Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/10/2018 in all areas

 1. 1 point
  Kispotter úgy áll, hogy kicserélte a motorvezérlőt, de mivel opcomban semmi változás nem történt az 50 fokos váltásnál az is nullát írt ki az autót el sem indítottam vissza raktam a gyárit. Én elmondhatom, hogy a motortérbe minden ki van cserélve alapjárati gondjaim minimálisak, de vannak.. Illetve nem gond csak annyi, hogy kinyomott kuplungban guruláskor, vagy üresben általában nagyon alacsony az alapjárat kb 400-500 fordulatszám mérő alig mutat amint megáll az autó beáll midig a normálra. Álló helyzetben mindig jó! De ez sem mindig van így van mikor guruláskor emelt fordulatot tart 1200 ahogy gyárilag kellene de ez a ritkább. Én már ezzel nem foglalkozom ez ilyen ezzel együtt kell élni. Igazából az autóval ettől ugyan úgy lehet közlekedni. Pedig már HALL jeladót is cseréltem egyébként, mert kellett megint kezdett indítózáskor rosszkor adni szikrát szegény önindító és motor kapott ellen ütéseket rendesen. Egyébként azóta hibátlan az autó. Csodálom is gyanús ez nekem..
 2. 1 point
  Sziasztok! Kicsit off: Láttam volt kis beszélgetés a ledes izzókról meg a műhely világításról. ÉN éppen most csináltam az udvaron ledes reflektorokból világítást és hihetetlen jól világítanak. 10W-osakat vettem góréba azok meleg fehér fényűek 3000 Kelvin (Nekem speciel ezeknek a fénye jön be legjobban) Ezen kívül egy 20W-os féltető alatt meg 2 db 30 w-os az udvarba. Ezeket úgy árulják természetes fehér fényűek, de nekem ez már hideg fehér, de nem rossz.. 4000 Kelvin Vannak némi képek róla: https://kepkuldes.com/image/LF5xd https://kepkuldes.com/image/LFvWf https://kepkuldes.com/image/LFp4y https://kepkuldes.com/image/LFFk3 Garázsról sajnos nincs ott neonok voltak és rendeltem ide is ledes fénycsöveket. Ezek is nagyon nagyon jók és kenterbe verik a hagyományost és kevesebbet is fogyasztanak. És hiába várom, hogy bemelegedjenek a hagyományos csövek akkor is simán nagyobbat világítanak a ledesek. Emelett hatalmas előnye, hogy azonnal teljes fényerőt adnak ki. Cégnél 2 éve váltjuk le a hagyományos csöveket ledekkel még egyetlen egyet nem kellett cseélnünk azóta pedig van ahol napi 14 órát világítanak, van ahol egy nap 200x kapcsolva van. Hagyományos izzó kiváltásánál a ledes körték viszont rosszak hetente cseréljük, de ledesnél tartósak. Ez pedig azért lehet mert a hagyományos foglalatosnál nagy hő keletkezik kis ponton neonnál pedig nem mert hosszú és leadja a hőt. Ezek is természetes fehér fényűek egyébként 4000 Kelvin. Erről nincs képem, de ha van rá igény csinálok! Ahonnan rendeltem: http://www.merkador.hu
 3. 1 point
  3 év vagy 100 ezer kilométer..eddig kellett neki jól működnie.


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.