Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/11/2019 in all areas

 1. 2 points
  Nem gondolnám. Sokat beszélgettem erről a Janival, éppen azon apropóból hogy amikor az üléseimet bőröztettem (ezt nem ő csinálta), akkor megcsináltattam a váltó- és a kézifékszoknyát is, éppen azért hogy pontosan ugyanolyan árnyalatú legyen mint az ülés. Csakhogy én ugye nem értek a bőrözéshez, és ne tudtam hogy az a bőr ami az üléseken van, túl merev, vastag és kemény váltószoknyának. Ráadásul a bőr ugye drágább (autóipari bőrről beszélünk, az nem jó amiből otthon a kanapé van, mert az nem UV-álló), a vékonyított (hántolt) bőr meg méginkább, sztem nem jönne ki ennyiből ha valódi bőrből csinálná. A Jani is műbőrt használ a váltó- és a kézifékszoknyához, de ma már nagyon jó minőségű műbőrök vannak, ha nem vagy szakmabeli, akkor csak akkor mondod meg hogy ez nem igazi bőr, ha közvetlenül azután tapintod meg, hogy előtte egy valódi bőrt fogtál.
 2. 1 point
  15" méretü acéfelnit ha veszel 195/65 R15 gumit tudsz rátenni ami váltoméret. Hankook-ot már kapsz 13 ezer körüi/db,ami jó középkategoria. Acélfelnit használtan is vehetsz,5-6 ezer/db. Így az alufelnit is megkiméled. 205/55R16 csak a gumi lenne annyi mint a fennt emlitett szett...


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.