondicionáló rendszer (klíma) és fűtőrendszer

  Mivel H-ban nincs ilyen motor, nem igazan jo helyen kerdezed... De ha jol ertem, akkor azt jelzi, hogy tulmelegedett a motor, amire logikus, hogy elinditja a ventilatorokat. Ha a homerseklet jelado cserelve volt, kabelek jok, stb., akkor marad az, hogy a vezerlo hulyult meg. Vagy esetleg valami egyeb trukk (pl. ket homerseklet jelado van, stb.), de errol fogalmam sincs, mivel nem ismerem a motort. A klimahoz sem tudom, milyen koze lehetne.
 21. Zsolt 09

  Légkondicionáló rendszer (klíma) és fűtőrendszer

  Kérdésem a következő lenne hátha valaki találkozott már ilyen problémával. X20dtl motoros, Astra g, hidegen gyújtás kapcsolás után a motorhűtés visszajelző ikon kint marad, és elindulnak a hűtő ventilátorok, kb. 3-4 percig. Csak hidegen, melegen nem csinálja. Hűtővíz jeladó cserélve, klíma nyomáskapcsoló cserélve, relék, vezetékek jók. Hűtő vezérlő csatik megnézve. OPCOM hibát nem hoz.
 22. kori

  Elektronikus gondok

  HDK fej lett már cserélve. Ha kikopik, az tud hasonlókat produkálni.
 23. Petiref

  Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Sziasztok, igaz ,hogy zafira b-m van de a motorprobléma miatt ide ítok. 1.9cdti 120le. Azt tapasztalom hogy amikor nem hirtelen hanem fokozatosan gyorsítok bizonyos fordulatszámonként betorpan az autó. A torpanás csak egy pillanatra érezhető. Mi okozhatja vajon? Valaki járt már hasonló cipőben? Főként 2000 fordulat felett érezni. Előre is köszönöm a segítséget Üdv Peti
 24. rohrigo

  Ki kicsoda, avagy ismerjük meg egymást...

  Szia! Segíts kérlek! A Twin topos lakit keresem!!!!! Köszi!
 25. csaba66

  Légkondicionáló rendszer (klíma) és fűtőrendszer

  Nem tudom, milyen valaszt varsz erre, de ha esetleg a temaba vago kerdest tennel fel, egybol tesztelhetned.
 26. Zsolt 09

  Légkondicionáló rendszer (klíma) és fűtőrendszer

  Halott ez a fórum?
 1. Még több betöltése


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.