Jump to content
OPEL FÓRUM

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/09/2019 in all areas

 1. Legyél Te is Klubtagunk! Csatlakozz a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesületéhez! Légy részese a klubéletnek és támogasd tagságoddal az opelforum.hu oldalt és éves találkozókat a Hungarian Blitz Weekendet! A klubkártya ára, 2003 óta változatlanul 5.000 Ft Kiknek ajánljuk? Minden olyan Opel-esnek! Akik szívesen lépnek be, mert fontosnak tartják a klubéletet. Akik támogatnák egy adószámmal rendelkező egyesület munkáját. Akik szeretnének minél színvonalasabb Opelos találkozón részt venni és nem mindegy számukra milyen minőségű az. Akik már rendelkez
  1 point
 2. Haver kocsija.......... :) üres DPF szűrőházzal, kiírt DPF és EGR-el csont nélkül HIVATALOS helyen átment a kocsi ( hálapénz nélkül!). Simán hozta azt a környezetvédelmi értéket amit kellett neki!
  1 point
 3. Üdv..ez sok tényezős kérdés, egybeesik-e a vezérlés cserével, vagy csak a hengerfej lesz leszedve, síkolva visszarakva, ha már lent van fel lesz-e újítva, szelepek becsiszolva, szimeringek cserélve, miből mit veszel és mennyiért, saját munka lesz vagy szerelő.. ha utóbbi akkor több helyről is érdemes árajánlatot kérni. Olajat-hűtőfolyadékot is érdemes ilyenkor cserélni, mert előfordul hogy leszedéskor keveredik. Szóval sok-sok mindentől függ a végösszeg.
  1 point


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.