Jump to content

Ranglista


Népszerű tartalom

Showing content with the highest reputation on 2018-11-12 in all areas

 1. 1 point
  A Felületvédelmi Kft. a Magtár utcában :http://feluletvedelem.com/ Én náluk csináltattam homokfúvás+porfestést. De őszinte leszek, az első tél már nyomot hagyott a felniken. Nem tudom mi lenne a jobb: horganyoztatni porfestés előtt vagy porfestés helyett valamilyen alapozóval alapozni és lefestetni.
 2. 1 point
  Ezt az oldlat ki szerkeszti? Mert írnék egy kis pontosítást: a sűrű beosztású fekete számlapos óracsoport sem mindig sárgított, a 2002-es modellévig biztosan nem. Az enyém ilyen a coupéban, 2001 októberi az autó, és nem volt benne sárga fénytörő. Én amúgy úgy tudtam hogy egységesen csak a 2002-es modellévtől sárgák a fények a G Astra műszerfalakban, addig fehérek, függetlenül attól hogy milyen a számlap kialakítása.
 3. 1 point
  Akát lehet ilyen is, de a rajz alapján http://www.skandiasauna.de/opel/astra/F/Plan/0800.jpg ( a kérdéses ellenállás M10) minden fokozatban rajta keresztül kapcsod a befújó motort, így esélyes hogy valahol összekötötték a szálakat amik alapból keresztül mentek volna rajta.


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.