Jump to content

MOTE Szolgáltatások - kedvezmények

Kereskedők, cégek, bontók kedvezményei és felajánlásai klubtagoknak Mire jó a klubkártya? Hogyan térül meg az éves 5000 Ft-os tagdíj? Mindenki javíttatja, fejlesztgeti és fenntartja az autóját! Ebben próbál segíteni a MOTE klubkártya, amely felmutatásával több kedvezményhez lehet jutni. Ezáltal az éves tagdíj is megtérülhet. Bár egy klub nem pénzt termel, hanem csak visz:-) MOTE tagok írhatnak is.

Alfórumok

 1. MOTE Klubtagság   (9.123 kattintás a linkre)

 2. OPEL FÁBIÁN BUDAÖRS   (3.342 kattintás a linkre)

  MOTE tagjai számára az Opel márkaszervizünkbe hozott magánszemély autójának  szervizelése esetén a munkadíjból 25% kedvezményt tudunk biztosítani.
  Továbbá, minden beavatkozást követően díjmentes külső mosást és belső takarítást adunk. A javítás idejére kedvezményes áron biztosítunk bérautót: a kilométer megkötés nélküli díjakból 30% kedvezményt biztosítunk (napi-, heti és havidíjból). A kedvezményeket azon MOTE tagok vehetnék igénybe, akik felmutatják kártyájukat. 

 3. 4
  hozzászólás
 4. 25
  hozzászólás
  • Nincs hozzászólás még
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.