Jump to content
OPEL FÓRUM

MOTE Szolgáltatások - kedvezmények

Kereskedők, cégek, bontók kedvezményei és felajánlásai klubtagoknak Mire jó a klubkártya? Hogyan térül meg az éves 5000 Ft-os tagdíj? Mindenki javíttatja, fejlesztgeti és fenntartja az autóját! Ebben próbál segíteni a MOTE klubkártya, amely felmutatásával több kedvezményhez lehet jutni. Ezáltal az éves tagdíj is megtérülhet. Bár egy klub nem pénzt termel, hanem csak visz:-) MOTE tagok írhatnak is.


Subforums

 1. MOTE Klubtagság   (10,168 visits to this link)

 2. OPEL FÁBIÁN BUDAÖRS   (4,481 visits to this link)

  MOTE tagjai számára az Opel márkaszervizünkbe hozott magánszemély autójának  szervizelése esetén a munkadíjból 25% kedvezményt tudunk biztosítani.
  Továbbá, minden beavatkozást követően díjmentes külső mosást és belső takarítást adunk. A javítás idejére kedvezményes áron biztosítunk bérautót: a kilométer megkötés nélküli díjakból 30% kedvezményt biztosítunk (napi-, heti és havidíjból). A kedvezményeket azon MOTE tagok vehetnék igénybe, akik felmutatják kártyájukat. 

 3. 4
  posts
 4. 25
  posts
  • No posts here yet
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.