Jump to content

Ranglista


Népszerű tartalom

Showing content with the highest reputation on 2017-08-12 in all areas

 1. 1 point
  Ez nem ilyen oldal. Ez egy ilyen kávéház. Mi egy Egyesület vagyunk aki tényleg tagokat "gyűjtünk", de nem így ahogy írtad. Aki szeretne csatlakozik. Sokszor leírtam(tuk) már a napi 5 hozzászólás nem kevés és ez már így marad. A PÜ hibát kivizsgálom lásd 1 feljebb a válaszom. Köszönöm, hogy itt vagytok és használjátok a fórumot és segítetek más Opeleseknek. A facebook mellett örülök, hogy még nem került a bezárás sorsára. Balesetmentes közlekedést és jó fórumozást kívánok.
 2. 1 point
  Szervusz. 2011-es a cím, de igazad van ez egy örök vita. Korlátozás marad nem változtak az indokok. De nem lesz 3,2,0 vagy hasonló amit a másik topikban írtál. Maradjunk tárgyilagosak. Hogy ebben a témában válaszoljak, a PÜ nem direkt került bele. A Blitz Weekend találkozó után megnézem ennek az okát. Addig is köszönöm az észrevételt. Hamarosan javítom. Balesetmentes közlekedést kívánok.
 3. 1 point
  nem baj az, legalább többféle kocsit láthatunk
 4. 1 point
  Mivel ellenállás változáson alapul a mérés ezért azt mondanám hogy jelentősen befolyásolja a kontakthibás csatlakozó. Mintha nekem is lett volna ilyen gondom...igen volt: De én nem jeladót tettem rá, Krajcso hozott két darab biszbaszt azt kellett párhuzamosan ráforrasztani. Talán termisztor a neve.
 5. 0 points
  Már hogy miről? Van egy csomó ilyen-olyan videóm a gépen amiről úgy terveztem hogy egyszer majd megvágom és lesz belőle valamiféle klip, csak valahogy nincs erőm nekiállni... azóta meg már aktualitását is vesztette (némelyik videó már 3 éves), már nem is úgy néz ki az autó rajtuk, ahogy a valóságban.


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.