Jump to content

Ranglista


Népszerű tartalom

Showing content with the highest reputation on 2017-10-09 in all areas

 1. 2 points
  Szia. Én először Febire cseréltem és folyamat nyitott 70-nél. Csalódtam benne. Gyárira cseréltem és jó volt. Kicsereltem a hűtőt és utána rögtön meghalt a gyári termosztát. Most is gyárit raktam be. Remélem nem 6 hónapos lesz. Eddig ennyi tapasztalatom van.
 2. 1 point
  Még nem vettem meg! Köszi a tippet!
 3. 1 point
  Megint lemagyaráztad a csillagokat is az égről de legalább a problémához sem kapcsolódik
 4. 1 point
  Csak Wahler. (eddig nekem az még bírja, fél éve van benne, lekopogom ) A(z új) gyári 3 hónap után engedett a műanyag csonknál. Swag szintén fél évet bírt, aztán már nyitott 70 foknál) Valaki említette a FEBI-t (szintén Swag árban van, én is a kettő között vaciláltam), hogy neki az 1-2 évet bírt...
 5. 1 point
  Van itt a pincében egy GM, igaz c16se-ből de kinézetre pont olyan mint a tiéd, ezen 529 Ohmot mértem.
 6. 1 point
  Megoldódott a probléma. Rossz volt a termosztát a pici membrán folyamatosan eresztett és annak a kis rugója adta meg magát. Kicseréltem egy új gyárira, persze a jeladót is, ha már szét kellett szedni. Most már minden faján működik. Megfelelő a hőfok. Hamar melegszik kb. 2km után 89 C° Ráadott max fűtésnél és nyitásnál megmoccan a mutató pár fokot lefelé, de pár másodperc és visszakúszik.
 7. 1 point
  Csak nem te vetted meg a Szojka Petitöl? http://www.autokarpitozas-javitas.hu/autokarpitozas-ajanlatkeres őt nagyon tudom ajánlani nagyon jó fej és remekül dolgozik, már csak kérdés, hogy mikor van rá ideje.
 8. 1 point
  http://webshop.iharosauto.hu/ItemSearchByUnivItemCat#&&/wEXCQUHbWFpblRhYgUBMQUJcGFnZUluZGV4BQEwBQxpdGVtQ2F0ZWdvcnkFCVVfVklMX01VTAUKc2VhcmNoVHlwZQUBMAUMcHJvZHVjdEdyb3VwBQpJUkpFTF9PTERWBQhjYXJNYW51ZgUDT1BFBQdjYXJUeXBlBQpPUEVBc3QgICBHBRdjYXJUeXBlT3JJbmRlcGVuZGVudFRhYgUBMQUOdmVoaWNsZVR5cGVUYWIFATE3ptqUJp8uWYBqCf49EXZO4t/UdLdePIm/y8AjHjD6iA==
 9. 1 point
  A hajtokar csapagyak cserelhetok az tuti. Ahoz hogy a fotengely kijojjon, ahoz a valtot biztos odebb kell huzni, akkor meg mar lehet konnyeb ha kint a motor. Meg ha ki is jonnenek lefele a dugok.(nemtom hogy kijon e) vissza biztos nem szeretnem abbol az iranybol rakni. Vezerlest igy is ugyis bontod, akkor mar egy hengerfej tomitesen, csavarokon nem mulik semmi... (Aztan lehet tok fassagot beszelek, egyellore meg csak elmeletben raktam ossze a blokkot ;-) )
 10. 1 point
  Nagyon sokan esküsznek a Wahler márkára és én is azt választanán ha cserélnék. Én lila színű FEBI fagyállót vettem és még ugyan nem cseréltem, de 50-50%-san fogom higítani így -30 fokig rendben lesz.


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.