Jump to content

hcsab

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  6
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

hcsab névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Pécs

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  ASTRA H Caravan 1,3 CDTI
 • Város
  Pécs
 1. hcsab

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Értem én hogy hogy ez történhet ha nem megy a generátor és annak milyen okai lehetnek. De a visszajelzőnek nem kéne világítani ilyen esetben? Magyarul ennél az autónál ez így van rendben hogy nem jelez azonnal ha vmilyen okból megszűnik a töltés??
 2. hcsab

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Szevasztok! van egy 2007-es 1,3 cdti Astra H kocsim. Már kétszer szívatott meg a menet közben ki nem gyulladó töltés visszajelző. Egyszer a generátor szabadonfutó probláma miatt merült le az akksi, másodjára pedig elszakadt és leesett a generátor ékszíj (feszítő görgö miatt). Mindkét esetben utólag derültek ki ezek, miután leállt minden menet közben! Kanyar közben mikor elmegy a szervó, leesenek a mutatók, nem töröl az ablaktörlő....nem kívánom senkinek. Szóval kérdésem az hogy a fel nem gyulladó töltés visszajelző az normális eset a kocsiban? (gyujtásnál mindig felgyullad majd a többiekkel együtt egy idő után kialszik)
 3. hcsab

  Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Szeva koco oké, értem én hogy ne várjam meg a villogást. Na de akkor mi a francot csináljak?? Hiszen csak használom ahogy kell és gyűlnek a KM-k!! A pill. fogyi megnövekedés tisztitáskor mint figyelmeztető jel világos, de mi egyebet tehetek én?
 4. hcsab

  Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Na, most jöttem a "pernyeszórásből". Elmentem Szentlőrincig (13 km) meg vissza, már éppen kezdtem volna szentségelni hogy ez sem elég neki, és láss csodát elaludt az addig veszettül villogó lámpa. Szőval, kösz a tippet, nekem kellett 24 Km de ugy néz ki sikerült. Kérdés: ezt meddig csinálja bírja így csere nélkül? Pláne ahogy Koco irja, városban 800Km-enként...Hallottam már 120000-200000 Km -t is.
 5. hcsab

  Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Köszi nektek, ma kipróbálom, csak az a gáz hogy egyébként nem mennék ki a városból. De ennyit megér azt hiszem...
 6. hcsab

  Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Szevasztok, van egy használtan vett, 2007 04. havi H Astra Caravánom, 1,3 cdti, részecskeszűrős. Elkezdett villogni az izzítást jelző lámpa, a szervizkönyv szerint zajlik a szűrő tisztitási folyamata, és menjek vele 40 KM/h- nál gyorsabban míg be nem fejeződik! Mentem 15 km-t, huzattam is , gurultam is de még mindig villog. A motor teljesítményén egyébként semmi változás nem érződik. Sok minden (rosszat) olvasni-hallani róla, ezért kérem szépen valaki hozzáértő vázolja fel legyen szíves, hogy pontosan mi a teendő vele, milyen sűrűn várható ez, érdemes- e kiiktatni (látok hirdetéseket, hogy kiszerelhető és szoftveresen kikapcsolható). Nem akarok gányolni egy gyári rendszerrel, csak kárt sem akarok okozni magamnak. HELP plííííz! Köszi
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.